Ayta Sözeri

Ayta Sözeri

Son dakika Ayta Sözeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayta Sözeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayta Sözeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayta Sözeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayta sözeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 ayta sözeri haberi bulunmuştur. Tüm ayta sözeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu!
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu! Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşadığı dönemleri konu edinen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman dizi setinde yaralandı. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.
31.01.2023 Magazin
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: Onun beni araması gerekiyor!
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: Onun beni araması gerekiyor! Geçtiğimiz aylarda Akciğer kanserine yakalandığını açıklayan yapımcı Armağan Çağlayan, Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya kırgın olduğunu, kendisini aramadıklarını söylemişti. "Benden bu telefonu beklediğine inanamadım" diyerek şaşkınlığını dile getiren şarkıcı Ayta Sözeri'den yeni açıklama geldi.
31.01.2023 Magazin
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: 'Bu kadar değerli miymişim ki?'
Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan açıklaması: 'Bu kadar değerli miymişim ki?' Geçtiğimiz ay akciğer kanserine yakalandığını açıklayan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, önceki gün bir paylaşım yaparak hastalığı sürecinde kendisini aramadıkları için Ayta Sözeri ve Nükhet Duru'ya kırgın olduğunu açıklamıştı. Sosyal medyada gündem olan paylaşımların ardından Ayta Sözeri, konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.12.2022 Magazin
Armağan Çağlayan o iki isme sitem etti! 'İnsan kırılıyor'
Armağan Çağlayan o iki isme sitem etti! 'İnsan kırılıyor' Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde ameliyat olmuştu. Çağlayan'ın tedavisi sürerken yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Ünlü sunucu hastalığı sırasında kendisini arayıp sormayan iki isme sitem etti. O isimlerden biri de bu siteme yanıt verdi. İşte detaylar...
30.12.2022 Magazin
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü!
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü! Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya, hayatını kaybetti. 1969 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden Yılın Gazetecisi Ödülü'nü alan Mustafa Kaya’nın cenaze programı henüz netleşmedi.
19.11.2022 Magazin
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum!
Ayta Sözeri: Sahne kıyafetlerine çok para vermeyi sevmiyorum! Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum Türkbükü'nde bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Ünlü şarkıcı, bu hafta da sahnesinde aynı elbiseyi giydi.
17.07.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Ayta Sözeri'nin yeni dizi heyecanı
Ayta Sözeri'nin yeni dizi heyecanı Ayta Sözeri, önceki gün Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
16.01.2021 Magazin
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi...
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi... Dizilerde ve filmlerdeki akıllarda kalan oyunculuk performansıyla tanınan Ayta Sözeri son zamanlarda şarkı yarışmalarındaki jüri üyeliği ve konserleri ile gündeme geliyor. Her konserinde göz yaşlarına boğulan ünlü sanatçı Ayta Sözeri internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nereli? İşte Ayta Sözeri'nin hayatı...
31.12.2020 Gündem
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı?
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı? Benimle Söyle yarışmasının ekranlara gelmemesi akıllara yayından kaldırıldı mı sorusunu getirdi. Sempatik sunucu Enis Arıkan’ın sunduğu başarılı jüri üyelerinin bulunduğu yarışma programı yayınlanmasında ‘’Benimle Söyle yayından neden yayından kaldırıldı?’’ sorularının sorulmasına neden oldu. Medyapım tarafından hazırlanan yarışma ekran değişikliği yapmış ve Fox Tv’de yayınlanmaya başlamıştı. Benimle Söyle neden yok?
7.02.2020 Gündem
Ayta Sözeri'den Sezen Aksu'ya teşekkür
Ayta Sözeri'den Sezen Aksu'ya teşekkür Şarkıcı Ayta Sözeri, önceki gece Dalmaz Center'da sahneye çıktı.
14.12.2019 Magazin
Edis’in, merakla beklenen "Ân'a Veda" konseri
Edis’in, merakla beklenen "Ân'a Veda" konseri Son zamanların en çok satan pop albümü “Ân”daki her bir şarkısı ile dijital satış platformlarında liste başı olan Edis, Volkswagen Arena’daki çok özel konserle kariyerinin 5. yılını kutladı.
2.12.2019 Kültür Sanat
Fenomen eserleri söyledi
Fenomen eserleri söyledi Ayta Sözeri, önceki gece Dalmaz Center’da sahne aldı.
14.10.2019 Magazin
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer!
Aile Arasında filmi konusu ve çekildiği yer! Aile Arasında filmi bu aksam TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, 2017 yılında vizyona giren Aile Arası filmi konusu nedir?
9.10.2019 Televizyon
Zeki Müren’in mezarına ziyaret
Zeki Müren’in mezarına ziyaret Şarkıcı Ayta Sözeri, önceki akşam Bursa’daydı. Konser öncesi Sanat Güneşi Zeki Müren’in mezarını ziyaret etti.
21.09.2019 Magazin
Konsere ağlayarak başladı
Konsere ağlayarak başladı Ayta Sözeri, Kerki Solfej’in düzenlediği Açıkhava Konserleri kapsamında, önceki akşam Bodrum’daydı.
30.07.2019 Magazin
"Anam bu Sezen her yerde satıyor"
"Anam bu Sezen her yerde satıyor" Ayta Sözeri, Harbiye Açıkhava' da gösterdiği performans sonrasında Bodrum'da sahne aldı.
15.07.2019 Magazin
'Beni içeri almayanlar şimdi peşimde!'
'Beni içeri almayanlar şimdi peşimde!' Şarkıcı-oyuncu Ayta Sözeri'nin sözlerini Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu köşesine taşıdı.
19.05.2019 Magazin
'Gergedan gribi' oldu!
'Gergedan gribi' oldu! Oyuncu ve sanatçı Ayta Sözeri, cumartesi gecesi Girne’deki bir otelde bulunan eğlence mekanınında sahne aldı.
2.04.2019 Magazin
İdo’nun ilişkisine karışmam
İdo’nun ilişkisine karışmam İZMİR’e yerleşen İbrahim Tatlıses eski hayat arkadaşı Derya Tuna’nın doğum günü için Bodrum’a geldi.
19.07.2018 Magazin
Bu yaz müzikle coşacağız
Bu yaz müzikle coşacağız Yaz aylarının gelmesiyle artık yeni sezona da hazırlanır hale geldik. Bu yaz İngiliz trip hop efsanesi Massive Attack, Led Zeppelin’in efsanevi solisti Robert Plant, ve daha niceleri ile müziğe doyacaksınız.
15.06.2018 Arşiv
Dizlerim titredi
Dizlerim titredi Ayta Sözeri önceki akşam Ağaoğlu Maslak 1453’teki PM Restaurant’ta sahne aldı.
3.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayta Sözeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayta sözeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.