İsyan

İsyan

Son dakika isyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.376 isyan haberi bulunmuştur. Tüm isyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim'
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim' Demet Akalın kiracısıyla yaşadığı polemiği canlı yayında anlattı. 5 bin TL karşılığında evinde oturan kiracısına tepki gösteren Akalın, "Evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam emlakçıya gidip 'programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş." sözleriyle isyan etti.
24.04.2024 Künye
İrfan Can Kahveci, Mert Hakan başlattı! Soyunma odasında isyan, ne yaptılarsa olmadı
İrfan Can Kahveci, Mert Hakan başlattı! Soyunma odasında isyan, ne yaptılarsa olmadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Sarı-lacivertli futbolcuların mücadele sonrası soyuna odasına koridorlarında isyan ettiği öğrenildi. İşte detaylar...
24.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in hayallerini yıkıldı! Ancelotti'ye resti çekti: Asla izin vermeyecek
Arda Güler'in hayallerini yıkıldı! Ancelotti'ye resti çekti: Asla izin vermeyecek La Liga'da El Clasico haftasında Real Madrid evinde Barcelona'yı konuk etti. Son zamanların en tempolu ve heyecanlı maçlarından birine sahne olan maçı, Real Madrid iki kere düşmesine rağmen 3-2 kazanmasını bildi. Los Galacticos'a galibiyeti getiren gol son dakikada Jude Bellingham'dan geldi. Maçın ardından İspanyol taraftarlar, ısınmaya giden fakat süre alamayan Arda Güler için isyan etti. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar Oğuz Murat Aci’nin ölümüne, neden olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok’u Mısır’a kaçmaları için arabayla havalimanına götüren ailenin çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu, tahliye edildi. Baba Özer Aci, “Bu kişi delilleri kararttı, yanlış ifade verdi. Tahliye eden hâkime sormak lazım, ‘Madem suçluydu, içeri aldınız, şimdi niye bıraktınız?” dedi.
20.04.2024 Gündem
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti Oyuncu Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Mola hakkında çıkan habere tepki gösterdi.
19.04.2024 Magazin
Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara boykot çağrısı! Bir kurabiye 100 lira olur mu?
Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara boykot çağrısı! Bir kurabiye 100 lira olur mu? Ödedikleri hesapların fişlerini sosyal medyadan paylaşarak duruma isyan eden vatandaşlar, yemek sektöründeki bu kontrolsüzlüğe acil çözüm getirilmesi çağrısında bulunuyor.
18.04.2024 Gündem
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatırına sabret
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatırına sabret Galatasaray'da Alanyaspor maçındaki futboluyla eleştirilere hedef olan milli oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
16.04.2024 Galatasaray
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
Ancelotti'nin oğlu resti çekti! Arda Güler için babasının yanına gidip...
Ancelotti'nin oğlu resti çekti! Arda Güler için babasının yanına gidip... Türk futbolseverlerin gözü cumartesi akşamı da Arda Güler'de olacak. Real Madrid'in süper solağı, La Liga'da ilk kez bir maça ilk 11'de başlayabilir. Barcelona yerine Los Blancos'u tercih ederek Santiago Bernabeu sakinlerinin gönlünde taht kuran 19 yaşındaki yıldız futbolcu için Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti de adeta isyan çıkardı. İşte çarpıcı iddia ve detaylar...
12.04.2024 Fenerbahçe
Ancelotti, Arda Güler'e böyle isyan etti! 'İşimi zorlaştırıyor'
Ancelotti, Arda Güler'e böyle isyan etti! 'İşimi zorlaştırıyor' UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu
9.04.2024 Şampiy10
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Magazin
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi" Adana’da seçimi kazanan muhtar mahallede oturmadığı gerekçesiyle mazbatası ikinci olan adaya verildi. Seçimi kazanan muhtar isyan ederek, “35 yıldır Yeşilbağlar Mahallesindeyiz, adaylığımı açıkladığımdan beri adresim üç dört defa silindi” dedi.
5.04.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesinin konu edildiği bölümde olaylar hız kesmeyecek.
3.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken; sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Magazin
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı!
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı! İstanbul'un Esenler İlçesinde kontrollü yıkım, kontrolden çıktı. 5 katlı bina, iş makinesi operatörünün tek hamlesiyle yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Kontrolden çıkan yıkım sırasında işletmesi zarar gören Muhammet Akman, "İkinci kattaki kolonu yıkarak binayı bir anda çökerttiler. İçeride çalışanlarımız varken bu yıkım gerçekleşti" dedi.
1.04.2024 Gündem
Kuşum Aydın  sosyal medyadan isyan etti: param bitti
Kuşum Aydın sosyal medyadan isyan etti: param bitti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Ve 5 burç geçmişle bağını kopardı: Astrolog Aygül Aydın, Merkür retrosu öncesi uyardı: Ex aşkı dönen 4 burç için çanlar çalıyor!
Ve 5 burç geçmişle bağını kopardı: Astrolog Aygül Aydın, Merkür retrosu öncesi uyardı: Ex aşkı dönen 4 burç için çanlar çalıyor! Ay Terazi burcunda ilerlerken geçmişle ilgili yapılan hatalar sizi hırpalamasın, diyen astrolog AygülAydın, sürekli isyan ederek ya da geçmişe takılı kalarak sorunların üstesinden gelinemeyeceğini söyledi. 1-25 Nisan arasında Koç burcunda yaşanacak Merkür Retrosu öncesi Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
28.03.2024 Astroloji
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor"
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor" Adana’da sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. Vatandaşlar duruma isyan etti.
25.03.2024 Adana
Vatandaşları isyan ettirmişti! Fahri trafik müfettişleri ile ilgili yeni karar
Vatandaşları isyan ettirmişti! Fahri trafik müfettişleri ile ilgili yeni karar Fahri trafik müfettişlerinin park cezası verme yetkisi kaldırıldı. Karar üzerine yetki, fahri trafik müfettişlerinin kullandığı uygulamadan da çıkarıldı.
20.03.2024 Ekonomi
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı!
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı! Çağlar Ökten ile 2022'de Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, eşinden boşanacağı söylentileriyle gündeme geldi. Kendi sunduğu programda yapılan haberlere isyan eden Sayan, ayrılık iddialarına son noktayı koyarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Magazin
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

İsyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.