Gazete Vatan Logo
Magazin Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: Onun beni araması gerekiyor!

Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: Onun beni araması gerekiyor!

Geçtiğimiz aylarda Akciğer kanserine yakalandığını açıklayan yapımcı Armağan Çağlayan, Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya kırgın olduğunu, kendisini aramadıklarını söylemişti. "Benden bu telefonu beklediğine inanamadım" diyerek şaşkınlığını dile getiren şarkıcı Ayta Sözeri'den yeni açıklama geldi.

Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: Onun beni araması gerekiyor!

Armağan Çağlayan, 21 Kasım 2022'de sosyal medya üzerinden sevenlerini üzen bir haber vermiş ve akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. Nişantaşı'nda doktor kontrolü çıkışı objektiflere yansıyan Çağlayan, ameliyat olduğunu ve alınan parçanın yurt dışına gönderildiğini belirtmiş ve süreci anlatmıştı.

"YAVAŞ YAYILAN BİR TÜR"

"Ameliyat oldum, bitti. Kemoterapi yok. Alınan parça yurt dışına gitti; akıllı ilaca uygun mu, değil mi ona bakılacak. Sonra devamını bilmiyoruz. Birinci evrenin ikinci aşamasında yakalandığım için 'Kemoterapiye gerek yok' dediler. Büyük hücreliymiş, o da yavaş yayılan bir türmüş."

"BİR DAKİKANIZI ALACAĞIM"

Armağan Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla konuşulmuştu. Sözlerine, "Şimdi saçma sapan kaprislerimle bir dakikanızı alacağım" diye başlayan ünlü isim, şöyle yazmıştı:
Hastalığım sırasında o kadar çok arayıp soran oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü. Birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu bir sitem değil.

Haberin Devamı

 

"SİTEM ETMEYE HAKKIM YOK"

"Sitem etmeye hakkım yok zaten" diyen ünlü isim, "Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepinize minnettarım, sonsuza dek... En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen. İnsan 'kırılıyor!'" sözleriyle paylaşımını noktalamıştı.

"KENDİMİ AFFETTİRİNE KADAR ARAYACAĞIM"

Armağan Çağlayan'ın açıklamaları sorulan Ayta Sözeri, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:
Ben çok üzüldüm. Ömrü boyunca sevdiği her şeyi kaybeden bir insan olarak artık kaybetmek istemiyorum. Bu onun durumunun kötüye gideceği anlamına gelmiyor ama aradığım zaman da ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Yerden göğe kadar haklı. Benden bu telefonu beklediğine de inanamadım. Bu kadar değerli miymişim ki benden telefon beklemiş? Nükhet Hanım da çoktan halletmiştir o konuyu. İyi ki varsınız, buradan özür diledim. Bundan sonra kendimi affettirene kadar arayacağım.

 

"ARMAĞAN BEY GERİ DÖNÜŞ YAPMADI"

Şarkıcı Ayta Sözeri, önceki akşam Bahçeşehir'de bir mekanda sahne aldı. Sözeri, akciğer kanseri ile mücadele eden Armağan Çağlayan ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Haberin Devamı

 "Kendisine defalarca ulaşamaya çalıştım" diyen Ayta Sözeri, "Numarasını değiştirmiş. Asistanlarına ulaştık. Prodüksiyon şirketine ulaştık. Not bıraktık ama Armağan Bey bize geri dönüş yapmadı. Asistanlarından da yeni numarasını istedik vermediler. Onun beni araması gerekiyor. Çünkü numarasını değiştirmiş" şeklinde konuştu.