Rober Hatemo

Rober Hatemo

Son dakika rober hatemo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rober hatemo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rober hatemo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rober Hatemo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rober hatemo gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 rober hatemo haberi bulunmuştur. Tüm rober hatemo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rober Hatemo antidepresan kullandığını söyledi! "Babam vefat ettikten sonra garip şeyler olmaya başladı!”
Rober Hatemo antidepresan kullandığını söyledi! "Babam vefat ettikten sonra garip şeyler olmaya başladı!” Mart 2022'de babası Şahin Hatemo'nun ölümü ardından sahnede sevenleriyle buluştu. "Babamı kaybettikten sonra garip şeyler olmaya başladı" diyen Hatemo, yaşadığı sağlık sorunlarından ve tedavi sürecinden bahsetti.
16.02.2024 Magazin
Rober Hatemo sahnede terör estirdi: 'Kim size başlayın dedi'
Rober Hatemo sahnede terör estirdi: 'Kim size başlayın dedi' Esmer adlı ilk albümünü 1997'de çıkaran Rober Hatemo, hafta sonu İzmir Çeşme’de sahne aldı. Gergin bir tavır sergileyen popçu, ekibine yönelik bitmek bilmeyen uyarılarda bulundu.
4.09.2023 Magazin
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler…
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler… Armağan Çağlayan'ın ünlü isimleri konuk ettiği programa katılan Hatemo, izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.07.2023 Magazin
Rober Hatemo'nun acı günü!
Rober Hatemo'nun acı günü! Pop müziğinin ünlü ismi Rober Hatemo'nun babası Şahin Hatemo hayatını kaybetti. 47 yaşındaki ünlü şarkıcı, acı haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.
25.03.2022 Magazin
Rober Hatemo: Çok pişmanım!
Rober Hatemo: Çok pişmanım! Ünlü şarkıcı Rober Hatemo, katıldığı programda bilinmeyenlerini anlattı. 2010 yılından sonra sağlık sorunları yaşayan Hatemo, midesindeki yaralar yüzünden ölümden döndüğünü açıkladı. Hatemo ayrıca, dedesiyle ilgili büyük bir pişmanlığını da dile getirdi
21.04.2021 Magazin
Rober Hatemo zor durumda! 'Ya yazlığım ya arsam gidecek'
Rober Hatemo zor durumda! 'Ya yazlığım ya arsam gidecek' Rober Hatemo, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik anlamda zor günler geçirdiğini açıkladı. 46 yaşındaki şarkıcı, "Ne olacak bilmiyorum. Fıttırmak üzereyim. Bazen de aklımı kaçıracak gibi oluyorum." dedi.
6.02.2021 Magazin
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı...
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı... 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni seslendiren Niran Ünsal, iftar sonrası şarkıyı okumak için sahneye çıktı. Ancak 'Yıldızlı Şarkılar'da aynı eseri Hande Yener'in söylediği versiyonunun çalması kriz çıkardı.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu!
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu! 'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe önceki akşam Baltalimanı'nda bulunan bir mekanda sanatçı dostlarına iftar verdi. Geceye görüntülü olarak katılan Aleyna Tilki, etkinliğe damga vurdu.
13.06.2018 Magazin
Bodrum’da adım atacak yer kalmadı
Bodrum’da adım atacak yer kalmadı Okulların tatil olmasına ve Ramazan bayramına sayılı günler kala Bodrum’a akın eden tatilciler nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Sahillere akın eden yerli ve yabancı turistler nedeniyle plajlarda ve sokaklarda adım atacak yer kalmadı.
9.06.2018 Gündem
Vücut  yaptı
Vücut yaptı Şarkıcı Rober Hatemo (44) önceki akşam Cihangir’deydi.
21.05.2018 Magazin
Çocuk istiyorum
Çocuk istiyorum Linet, önceki akşam Arnavutköy’de 43’üncü doğum gününü kutladı.
9.03.2018 Magazin
Aleyna Tilki'ye destek!
Aleyna Tilki'ye destek! Şarkıcı Rober Hatemo, Radyo Trafik Marmara stüdyolarında, deneyimli program yapımcısı Emel Yalçın’ın sunduğu 'Ünlüler Trafikte' programının konuğu oldu.
18.10.2017 Magazin
Onurr'dan 'Bir Kahramanlık Hikayesi'
Onurr'dan 'Bir Kahramanlık Hikayesi' Geçtiğimiz sene çıkardığı 'Aşıklar Ölmez' ve 'Ruj' şarkılarıyla müzik listelerinden düşmeyen Onurr, Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan yeni albümü 'Bir Kahramanlık Hikayesi' ile Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenleriyle ve sanatçı dostlarıyla buluştu.
13.10.2017 Kültür Sanat
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı Kanal D’nin 27 Haziran Salı günkü yayın akışı erken saatlerde Emin Çapa ile Sabah Haberleri ile başlıyor ve bayramın son gününde renkli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında İrem Derici ile Eğlenmene Bak isimli program ekranlarda olacak. Yine eğlenceli bir bölüm sizleri bekliyor! Kanal D’nin 27 Haziran Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Banu Parlak artık kendi şarkılarını söyleyecek
Banu Parlak artık kendi şarkılarını söyleyecek Arabasının içerisinde şarkılara playback yaparak video çekerek Instagram fenomeni olan Banu Parlak single çıkardı Banu Parlak, adını ilk kez Instagram'da paylaştığı videolarla duyurdu...
8.11.2016 Magazin
Nur Yerlitaş’tan çok kötü haber!
Nur Yerlitaş’tan çok kötü haber! Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın rahatsızlandığı ve hastalığının ciddi olduğu ileri sürüldü.
12.10.2016 Magazin
Rober Hatemo: 6 yıldır öteleniyorum
Rober Hatemo: 6 yıldır öteleniyorum Pop müziğinin sahne performansı klasikleşmiş ve renkli ismi Rober Hatemo, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kıbrıs’ta sevenleriyle unutulmaz bir gece yaşattı.
14.09.2016 Magazin
İstanbul gecelerindeler
İstanbul gecelerindeler Dostu Rober Hatemo’yla akşam yemeği için bir araya gelen Yıldız Tilbe, Arnavutköy Balıkçısı çıkışı görüntülendi...
11.07.2016 Magazin
Yıldızlar geçidi
Yıldızlar geçidi Son yılların gözde tatil cenneti Avşa Adası, bu yaz da binlerce tatilciyi ağırlıyor...
20.06.2016 Magazin
Asena’nın gözyaşları
Asena’nın gözyaşları ‘Mezdeke’nin dansçılarından Aynur Kanbur (49), Fulya’daki evinde tabancayla öldürülmüş halde bulundu. Kanbur, son yolculuğuna uğurlanırken, Asena’nın gözyaşları dinmedi.
26.03.2016 Magazin
Rober ile nostalji gecesi
Rober ile nostalji gecesi Rober Hatemo, gazino gecelerini özleyenleri bugün Cahide’ye bekliyor...
15.03.2016 Magazin
Dostumu düşmanımı tanıdım
Dostumu düşmanımı tanıdım ‘Esra Sönmezer İle Çek Çekiştir’ programının bu haftaki konuğu Rober Hatemo’ydu...
12.02.2016 Magazin
Galada Linet rüzgarı!
Galada Linet rüzgarı! Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun Florya’da hayata geçirdiği Gala Davet Mekanı’nda, “Kaşıbeyaz Gala’da Bir Başka Gece” etkinlikleriyle eski dönemin özlem duyulan yemekli canlı müzik anlayışı geri döndü...
17.12.2015 Magazin
Niran Ünsal kimdir?
Niran Ünsal kimdir? Son zamanlarda mutaassıp kimliğiyle dikkat çeken ve son çektiği klipte tesettüre giren Niran Ünsal, siyasetle ilgili erken seçimde Ak Parti'nin yüzde 60 oy alacağını iddia etmesiyle gündeme bomba gibi düştü. Peki Niran Ünsal kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...
29.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rober Hatemo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rober hatemo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.