Lerzan Mutlu

Lerzan Mutlu

Son dakika lerzan mutlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lerzan mutlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lerzan mutlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lerzan Mutlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lerzan mutlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 lerzan mutlu haberi bulunmuştur. Tüm lerzan mutlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Akpınar'ın kızı olduğunun mahkeme tarafından onaylandığını söyleyen Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşananları anlattı.
13.10.2023 Magazin
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım"
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım" 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz?
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz? YouTube'da yayınlanan programıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. Çağlayan, son olarak kendisi hakkında canlı yayında açıklama yapan Popstar Mehtap Yılmaz'a sitem dolu sözler söyledi.
15.01.2023 Magazin
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem!
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa'ya konuk oldu. Dobra açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz'ın hedefinde şarkıcı Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan vardı. Mehtap Yılmaz, kendisiyle ilgili iddialarda bulunan bir kişiyi programına çıkartan Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu için "Beni sırtımdan hançerlediler" dedi.
9.01.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar! Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022 Magazin
Lerzan Mutlu: Güzelliğimi yakından görsen çarpılırsın
Lerzan Mutlu: Güzelliğimi yakından görsen çarpılırsın Ünlü şarkıcıdan 'sıfır makyaj' notuyla paylaştığı fotoğrafına 'filtre var' diyen takipçisine yanıt gecikmedi.
8.11.2022 Magazin
Lerzan Mutlu'dan makyajsız poz!
Lerzan Mutlu'dan makyajsız poz! Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan Lerzan Mutlu, son olarak makyajsız bir paylaşımını takipçilerinin beğenisine sundu.
6.11.2022 Magazin
Lerzan Mutlu: Sanat dünyasında dost olmaz
Lerzan Mutlu: Sanat dünyasında dost olmaz Lerzan Mutlu, son çıkardığı şarkı 'Kusura Bakma'yı hangi duygularla yazdığını anlattı. Sözü ve müziği tamamen kendisine ait olan şarkının gelişim sürecinden tüm açık yüreklilikle bahsetti. Mutlu, sanat dünyasındaki dostluklar hakkında da konuştu.
2.11.2022 Magazin
Lerzan Mutlu, Seren Serengil'e hakaret davasında hakim karşısına çıktı
Lerzan Mutlu, Seren Serengil'e hakaret davasında hakim karşısına çıktı Sunucu Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman'a sosyal medya hesabından hakaret ettiği iddiasıyla 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan şarkıcı Lerzan Mutlu hakim karşısına çıktı. Sanık Mutlu üzerine atılı suçlamayı kabul etmezken Serengil ve Teoman sanığın cezalandırılmasını istedi. Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı ise Mutlu'nun beraat etmesini talep etti. Anadolu 41. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Lerzan Mutlu katıldı. Duruşmada  şikayetçiler Seren Serengil ile Nevin Teoman de yer aldı.
2.06.2022 Magazin
Lerzan Mutlu - Seren Serengil davasında karar çıktı!
Lerzan Mutlu - Seren Serengil davasında karar çıktı! Lerzan Mutlu'ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Seren Serengil hakkında savcı beraat istedi. Ünlü şarkıcı, 'motor' ifadesiyle meslektaşı Lerzan Mutlu'yu kastetmediğini savundu.
16.03.2022 Magazin
Lerzan Mutlu yine çok cesur! İddialı kostümüyle büyüledi...
Lerzan Mutlu yine çok cesur! İddialı kostümüyle büyüledi... Son dönemde sahnede giydiği kostümlerle adından söz ettiren Lerzan Mutlu bu kez Bakü'de sevenleriyle buluştu. Uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarından sahnelere dönüş yapan 45 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu cesur sahne kostümleriyle de olay yaratıyor. Mutlu, bu kez Gülşah Saraçoğlu imzalı mavi ve kırmızı renkteki iki farklı elbisesiyle sahneye çıktı.
21.02.2022 Magazin
Lerzan Mutlu derin dekolteli elbisesiyle sahnede!
Lerzan Mutlu derin dekolteli elbisesiyle sahnede! Şarkıcı Lerzan Mutlu, Beşiktaş'ta bulunan bir mekanda sahneye çıktı. Seslendirdiği şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan ünlü şarkıcı, cesur elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı. Mutlu, kalçasına kadar inen dekoltesiyle dikkatleri üzerine çekti.
14.02.2022 Magazin
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı'
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı' Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde bir dönem birlikte izdivaç programında kamera karşısına geçtiği Meriç Erkan ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Tuğba, çıkan haberleri yalanladı.
12.02.2022 Magazin
Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan arasındaki davada karar!
Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan arasındaki davada karar! Sosyal medyadan kendisine ‘sürtük’ dediği için oyuncu Ceren Hindistan’ı açtığı davayla bin 160 lira para cezasına çarptıran şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, kendisinden ‘özür’ dilemediği için açtığı tazminat davasını da kazandı.
12.02.2022 Magazin
İrem Derici: Müge ablamı kızdıramam!
İrem Derici: Müge ablamı kızdıramam! Program sunucusu Müge Anlı, sosyal medyada fotoğrafların filtrelenmesi ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Müge Anlı, “Filtreleri çıkaranlar insanoğlunun şeklini değiştirdiler” dedi. Sosyal medyada filtre kullanan ünlü şarkıcılar İrem Derici ve Lerzan Mutlu, Anlı'nın çok konuşulan sözlerine bakın nasıl tepki verdi!
30.01.2022 Magazin
Lerzan Mutlu: Tekrarlıyorum, Demet mikser!
Lerzan Mutlu: Tekrarlıyorum, Demet mikser! ‘Zamanın En İyileri’ ödül töreni gecesine katılan isimler arasında Lerzan Mutlu da vardı. Ünlü şarkıcı, bir kez daha arasının açık olduğu Demet Akalın'a tepki gösterdi.
19.01.2022 Magazin
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak! Demet Akalın önceki gün Nişantaşı’nda moda tasarımcısı arkadaşı Pınar Kerimoğlu ile görüntülendi. Akalın, son dönemde magazin gündemini meşgul eden olaylara dair açıklamalar yaptı. Akalın'a tepki bir dönem yakın arkadaşı olan Lerzan Mutlu'dan geldi: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
12.01.2022 Magazin
Alişan'dan kaçamak cevap! 'Ne olur beni o işlere sokmayın'
Alişan'dan kaçamak cevap! 'Ne olur beni o işlere sokmayın' Son günlerde Lerzan Mutlu ile Demet Akalın'ın yaşadığı tartışma, ikilinin yakın arkadaşı Alişan'a hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı, meslektaşlarıyla ilgili magazin gündeminden düşmeyen konuya kaçamak cevap vermeyi tercih etti.
24.12.2021 Magazin
Lerzan Mutlu, Seren Serengil'den şikayetçi oldu! 'Ses kayıtları...'
Lerzan Mutlu, Seren Serengil'den şikayetçi oldu! 'Ses kayıtları...' Şarkıcı Lerzan Mutlu’ya hakaret ettiği öne sürülen Seren Serengil’in iki yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Ünlü sunucudan şikayetçi olduğunu söyleyen Mutlu, "Sanık beni zaten uzun süreden beri çeşitli platformlar aracılığıyla küçük düşürme ve rencide etme amacındaydı. Whatsapp üzerinden Gülşah Saraçoğlu’na gönderdiği hakaret içeren ses kaydını duyduk" dedi.
23.12.2021 Magazin
Lerzan Mutlu göğüs dekolteli pozunu paylaştı!
Lerzan Mutlu göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.
16.12.2021 Magazin
Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci oldu? 19 Kasım 2021 Gelinim Mutfakta puan durumu!
Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci oldu? 19 Kasım 2021 Gelinim Mutfakta puan durumu! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Gelinim Mutfakta programında haftanın finalinde birinci belli oluyor. Bu hafta Lerzan Mutlu’nun sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinlerden Zehra yarışmadan diskalifiye edildi. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim gitti? 19 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl? 
19.11.2021 Televizyon
Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte Gelinim Mutfakta 15 Kasım sunucusu!
Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte Gelinim Mutfakta 15 Kasım sunucusu! Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu için araştırmalar başladı. Gelinim Mutfakta’yı geçen hafta Nursel Ergin'in üstlenmişti. Peki, Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Gelinim Mutfakta'yı bu hafta kim sunacak? İşte gelinim Mutfakta'nın sunucusu…
15.11.2021 Televizyon
Hülya Avşar derin yırtmaçlı elbisesiyle sahnede!
Hülya Avşar derin yırtmaçlı elbisesiyle sahnede! Uzun süre sonra sahneye çıkan Hülya Avşar siyah elbisesiyle sosyal medyada çok konuşuldu. Avşar derin bacak dekoltesiyle şov yaptı.
7.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lerzan Mutlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lerzan mutlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.