Samsunsporlular 'yazık, Amedspor maçında yapın' dedi! Emre Kılınç'ın tepkisi olay oldu
SAMSUNSPOR HABERLERİ... Samsunspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Samsunspor'un Kasımpaşa'ya 4-1 yenildiği karşılaşmanın ardından taraftar isyan etti. Maç sonu Samsunsporluların yanına giden Emre Kılınç'ın tepkisi gündem oldu.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup olan Samsunspor, üst üste 6. yenilgisini aldı. Maçın ardından deplasman tribününe giden kırmızı-beyazlı futbolcular, kendilerini İstanbul'da destekleyen taraftarlarla görüştü. Samsunspor Kaptanı Emre Kılınç'ın taraftarlarla konuşmasına ait farklı bir görüntü sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde bir Samsunspor taraftarının, alınan sonuçlara ve takımın performansına tepki gösterdiği duyuldu. Taraftar, "Vallahi yeter ya! Harbiden olmuyor böyle. Bu taraftara yazık. Her hafta peşinizden geliyoruz. Zaman dediniz, zaman verdik. Daha ne yapalım abi? Binlerce kilometre yol geldik. Yarın yine geleceğiz. Artık yeter ama! Amed maçını yenin." ifadelerini kullandı.
Taraftarların sitemini dinleyen Emre Kılınç, tepkilere karşılık vererek şu sözleri söyledi: "Abi ne deseniz haklısınız. Valla çok haklısınız..."







