Armağan Çağlayan

Armağan Çağlayan

Son dakika Armağan Çağlayan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Armağan Çağlayan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Armağan Çağlayan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Armağan Çağlayan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan armağan çağlayan gelişmeleri de dahil olmak üzere 406 armağan çağlayan haberi bulunmuştur. Tüm armağan çağlayan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere'
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere' Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
3.03.2024 Magazin
Mika Can Raun’dan cinsiyet değiştirme sorusunu yanıt! 'Hayır bedenimi ruhuma uydurmadım’
Mika Can Raun’dan cinsiyet değiştirme sorusunu yanıt! 'Hayır bedenimi ruhuma uydurmadım’ Fenomen Mika Can Raun bir kez daha Armağan Çağlayan’ın Gel Gör beni programına konuk oldu. Cinsiyet değiştirme süreci, açıklamaları ve yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Raun’a Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı da soruldu. Mika Raun’un cinsiyet sorusunu verdiği yanıt şaşırtırken, sevgilisiyle ilgili itiraf güldürdü.
2.02.2024 Magazin
Armağan Çağlayan ile AVM çalışanları arasında olay çıktı! Güvenlik görvlileri olaya müdahale etti
Armağan Çağlayan ile AVM çalışanları arasında olay çıktı! Güvenlik görvlileri olaya müdahale etti Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı.
7.12.2023 Magazin
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
CZN Burak babasının yanında çalıştığı dönemi anlattı! 'Maaşlı çalışandım'
CZN Burak babasının yanında çalıştığı dönemi anlattı! 'Maaşlı çalışandım' CZN Burak, Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu. Programda çalışma hayatıyla ilgili itiraflarda bulunurken babasıyla küslüğe giden süreci de anlattı.
10.11.2023 Magazin
Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti!
Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti! Pop müziğin efsane isimleri arasında yer alan 90’lı yılların en önemli isimlerinden biri olan şarkıcı Metin Arolat, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' isimli programına katılmıştı.
2.11.2023 Magazin
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor 2009 yılında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve 2010'da tutuklanan Deniz Seki, cezaevi süreci hakkında konuştu. 218 günün ardından Kasım 2010'da tahliye edilen, daha sonra yakalama kararı çıkarılan ünlü şarkıcı, 2014'te altı ay firar etme nedenini de yıllar sonra ilk kez anlattı.
5.08.2023 Magazin
Popstar Ajdar'ın saatlik sahne ücreti dudak uçuklattı!
Popstar Ajdar'ın saatlik sahne ücreti dudak uçuklattı! 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışması ile ün kazanan Ajdar Anık, 2021'de Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro istemişti. 'Çikita Muz' şarkısıyla gündeme gelen Ajdar, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 50 yaşındaki şarkıcı, bu kez Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için dudak uçuklatan bir rakam talep etti.
30.07.2023 Magazin
Popstar Türkiye ile tanınan Ajdar’ın istediği ücret dudak uçuklattı: 3 milyon 750 bin euro
Popstar Türkiye ile tanınan Ajdar’ın istediği ücret dudak uçuklattı: 3 milyon 750 bin euro 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışması ile ün kazanan Ajdar Anık, 2021'de Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro istemişti. 'Çikita Muz' şarkısıyla gündeme gelen Ajdar, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 50 yaşındaki şarkıcı, bu kez Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için dudak uçuklatan bir rakam talep etti.
29.07.2023 Magazin
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler…
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler… Armağan Çağlayan'ın ünlü isimleri konuk ettiği programa katılan Hatemo, izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.07.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Ceren Karakoç'tan dikkat çeken itiraf!
Ünlü oyuncu Ceren Karakoç'tan dikkat çeken itiraf! Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Başarılı oyunculuğuyla konuşulan Karakoç, Kızılcık Şerbeti itirafıyla dikkat çekti. Yalazoğlu, Nursema'nın çevresinde olmayan bir karakter olduğunu da dile getirdi.
9.06.2023 Magazin
Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! 'Asitli içecek içmiyorum'
Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! 'Asitli içecek içmiyorum' Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmeyen Ivana Sert, güzellik sırlarını tek tek açıkladı.
19.05.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım"
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım" 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer! Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023 Magazin
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki!
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki! 'Konuşanlar' programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın programında hakkında merak edilenleri anlattı. Ünlü komedyen, çok küfür ettiğine dair yorumlara tepki gösterdi ve 17 Temmuz 2020 tarihinde vefat eden Seyfi Dursunoğlu'nun unutulmaz 'Huysuz Virjin' karakterini örnek gösterdi.
3.03.2023 Magazin
Şevval Şahin'den sert eleştirilere yanıt geldi!
Şevval Şahin'den sert eleştirilere yanıt geldi! Yaptığı açıklamalar ve cesur sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken 2018 Türkiye güzeli model Şevval Şahin, Armağan Çağlayan'ın programında sarf ettiği "Türkiye'de üç ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor" şeklindeki sözleriyle tepki çekmişti. İstanbul'da doğan, 19 yaşına kadar İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan genç model, sosyal medyada hakkında yapılan sert eleştirilere cevap verdi.
26.02.2023 Magazin
Şevval Şahin: Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor
Şevval Şahin: Türkiye'de 3 ay fazla kaldığımda bana bir daralma geliyor Yaptığı açıklamalar ve cesur sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken 2018 Türkiye güzeli model Şevval Şahin, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı. Depremden önce çekimlerin yapıldığı düşünülen programda Şahin, "Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum" deyince tepki çekti.
24.02.2023 Magazin
Armağan Çağlayan: Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz
Armağan Çağlayan: Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Akciğer kanseriyle mücadele eden Çağlayan'ın paylaşımına, takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.
23.02.2023 Magazin
Armağan Çağlayan deprem dolayısıyla evini kontrol ettiremeyince isyan etti
Armağan Çağlayan deprem dolayısıyla evini kontrol ettiremeyince isyan etti Bir süredir kansere verdiği mücadeleyle gündeme gelen ünlü sunucu Armağan Çağlayan evinin dayanıklılığına baktırmak istedi. Bunun için belediyeye başvuran ve "1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz" cevabını alan Çağlayan isyan etti.
20.02.2023 Magazin
Taha Duymaz'ın sözleri gündem oldu
Taha Duymaz'ın sözleri gündem oldu Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz (20), Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Afet bölgesinde günlerce Taha'nın bulunduğu binada arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olan CZN Burak ve fenomen Dilan Polat'tan açıklama geldi. Taha'nın yaklaşık iki ay önce Armağan Çağlayan'a verdiği röportaj yeniden gündeme geldi.
18.02.2023 Haber
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! Nükhet Duru, Hülya Koçyiğit'in TRT2'de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Geçtiğimiz kasım ayında kansere yakalandığını duyuran sunucu Armağan Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan Duru'ya sitem etmişti. Hakkında 'vefasızlık' yorumu yapılan usta sanatçı, Çağlayan'a gönderme niteliğinde bir açıklamaya imza attı.
5.02.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu!
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu! Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşadığı dönemleri konu edinen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman dizi setinde yaralandı. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.
31.01.2023 Magazin
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: Onun beni araması gerekiyor!
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: Onun beni araması gerekiyor! Geçtiğimiz aylarda Akciğer kanserine yakalandığını açıklayan yapımcı Armağan Çağlayan, Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya kırgın olduğunu, kendisini aramadıklarını söylemişti. "Benden bu telefonu beklediğine inanamadım" diyerek şaşkınlığını dile getiren şarkıcı Ayta Sözeri'den yeni açıklama geldi.
31.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Armağan Çağlayan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki armağan çağlayan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.