Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı!
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı! Rol aldığı dizilerin yanı sıra güzelliğiyle de gözleri üzerine çeken Birce Akalay, yaz sezonunu arkadaşlarıyla birlikte açtı. Birce Akalay ilk olarak makyajsız halini ardından ise bikinili karesini yayınladı.
27.06.2023 Magazin
Oyuncu Gözde Kaya'dan arkadaşlarına tepki!
Oyuncu Gözde Kaya'dan arkadaşlarına tepki! Son olarak Ramo dizisinde Nadya karakterine hayat veren oyuncu Gözde Kaya sosyal medyadan isyan etti. Geçtiğimiz günlerde, sahilde kedi ve köpeklerin zehirlenmesine dikkat çeken Gözde Kaya, şimdi de sosyal medyadan paylaşım yapan arkadaşlarına tepki gösterdi.
26.02.2023 Magazin
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda!
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen, dün hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğarken, eski mankenin arkadaşları Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.
25.10.2022 Magazin
Adnan Menderes ve arkadaşları, anıldı!
Adnan Menderes ve arkadaşları, anıldı! Merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşları, idam edilişlerinin 56. yılında Topkapı Anıt Mezarda düzenlenen törenle anıldı.
17.09.2017 Siyaset