Nükhet Duru

Nükhet Duru

Son dakika nükhet duru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nükhet duru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nükhet duru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nükhet Duru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nükhet duru gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 nükhet duru haberi bulunmuştur. Tüm nükhet duru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Nükhet Duru'nun 'Ele Güne Karşı' pişmanlığı!
Nükhet Duru'nun 'Ele Güne Karşı' pişmanlığı! 1971 yılında Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk plağı yayınlanan Nükhet Duru, TRT Müzik’te yayınlanan ‘Hayatım Müzik’ programına konuk oldu.
3.11.2023 Magazin
Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Nazan Öncel son paylaşımıyla gündem oldu. Hastane odasından fotoğraf paylaşan Öncel, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Öncel, Nükhet Duru'nun 'kurşun döktürelim nazar bu' dediğini de notuna ekledi.
22.10.2023 Magazin
Nükhet Duru neden iki kez evlendiğini anlattı!
Nükhet Duru neden iki kez evlendiğini anlattı! Ünlü şarkıcı Nükhet Duru ulusal bir kanalda yayınlanan programa katıldı. Özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan Nükhet Duru, neden iki evlilik yaptığını ilk kez anlattı.
26.06.2023 Magazin
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi!
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, son görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi. Meslektaşı Nükhet Duru ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nu ziyaret eden sanatçının saçları ve ten rengi dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı Galatasaray Üniversitesi, Ortaköy Kampüsünde 'EN 2022 Ödül Töreni' düzenledi. Hadise, Demet Akbağ, Afra Saraçoğlu, Nükhet Duru, Feyyaz Yiğit, Hayko Cepkin, Mabel Matiz ve İlber Ortaylı gibi isimler ödül aldı.
15.04.2023 Magazin
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer! Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023 Magazin
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı Deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş kız öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek için “Kızlarımıza Kelebek Bursu” projesi başlıyor.
8.03.2023 Eğitim
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! Nükhet Duru, Hülya Koçyiğit'in TRT2'de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Geçtiğimiz kasım ayında kansere yakalandığını duyuran sunucu Armağan Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan Duru'ya sitem etmişti. Hakkında 'vefasızlık' yorumu yapılan usta sanatçı, Çağlayan'a gönderme niteliğinde bir açıklamaya imza attı.
5.02.2023 Magazin
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı!
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı! Yeşilçam'ın mavi gözlü güzeli Emel Sayın, Zorlu PSM’deki konserini izlemeye gelen Nükhet Duru ve Nilgün Belgün’ü sahneye davet etti. Üç usta sanatçı “Feride” şarkısının ritmine kendilerini böyle kaptırdı!
2.02.2023 Magazin
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: Onun beni araması gerekiyor!
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: Onun beni araması gerekiyor! Geçtiğimiz aylarda Akciğer kanserine yakalandığını açıklayan yapımcı Armağan Çağlayan, Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya kırgın olduğunu, kendisini aramadıklarını söylemişti. "Benden bu telefonu beklediğine inanamadım" diyerek şaşkınlığını dile getiren şarkıcı Ayta Sözeri'den yeni açıklama geldi.
31.01.2023 Magazin
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: 'Bu kadar değerli miymişim ki?'
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: 'Bu kadar değerli miymişim ki?' Geçtiğimiz ay akciğer kanserine yakalandığını açıklayan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, önceki gün bir paylaşım yaparak hastalığı sürecinde kendisini aramadıkları için Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya kırgın olduğunu açıklamıştı. Sosyal medyada gündem olan paylaşımların ardından Ayta Sözeri, konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.12.2022 Magazin
Yılbaşı Gazinosu 2023
Yılbaşı Gazinosu 2023 Kanal D, yeni yıla ‘Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel’ ile merhaba diyecek. Saat 20.00’de başlayacak ‘Yılbaşı Gazinosu’ konseptli programa Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ev sahipliği yapacak. Hepsi birbirinden ünlü konukların performansları ve dans şovları, izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.
31.12.2022 Magazin
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları!
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları merak ediliyor. Kanal D yayın akışına göre program 31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00’de ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programının konsepti "Yılbaşı Gazinosu" olarak açıklandı. İşte 31 Aralık 2022 Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları...
30.12.2022 Televizyon
Armağan Çağlayan o iki isme sitem etti! 'İnsan kırılıyor'
Armağan Çağlayan o iki isme sitem etti! 'İnsan kırılıyor' Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde ameliyat olmuştu. Çağlayan'ın tedavisi sürerken yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Ünlü sunucu hastalığı sırasında kendisini arayıp sormayan iki isme sitem etti. O isimlerden biri de bu siteme yanıt verdi. İşte detaylar...
30.12.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Televizyon
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Takipçileri ikiye bölündü
Zerrin Özer mezarlıkta şarkı söyledi! Takipçileri ikiye bölündü Zerrin Özer sosyal medyada gündem yarattı. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından mezarlıkta şarkı söylediği anları paylaştı, ortalık karıştı. Özer'in takipçileri ikiye bölündü. Kimisi 'Ağzına sağlık' derken kimisi de 'Mezarlıkta dua okunur, şarkı değil' dedi.
16.12.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri...
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri... Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Özgür Can Çoban oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Özgür Can Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.12.2022 Televizyon
Ebru Yaşar: Kırmızı giymekten korkuyorum
Ebru Yaşar: Kırmızı giymekten korkuyorum Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.11.2022 Magazin
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü? Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.11.2022 Magazin
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan isyan etti!
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan isyan etti! Ekranlardan bir süredir uzak olan Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan'ın başı sahte hesaplarla dertte. Bir kişinin Atacan adına sahte hesaplar açtığını paylaşan Altuğ, duruma isyan ederek, "Bu tip hesaplardan gelen mesajlara aldırış etmeyin" cümleleriyle takipçilerini uyardı. Atacan da kendi sayfasından açıklama yaparak, "Hesaplarınızı kaptırmayın" dedi.
16.11.2022 Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nükhet Duru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nükhet duru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.