Gazete Vatan Logo

Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Popsatar Mehtap’ın hayatı, kariyeri ve Bergen şarkısı ile ilgili açıklaması!

2008 senesinde katıldığı müzik yarışmasıyla adını duyuran Mehtap Yılmaz, TV8’de ekrana gelen magazin programında Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı için çekilecek klibine yayın yasağı geldiğini göz yaşları içinde anlattı. Peki, Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Popsatar Mehtap’ın hayatı, kariyeri ve Bergen şarkısı ile ilgili açıklaması!

Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını okuyan Mehtap Yılmaz, Cuma günü klibini çıkarmaya hazırlanıyordu. Mehtap Yılmaz'ın klibini çıkarması engellendi. Konuk olduğu 2. Sayfa programında verilen yayın yasağına isyan eden ve gözyaşlarına hakim olamayan Mehtap Yılmaz, "Müzik kariyerimle ilgili planlarım vardı. Düetlerim de var. Bunların hepsini allak bullak ettiler. Demek ki çok korkmuşlar. Ben yalnız değilim, arkamda sevenlerim var. Allah her şeyi görüyor. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Canlı sahnemde söyleyebilirim ama klibi çıkartamam. İnsanlar ego ve korkular var. Sevenlerim rahat olsun. Yarışmadan beri hayat mücadelesi içindeyim. Gözümden akan her damla yaşı Allah sorsun. Bu sektöre girdiğimden beri bana her zaman bir engel geliyor. Bu kadar korkmayın. Sizin filminden sonra ben çıkartacağım. Yasağı kimin koyduğunu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum" dedi. İşte popstar Mehtap Yılmaz hakkında merak edilenler…

MEHTAP YILMAZ KİMDİR?

Mehtap Yılmaz 19 Mart 1978'de Rize'de doğdu ancak çocukluğu Artvin'de geçti. Geçimsizlik yüzünden anne ve baba ayrılınca iki kardeş anneye, iki kardeş de babaya verildi. Baba yeniden evlenmeye karar verince de o iki kardeş de annelerinin yanına geldi. Mehtap'ın müzikle tanışması çok küçük yaşlara dayanıyor. Babası bağlama çalıp şarkı söylermiş. Mehtap Yılmaz’ın hayatı bir arkadaşıyla birlikte gittiği restoranda değişti. Gittikleri restoranda ısrarlara dayanamayıp şarkı söyledi, çok beğenilince restoranın sahibinden iş teklifi aldı. O sıralarda bir yandan liseyi dışarıdan bitirmeye çalışıp bir yandan da sekreterlik yapıyordu.

Haberin Devamı

Aldığı teklifi geri çevirmeyen Mehtap Yılmaz, işten çıkıp restorana gitmeye başladı. Bir klavye eşliğinde şarkı söylemeye başladı. Daha sonra da Ankara'da gazino ve pavyonlarda çalışmaya başladı. Popstar’a katılması da yine bir arkadaşı sayesinde oldu. Tüm elemeleri geçen Mehtap Yılmaz, sonunda da yarışmada mücadele etmeye başladı. Sivri dili, güçlü sesi ile kısa sürede de herkesin dikkatini çekti.