Gazete Vatan Logo
Magazin Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı'

Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı'

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde bir dönem birlikte izdivaç programında kamera karşısına geçtiği Meriç Erkan ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Tuğba, çıkan haberleri yalanladı.

Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı'

Oyuncu Ahu Tuğba'nın sevgilisi olarak adını duyuran ve katıldığı televizyon programlarıyla ünlenen Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirmişti. Yeni imajı ve değiştirdiği hayat tarzıyla herkesi şaşırtan Erkan'ın açıklamaları sonrasında gözler Ahu Tuğba'ya çevrildi.

Çıkan haberleri yalanlayan Tuğba, adını Mahmut olarak değiştiren, sarık takıp cüppe giyen ve maneviyata yöneldiğini söyleyen Erkan için “Aşk yaşamadık, TV formatıydı her şey. Eğer gerçekten Allah yolundaysa doğruyu söyler” dedi.

"SEVGİLİM OLMADI, TV FORMATIYDI"

magazinsortie.com’a konuşan Ahu Tuğba; sözlerine; “Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da, Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi ile kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Meriç Erkan, Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiçbir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı" şeklinde devam etti.

Uzun yıllardır ABD'de yaşayan Ahu Tuğba, Meriç Erkan’la ekrana geldikleri programda format gereği sevgili olduklarını belirtti.

Haberin Devamı