Popstar

Popstar

Son dakika popstar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan popstar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını popstar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Popstar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan popstar gelişmeleri de dahil olmak üzere 682 popstar haberi bulunmuştur. Tüm popstar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı?
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı? Yönetmen Sadullah Celen’in pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetmesi, avukat Celal Ülgen beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmesi,  Milletvekili Sırrı Süreyya Önder pıhtı atması sonrası rahatsızlanmasının ardından sosyal medyada pıhtı atma salgını iddiaları dolaşıma girdi. Vatandaşlar Pıhtı atma salgını nedir, sorusuna yanıt ararken yeni bir salgın mı var mı sorusuna sormaya başladı.
4.01.2024 Sağlık
Kısmi felç geçiren Mehtap Yılmaz'dan yeni haber
Kısmi felç geçiren Mehtap Yılmaz'dan yeni haber Popstar yarışması ile tanınan ünlü şarkıcı Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu geçtiğimiz günlerde kısmi felç geçirdi. Acilen hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz’ın sağlık durumuyla alakalı yeni bir bilgi geldi.
18.11.2023 Magazin
Popstar Mehtap'tan üzen haber! Kısmi felç geçirdi, acil hastaneye kaldırıldı
Popstar Mehtap'tan üzen haber! Kısmi felç geçirdi, acil hastaneye kaldırıldı Popstar yarışması ile şöhreti yakalayan şarkıcı Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi.
15.11.2023 Magazin
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir?
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir? Sakin Künar kimdir, Merve Güzel’in babası mı? Müge Anlı DNA testi sonucu merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Merve Güzel, ses sanatçısı Sakin Künar’ın babası olduğunu söylemiş ve sonrasında ikiliye DNA testi yapılmıştı. Müge Anlı sonucu canlı yayında açıkladı.
26.09.2023 Gündem
Popstar Ajdar'ın saatlik sahne ücreti dudak uçuklattı!
Popstar Ajdar'ın saatlik sahne ücreti dudak uçuklattı! 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışması ile ün kazanan Ajdar Anık, 2021'de Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro istemişti. 'Çikita Muz' şarkısıyla gündeme gelen Ajdar, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 50 yaşındaki şarkıcı, bu kez Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için dudak uçuklatan bir rakam talep etti.
30.07.2023 Magazin
Popstar Türkiye ile tanınan Ajdar’ın istediği ücret dudak uçuklattı: 3 milyon 750 bin euro
Popstar Türkiye ile tanınan Ajdar’ın istediği ücret dudak uçuklattı: 3 milyon 750 bin euro 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışması ile ün kazanan Ajdar Anık, 2021'de Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro istemişti. 'Çikita Muz' şarkısıyla gündeme gelen Ajdar, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 50 yaşındaki şarkıcı, bu kez Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için dudak uçuklatan bir rakam talep etti.
29.07.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım"
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım" 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz?
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz? YouTube'da yayınlanan programıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. Çağlayan, son olarak kendisi hakkında canlı yayında açıklama yapan Popstar Mehtap Yılmaz'a sitem dolu sözler söyledi.
15.01.2023 Magazin
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem!
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa'ya konuk oldu. Dobra açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz'ın hedefinde şarkıcı Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan vardı. Mehtap Yılmaz, kendisiyle ilgili iddialarda bulunan bir kişiyi programına çıkartan Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu için "Beni sırtımdan hançerlediler" dedi.
9.01.2023 Magazin
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? Yasak Elma dizisine 5 yeni oyuncu katıldı. Dizinin 161. fragmanında Nehir Erdoğan’ın yer aldığı görüldü. Yabancı Damat dizisinde gönülleri fetheden Nehir Erdoğan uzun bir aranın ardından Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
2.01.2023 Televizyon
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan hastalığı ne?
Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan hastalığı ne? Armağan Çağlayan’dan üzen haber geldi. Televizyonda bir dönem Popstar yarışmalarında jüri koltuğunda oturan, son dönemde de youtube videoları ile takip edilen sevilen isim Armağan Çağlayan kanser olduğunu açıkladı. Armağan Çağlayan durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Pek çok kişi de Armağan Çağlayan’ın sağlık durumunu merak ediyor. Peki, Armağan Çağlayan’ın sağlık durumu nasıl? Armağan Çağlayan hastalığı ne? Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
22.11.2022 Magazin
'Popstar' yarışmasıyla tanınan Aydan Kaya ikinci kez anne oldu
'Popstar' yarışmasıyla tanınan Aydan Kaya ikinci kez anne oldu Kanal D'de 2003-2004 yıllarında yayınlayan ve izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Popstar Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından Aydan Kaya, ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı.
8.10.2022 Magazin
Popstar Özlem Güneş dekolte giymediği için eleştiriliyordu! Cemaatten eğitim aldı, tesettüre girdi! İşte Popstar Özlem'in son hali
Popstar Özlem Güneş dekolte giymediği için eleştiriliyordu! Cemaatten eğitim aldı, tesettüre girdi! İşte Popstar Özlem'in son hali Şu sıralar Popstar yarışmasında yer alan eski yarışmacılar merak ediliyor. Popstar Abidin'den sonra Özlem Güneş de merak konusu oldu. Yarışmada jüri tarafından sıklıkla dekolte giymediği için eleştirilen Popstar Özlem tesettüre girdi. Popstar Özlem Güneş bir cemaatten eğitim aldığını da açıkladı. Son hali merak konusu oldu.
9.09.2022 Magazin
Haluk Bayraktar'dan flaş KIZILELMA açıklaması! İşte göklerde olacağı tarih
Haluk Bayraktar'dan flaş KIZILELMA açıklaması! İşte göklerde olacağı tarih BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar, hedeflerinin en kısa zamanda KIZILELMA’nın uçuşunun gerçekleşmesi olduğunu söyledi.
2.09.2022 Ekonomi
Mehtap Yılmaz canlı yayında isyan edip ağladı!
Mehtap Yılmaz canlı yayında isyan edip ağladı! Popstar yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa programına konuk oldu. Mehtap Yılmaz, programda gözyaşları içinde ‘Bergen’ açıklamasında bulundu.
2.03.2022 Magazin
Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Popsatar Mehtap’ın hayatı, kariyeri ve Bergen şarkısı ile ilgili açıklaması!
Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Popsatar Mehtap’ın hayatı, kariyeri ve Bergen şarkısı ile ilgili açıklaması! 2008 senesinde katıldığı müzik yarışmasıyla adını duyuran Mehtap Yılmaz, TV8’de ekrana gelen magazin programında Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı için çekilecek klibine yayın yasağı geldiğini göz yaşları içinde anlattı. Peki, Mehtap Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli?
2.03.2022 Televizyon
Kulislere bomba gibi düştü! Kılıçdaroğlu ile Akşener adaylık konusunda anlaştı
Kulislere bomba gibi düştü! Kılıçdaroğlu ile Akşener adaylık konusunda anlaştı Siyaset kulislerine bomba gibi düşen gelişme. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir süre kala Millet İttifakı'da kimin aday olacağı ile ilgili anlaşmanın sağlandığı iddia edildi. İşte detaylar...
10.02.2022 Siyaset
Millet İttifakı’nın aday çıkmazı deşifre oldu! Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, İmamoğlu...
Millet İttifakı’nın aday çıkmazı deşifre oldu! Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, İmamoğlu... Seçim tartışmaları her geçen gün alevlenirken Millet İttifakı’nın aday belirlemede girdiği çıkmaz deşifre oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun adaylık sürecindeki kriterleri belli oldu. Kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı konusunda hala uzlaşamayan muhalefet cephesinde Abdullah Gül ismi yeniden gündeme gelirken, olası bir Kılıçdaroğlu adaylığına ise endişe ile bakılıyor. Peki hangi isim kimi istiyor, kimi istemiyor? İşte isim isim muhalefetteki cumhurbaşkanlığı adayı çıkmazı....
8.12.2021 Siyaset
Armağan Çağlayan çok sinirlendi! Takipçisine verdiği cevap olay oldu
Armağan Çağlayan çok sinirlendi! Takipçisine verdiği cevap olay oldu Popstar yarışma programıyla tanınan Armağan Çağlayan son yıllarda Youtube’da yaptığı programlarla gündemden düşmüyor. Armağan Çağlayan son olarak, kendisi için “çok kilo almışsınız” diyen takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.
27.11.2021 Magazin
Millet İttifakı'nda işler iyice karıştı! Şimdi de Popstar Tarkan krizi!
Millet İttifakı'nda işler iyice karıştı! Şimdi de Popstar Tarkan krizi! Millet İttifakı'nda her gün bir kriz patlat veriyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte adaylık hesapları kızışıyor. İttifak'ta şimdi de popstar krizi ortaya çıktı.
22.11.2021 Siyaset
Fikret Erkoç kimdir, öldü mü? Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç’un hayatına dair merak edilenler…
Fikret Erkoç kimdir, öldü mü? Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç’un hayatına dair merak edilenler… Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç, eylül ayında evinde düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Kalça kemiği kırılan ve bir süredir tedavi gören Fikret Erkoç bu sabah hayatını kaybetti. İşte Fikret Erkoç...
5.10.2021 Gündem
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü?
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü? Popstar Bayhan olarak tanınan Bayhan Paylaş Benimle programına konuk oldu ve hayatından kesitleri programda anlattı. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesini, kayıplarla dolu çocukluğunu, Türkiye'den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsünü, cezaevi sürecini ve müzikle tanışmasın dair ayrıntıları anlatan Bayhan kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Bayhan’ın hayat hikayesi…
24.08.2021 Gündem
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti Şarkıcı Emel Sayın, besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın(68) hayatını kaybettiği duyurdu. Tekay'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Emel Sayın, Nilüfer, Ferhat Göçer ve birçok ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla üzüntülerini dile getirdi.
14.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Popstar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki popstar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.