Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

Son dakika mehtap yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehtap yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehtap yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehtap Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehtap yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 mehtap yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm mehtap yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kısmi felç geçiren Mehtap Yılmaz'dan yeni haber
Kısmi felç geçiren Mehtap Yılmaz'dan yeni haber Popstar yarışması ile tanınan ünlü şarkıcı Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu geçtiğimiz günlerde kısmi felç geçirdi. Acilen hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz’ın sağlık durumuyla alakalı yeni bir bilgi geldi.
18.11.2023 Magazin
Popstar Mehtap'tan üzen haber! Kısmi felç geçirdi, acil hastaneye kaldırıldı
Popstar Mehtap'tan üzen haber! Kısmi felç geçirdi, acil hastaneye kaldırıldı Popstar yarışması ile şöhreti yakalayan şarkıcı Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi.
15.11.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım"
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım" 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz?
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz? YouTube'da yayınlanan programıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. Çağlayan, son olarak kendisi hakkında canlı yayında açıklama yapan Popstar Mehtap Yılmaz'a sitem dolu sözler söyledi.
15.01.2023 Magazin
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem!
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa'ya konuk oldu. Dobra açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz'ın hedefinde şarkıcı Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan vardı. Mehtap Yılmaz, kendisiyle ilgili iddialarda bulunan bir kişiyi programına çıkartan Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu için "Beni sırtımdan hançerlediler" dedi.
9.01.2023 Magazin
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti...
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti... Acıların kadını lakaplı şarkıcının hayatını anlatan yapım için seyirci sinema salonlarına koştu. 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı.
8.03.2022 Magazin
Seren Serengil: Mehtap dışındaki Bergen şarkıları bana geçmedi
Seren Serengil: Mehtap dışındaki Bergen şarkıları bana geçmedi Sunucu Seren Serengil, Bergen filmiyle ilgili eleştirileri sosyal medyada çok konuşuldu. Serengil, "Şehirde doğmuş ve büyümüş bir kadından Bergen şarkısını dinlersen tat alamazsın. Arabesk müzik en çok kıro kadınlara yakışıyor" ifadelerini kullandı.
6.03.2022 Magazin
Deha Bilimlier ile Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona erdi!
Deha Bilimlier ile Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona erdi! Şarkıcı Deha Bilimlier, eşi Aslı Bilimlier’i modacı Gülşah Saraçoğlu’yla aldattığı haberleriyle gündeme gelmiş, çift evleri ayırmıştı.
2.03.2022 Magazin
Mehtap Yılmaz canlı yayında isyan edip ağladı!
Mehtap Yılmaz canlı yayında isyan edip ağladı! Popstar yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa programına konuk oldu. Mehtap Yılmaz, programda gözyaşları içinde ‘Bergen’ açıklamasında bulundu.
2.03.2022 Magazin
Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Popsatar Mehtap’ın hayatı, kariyeri ve Bergen şarkısı ile ilgili açıklaması!
Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Popsatar Mehtap’ın hayatı, kariyeri ve Bergen şarkısı ile ilgili açıklaması! 2008 senesinde katıldığı müzik yarışmasıyla adını duyuran Mehtap Yılmaz, TV8’de ekrana gelen magazin programında Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı için çekilecek klibine yayın yasağı geldiğini göz yaşları içinde anlattı. Peki, Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli?
2.03.2022 Televizyon
Akar o sözlere sert çıktı! 'Ziyaret etmeyen alçaktır'
Akar o sözlere sert çıktı! 'Ziyaret etmeyen alçaktır' CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yönelik eleştirileri, TBMM Genel Kurulunda tansiyonu yükseltti.
18.12.2018 Gündem
Defne Joy Foster davasında flaş karar!
Defne Joy Foster davasında flaş karar! 4 yıl önce Kerem Altan'ın evinde hayatını kaybeden ünlü sunucu Defne Joy Foster davasında karar verildi. Mahkemenin kararı Defne Joy Foster'ın annesini üzdü.
13.02.2015 Magazin
Defne Joy Foster'ın annesi isyan etti
Defne Joy Foster'ın annesi isyan etti Sunucu Defne Joy Foster’ın, evinde yaşamını yitirdiği gazeteci Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan “Yardım veya bildirim yükümlülüğünün yerine getirilmemesi” suçundan 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
13.02.2015 Magazin
Gülen'den  aynı gazeteye 60 dava!
Gülen'den aynı gazeteye 60 dava! Fethullah Gülen, 2 ay içinde Akit yazarları Hasan Karakaya’ya 32, Mehtap Yılmaz’a 10 ayrı şikayette bulundu...
29.09.2021 Gündem
Davada yeni gelişme!
Davada yeni gelişme! 'Alnının sol tarafında bir sıyrık vardı.'
3.12.2013 Magazin
'We have many men!'
'We have many men!' The Times'da yayınlanan ilana karşı bir bildiri hazırladı. Fakat İngilizce başlığı bir garip...
29.09.2021 Gündem
Defne Joy davasında sürpriz tanık
Defne Joy davasında sürpriz tanık 'Erken müdahale olsaydı...'
29.09.2021 Gündem
TSK'dan Umur Talu'ya sansür
TSK'dan Umur Talu'ya sansür Genelkurmay Başkanlığı, TSK personelinin kullanımına açık olan alanlarda köşesinde sıklıkla astsubayların yaşadığı sorunları kaleme alan ve söz hakkı vererek seslerini duyuran Habertürk yazarı Umur Talu'ya erişim engeli koydu...
29.09.2021 Gündem
´Kamış´ muhabbeti!
´Kamış´ muhabbeti! Şarkıcı Mehtap Yılmaz, Disko Kralı'nda yaptığı açıklamalarıyla çok konuşulacağa benziyor.
15.03.2010 Magazin
IKEA'nın 'meraklısı' da 'alıcısı' da ilk gün akın etti
IKEA'nın 'meraklısı' da 'alıcısı' da ilk gün akın etti İsveçli mobilya devi IKEA'nın 1 milyon katalog dağıtarak tanıtımını yaptığı mağazasının açılışında büyük izdiham yaşandı. Onbinlerce kişi sabahın erken saatlerinde mağaza önünde kuyruğa girerek IKEA'yı ilk gün ziyaret etti
29.09.2021 Gündem
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı Seçimlere 81 ilde “hür ve müstakil” giren İYİ Parti’nin 2023 Genel Seçimleri’ne göre oy oranları düştü. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partinin genel başkanı Meral Akşener’i istifaya çağırdı.
31.03.2024 Gündem
TFF, kurulları belirledi
TFF, kurulları belirledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki isimleri belirledi.
17.07.2023 Süper Lig
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var Ramazan Bayramı'na iki gün kala 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda alışıla gelmiş yolcu yoğunluğu oluşmadı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, bilet fiyatlarının uygun olmasına rağmen yoğunluğun yaşanmadığını belirterek, “Hava ve demiryollarındaki düşük fiyat uygulaması karayolunun payını yüzde 40-50 oranında daralttı. Geçen seneki tatilleri kıyasladığımızda yüzde 50 daralma var. Yani ek sefer bile doğru dürüst yapılmadı" dedi.
19.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mehtap Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehtap yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.