Gazete Vatan Logo
Magazin Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda!

Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda!

90'lı yıllara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen, dün hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğarken, eski mankenin arkadaşları Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.

Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda!

Burak Kut'un 'Bebeğim' ve Demet Sağıroğlu'nun 'Kınalı Bebek' kliplerinde oynayan manken Sinem Üretmen (51), dün hayatını kaybetti. Acı haberi Deniz Pulaş, duyurdu. Üretmen'in fotoğrafını paylaşan Pulaş, "Başımız sağ olsun. Seni hiç unutmayacağım Sinem..." dedi. Ölüm nedeni henüz açıklanmayan Sinem Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğdu. Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk gibi isimler de Üretmen'e sosyal medyadan veda etti.

"GÜZEL BİR İNSAN DAHA GİTTİ HAYATIMDAN"

Duygusal bir yazı kaleme alan Şimşek, "Gerçekten güzel kalpli insanların bu hayattan gitmeleri büyük adaletsizlik. İsyan etmiyorum. Bu kadar kendi halinde, dedikodudan uzak, varsa zerre zararı, sadece kendine olan güzel bir insan daha gitti hayatımdan. Yıllardır görüşemiyor olsak da orada ve mutlu olduğunu bilmek yetiyordu. Bitmiyordu vedalar, bitmeyecek de... Çok üzgünüm. Yolun ışık olsun Sinem'im..." ifadelerini kullandı.

"BAMBAŞKA BİRİYDİ"

Üzüntüsünü dile getiren Metin Arolat da "Canım Sinem’im de bu dünyayı terk etmiş... Birçok reklam filminde birlikte çalıştık ve hatta 96 senesinde benim 'Aşk Yakar' şarkım için zamanının çok ötesinde bir klip çekmiştik. Bambaşka biriydi, tanıdığım en şahsına münhasır, en eğlenceli tatlı insanlardan biri idi... Seni hep çok özlemle, çok sevgiyle anacağım canım Sinem’im... Yattığın yer seni incitmesin. Tanıyan, seven herkese başsağlığı ve sabır diliyorum" satırlarını yazdı.

Haberin Devamı

"ÇOK ERKEN GİTTİN"

Eski Türkiye ve 1984 Avrupa güzeli Neşe Erberk ise "Çok, çok üzgünüm sevgili Sinem... Allah kızlarına ve tüm sevdiklerine sabır versin. Çok erken gittin. Acı kaybımız..." mesajını yayınladı.