Makyajsız

Makyajsız

Son dakika makyajsız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan makyajsız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını makyajsız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Makyajsız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan makyajsız gelişmeleri de dahil olmak üzere 664 makyajsız haberi bulunmuştur. Tüm makyajsız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Magazin
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı
Kas şovları ve fit haliyle dikkat çeken Biricik Suden bu kez makyajlı görüntüsüyle şaşırttı Mazhar Alanson'un 60 yaşındaki eşi Biricik Suden, spora olan tutkusuyla dikkat çeken ünlü isimlerden. Suden, bu kez bir arkadaşının doğum günü partisinde tarzıyla dikkat çekti.
10.03.2024 Magazin
Seda Bakan en doğal halini paylaştı! Fotoğrafa filtre de uygulamadı
Seda Bakan en doğal halini paylaştı! Fotoğrafa filtre de uygulamadı İki çocuk annesi Seda Bakan hafta sonunu kendine ayırdı. Yürüyüşe çıkan oyuncu makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
4.02.2024 Magazin
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti.
19.11.2023 Magazin
Sevgiliye yapılan pahalı jestin sonu hapiste bitti! 850 bin liralık vurgun yaptı
Sevgiliye yapılan pahalı jestin sonu hapiste bitti! 850 bin liralık vurgun yaptı Adana’da teknoloji mağazasına teslim edeceği 850 bin TL değerindeki 33 cep telefonundan 28'ni satıp kendisine otomobil aldığı öne sürülen kargo çalışanı tutuklandı.
16.11.2023 Yaşam
Hadise makyajsız haline beğeni yağdı! 'Yaşlandıkça gençleşiyor'
Hadise makyajsız haline beğeni yağdı! 'Yaşlandıkça gençleşiyor' Hadise, makyajsız pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Sahne performansı ve kliplerindeki cesur sahneleriyle çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemini meşgul ediyor.
16.11.2023 Magazin
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunlarının önüne geçen bir an yaşandı. 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan makyaj tartışmasının başrollerinde Barış, Azize ve Esra vardı. Barış, "Abla sana yüz tane caps yapmışlar görmedin mi" diyerek dalga geçti. Azize'yi makyajsız gördüğünü söyleyen Barış'a Mehmet Şeften olay cevap geldi: "Ya o derece mi?"
12.10.2023 Televizyon
MasterChef Esra bu kez makyaj yapmadı! Esra Tokelli'nin makyajsız hali gündem oldu
MasterChef Esra bu kez makyaj yapmadı! Esra Tokelli'nin makyajsız hali gündem oldu MasterChef All Star'da bu kez tarif değil makyaj konuşuldu. 28 Eylül MasterChef All Star dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takımın kıran kırana mücadelesi vardı. Ancak bu kez MasterChef Esra'nı makyajsız hali yemeklerin önüne geçti. İşte Esra Tokelli'nin son hali...
5.10.2023 Televizyon
Hadise - Mehmet Dinçerler barıştı mı? Sosyal medyadan açıkladı, hayranları tepkisiz kalamadı
Hadise - Mehmet Dinçerler barıştı mı? Sosyal medyadan açıkladı, hayranları tepkisiz kalamadı Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Ünlü şarkıcının son olarak iş insanıyla barıştığı iddia edilmiş ve ardından bu iddiaları reddetmişti. Hadise, sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak manidar bir not yazdı.
29.08.2023 Magazin
Makyajsız görüntülenen Gülşen bu kez de deniz kızı oldu! Yeni tarzı dikkatlerden kaçmadı
Makyajsız görüntülenen Gülşen bu kez de deniz kızı oldu! Yeni tarzı dikkatlerden kaçmadı Gülşen, dün akşam İzmir Kültürpark Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Ünlü popçu, dinleyicilerin yoğun ilgisi gösterdiği konserde hit şarkıları ve sahne performansıyla dikkat çekti.
29.07.2023 Gündem
Dilan Çiçek Deniz hakkında bomba iddia! İddiaları yalanlamıştı, işinden oldu
Dilan Çiçek Deniz hakkında bomba iddia! İddiaları yalanlamıştı, işinden oldu Dilan Çiçek Deniz katıldığı davette değişen yüzüyle dikkat çekti. Ünlü oyuncunun gözleri ve çenesine estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Instagram hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak bu iddiaları yalanlamıştı.
28.07.2023 Magazin
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bir süre önce rapçi Sefo ile yollarını ayıran Melisa Döngel, son olarak gönlünü Sergen Yalçın'a kaptırdığı iddia edilmişti. Döngel, bir davet için Bozburun'a gitti. Bikiniyle makyajsız verdiği pozlar olay yarattı.
28.07.2023 Magazin
Gülşen'in aklı tatilde kaldı! 'Plajdan çıkıp gelmiş'
Gülşen'in aklı tatilde kaldı! 'Plajdan çıkıp gelmiş' Popçu Gülşen, kıyafet provasına geldiği Nişantaşı'nda soluklanmak için girdiği bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. İçeride yaklaşık iki saat kalarak ekibiyle toplantı yaptığı öğrenilen sanatçı, plaj kombinini andıran kıyafetiyle dikkat çekti.
19.07.2023 Magazin
Hadise'nin bayram pozlarına yorum yağdı: Istakoza dönmüşsün
Hadise'nin bayram pozlarına yorum yağdı: Istakoza dönmüşsün Mehmet Dinçerler ile 4 ay süren evliliğinden sonra özel hayatıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise, son paylaşımıyla da olay yarattı. Makyajsız paylaşımlar yapan başarılı sanatçı son paylaşımıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı takipçileri çok güzel olduğunu savunurken bazılarıysa "Güneş kremi sürmezsen böyle olur" dedi. İşte Hadise'nin pozları...
28.06.2023 Magazin
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı!
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı! Rol aldığı dizilerin yanı sıra güzelliğiyle de gözleri üzerine çeken Birce Akalay, yaz sezonunu arkadaşlarıyla birlikte açtı. Birce Akalay ilk olarak makyajsız halini ardından ise bikinili karesini yayınladı.
27.06.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu makyajsız halini paylaştı, yorum yağdı!
Afra Saraçoğlu makyajsız halini paylaştı, yorum yağdı! Yalı Çapkını'nda 'Seyran' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Afra Saraçoğlu son olarak dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile dudak dudağa görüntüleriyle gündem oldu. Saraçoğlu, bu defa makyajsız fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. İşte Afra Saraçoğlu'nun makyajsız paylaşımı....
25.06.2023 Magazin
Hadise güneşlendiği anları paylaştı!
Hadise güneşlendiği anları paylaştı! Bir derginin daveti için soluğu Bodrum’da alan Hadise, locada güneşlenmiş ve muhabirlere görüntü vermemek için büyük çaba sarf etmişti. Hadise, son olarak sosyal medyada güneşlendiği anları paylaştı.
25.06.2023 Magazin
Sinem Kobal'dan makyajsız paylaşım!
Sinem Kobal'dan makyajsız paylaşım! Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Makyajsız bir fotoğrafını paylaşan Kobal, doğal hali ile büyük beğeni topladı.
8.06.2023 Magazin
Doğal güzel Cansu Dere!
Doğal güzel Cansu Dere! Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında izleyiciyle buluşan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterine hayat veren Cansu Dere, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.06.2023 Magazin
Pamela Anderson bikinili pozlarıyla olay yarattı!
Pamela Anderson bikinili pozlarıyla olay yarattı! Pamela Anderson yıllara meydan okuyor. ABD'li yıldız kusursuz fiziğini göstermek için kamera karşısına geçti. Yıldız ismin pembe bikini takımıyla makyajsız bir şekilde verdiği pozlar kısa sürede sosyal medya gündem yaratmayı başardı.
17.05.2023 Magazin
Margot Robbie'nin makyajsız halini görenler inanamadı!
Margot Robbie'nin makyajsız halini görenler inanamadı! Met Gala'da şıklığıyla herkesin dikkatini çeken ünlü oyuncu Margot Robbie, New York sokaklarında boy gösterdi. Ünlü ismin makyajsız haline yorum yağdı.
4.05.2023 Magazin
Ünlülerin makyajsız hali şaşırttı
Ünlülerin makyajsız hali şaşırttı Geçtiğimiz günlerde yine estetik yaptıran Songül Karlı makyajsız halini paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kol kola alışverişte görüntülendi!
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kol kola alışverişte görüntülendi! Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün kol kola Vadistanbul'da objektiflere takıldı.
2.04.2023 Magazin
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Burcu Özberk'ten 'Kraliçe' yorumu: Bu kadar gerçek olması beni etkiledi
Burcu Özberk'ten 'Kraliçe' yorumu: Bu kadar gerçek olması beni etkiledi Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Makyajsız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki makyajsız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.