Metin Arolat

Metin Arolat

Son dakika Metin Arolat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Arolat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Arolat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Arolat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin arolat gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 metin arolat haberi bulunmuştur. Tüm metin arolat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere'
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere' Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
3.03.2024 Magazin
Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti!
Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti! Pop müziğin efsane isimleri arasında yer alan 90’lı yılların en önemli isimlerinden biri olan şarkıcı Metin Arolat, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' isimli programına katılmıştı.
2.11.2023 Magazin
Metin Arolat'tan yıllar sonra şaşırtan Çağla Şıkel itirafı: 'Çok eziyet ettim'
Metin Arolat'tan yıllar sonra şaşırtan Çağla Şıkel itirafı: 'Çok eziyet ettim' Çağla Şıkel, ünlü bir marka için mücevher koleksiyonuna imza attı. Reklam filminin yönetmenliğini Metin Arolat yaptı. Çağla Şıkel ile anısını bu sözlerle anlattı.
31.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladı
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladı Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan, bu birliktelikten Kuzey (14) ve Uzay (11) adında iki çocuğu olan Çağla Şıkel, önceki gün yönetmen Metin Arolat ile reklam çekiminde bir araya geldi. Çekim arasında açıklamlarda bulunan 44 yaşındaki manken, "İki çok hareketli erkek çocuk annesi olmak gerçekten çok zor" derken, formunun sırrını açıkladı.
30.05.2023 Magazin
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda!
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen, dün hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğarken, eski mankenin arkadaşları Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.
25.10.2022 Magazin
90'ların popüler modeli Merve İldeniz'in son hali şaşırttı!
90'ların popüler modeli Merve İldeniz'in son hali şaşırttı! Metin Arolat'ın seslendirdiği 'Dert Değil' şarkısının klibinde oynayan, 90'lı yıllara damga vuran isimlerden biri olan Merve İldeniz'in son hali merak konusu oldu. Bir döneme damga vuran Merve İldeniz İstanbul'u terk eden ünlüler arasında yerini alıyor.
2.01.2022 Magazin
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Kanal D'nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi "tam puan aldı!"
Kanal D'nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi "tam puan aldı!" Ekranın yıldız isimleri, sevilen yüzleri izleyiciye "BAŞROL SENSİN" dedi..
14.09.2021 Televizyon
Kanal D'nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi yayınlandı!
Kanal D'nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi yayınlandı! Ekranın yıldız isimleri, sevilen yüzleri izleyiciye "BAŞROL SENSİN" dedi…
12.09.2021 Televizyon
Metin Arolat'ın annesi hayatını kaybetti!
Metin Arolat'ın annesi hayatını kaybetti! Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat'ın annesi yaşamını yitirdi. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Arolat, annesi için dua istedi.
11.07.2020 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı?
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı? Benimle Söyle yarışmasının ekranlara gelmemesi akıllara yayından kaldırıldı mı sorusunu getirdi. Sempatik sunucu Enis Arıkan’ın sunduğu başarılı jüri üyelerinin bulunduğu yarışma programı yayınlanmasında ‘’Benimle Söyle yayından neden yayından kaldırıldı?’’ sorularının sorulmasına neden oldu. Medyapım tarafından hazırlanan yarışma ekran değişikliği yapmış ve Fox Tv’de yayınlanmaya başlamıştı. Benimle Söyle neden yok?
7.02.2020 Gündem
Ivana Sert: Kendime 100 üzerinden 100 verdim
Ivana Sert: Kendime 100 üzerinden 100 verdim Modacı Ivana Sert, ‘İmalat Hatası’ isimli bir single çıkardı. Tüm hafta eleştirilerin odağındaydı. Şarkı fikri nasıl doğdu, eleştiriler hakkında ne düşünüyor, dur durak bilmeyen enerjisini neye borçlu, hepsini Posta Gazetesi'nde Dilara Doğan'a anlattı.
11.05.2019 Magazin
Nergis Kumbasar gözyaşlarına boğuldu
Nergis Kumbasar gözyaşlarına boğuldu Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar, sunucusu olduğu programda gözyaşlarına boğuldu.
21.11.2018 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Burcu Esmersoy kimdir?
Burcu Esmersoy kimdir? Burcu Esmersoy kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Berk Suyabatmaz ile evlenen Burcu Esmersoy gündeme bomba gibi düştü. İşte güzel ve başarılı kadın Burcu Esmersoy'un hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
15.05.2018 Gündem
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti Koç Üniversitesi’ni bitiren Mina Başaran, Londra’da master yaptı. Dubai’de yedi kız arkadaşıyla kutladığı bekarlığa veda partisinden dönerken düşen özel jette hayatını kaybettiği açıklanan genç kız, 14 Nisan’da Murat Gezer ile evlenecekti.
12.03.2018 Gündem
'Demet Akalın'ı kapıdan kov bacadan girer'
'Demet Akalın'ı kapıdan kov bacadan girer' 'Bağdat' şarkısı ile milyonların sevgilisi olan Ayla Çelik, samimi açıklamalar yaptı.
1.01.2018 Magazin
Kuşum Aydın: Seksi hiç düşünmüyorum
Kuşum Aydın: Seksi hiç düşünmüyorum Yeni şarkısı ‘Çika Çika’ ile geri dönen Aydın, "Türkiye beni ‘Kuşum Aydın’ olarak tanıdı ama o kuş öldü. Kartal doğdu, artık herkes benden korksun" derken, aseksüel olduğunu açıkladı.
16.09.2017 Magazin
Aydın'dan yeni albüm: Kaymaklı Pasta
Aydın'dan yeni albüm: Kaymaklı Pasta Aydın, 'Kaymaklı Pasta' adını verdiği yeni albümünü DMC etiketiyle piyasaya çıkardı.
28.07.2017 Kültür Sanat
İlaçlarını bilerek almamış!
İlaçlarını bilerek almamış! Pop müziğin sevilen ismi Harun Kolçak (62) prostat kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kolçak’ın babası, usta oyuncu Eşref Kolçak, “Oğlum doktorunun verdiği ilaçları kasıtlı olarak almamış. Allak bullak durumdayım. Kısmet buymuş” dedi
20.07.2017 Magazin
İrem Derici'ye 'Mustafa Ceceli' şoku!
İrem Derici'ye 'Mustafa Ceceli' şoku! Ünlü şarkıcı İrem Derici, Kanal D'de program yapmaya başladı. İlk konuk olarak son dönemde boşanma haberleriyle gündemde olan Mustafa Ceceli'yi çıkaran İrem, reyting sıralamasında gerilerde kaldı!
25.06.2017 Magazin
Stüdyoyu bastılar
Stüdyoyu bastılar Kuşum Aydın, Ayla Çelik ve Metin Arolat ortak imzası taşıyan ‘Çıka Çıka’ şarkısı için stüdyoya girdi.
15.06.2017 Magazin
Deniz Seki 'O Ses Türkiye' jürisi mi olacak?
Deniz Seki 'O Ses Türkiye' jürisi mi olacak? Dün özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki hakkına bomba bir iddia ortaya atıldı.
6.06.2017 Televizyon
Özcan Deniz sorusu güldürdü
Özcan Deniz sorusu güldürdü Fahriye Evcen, önceki gün Metin Arolat yönetmenliğinde reklam filmi çekti.
6.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metin Arolat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin arolat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.