Gazete Vatan Logo
Magazin Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan hastalığı ne?

Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan hastalığı ne?

Armağan Çağlayan’dan üzen haber geldi. Televizyonda bir dönem Popstar yarışmalarında jüri koltuğunda oturan, son dönemde de youtube videoları ile takip edilen sevilen isim Armağan Çağlayan kanser olduğunu açıkladı. Armağan Çağlayan durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Pek çok kişi de Armağan Çağlayan’ın sağlık durumunu merak ediyor. Peki, Armağan Çağlayan’ın sağlık durumu nasıl? Armağan Çağlayan hastalığı ne? Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan hastalığı ne?

Televizyon yapımları ile yanınan ünlü simalarından Armağan Çağlayan’dan sevenlerini üzen haber geldi. Çağlayan sosyal medya hesabından hastalığı ile ilgili bir paylaşım yaptı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN HASTALIĞI NE, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Armağan Çağlayan durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı:

"Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım. Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz.

Ancak çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim. 18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden görüşmek dileğiyle…

Haberin Devamı

Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım. Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim…"

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

8 Nisan 1966'da İstanbul'da doğan Armağan Çağlayan’ın çocukluk yılları Hereke'de geçti. Armağan Çağlayan'ın babası Çerkes, annesi ise aslen Gümüşhanelidir.

Çağlayan, lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde; yüksek lisans eğitimini de İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi pek çok başarılı yapımda görev alan Armağan Çağlayan, kamera arkasındaki işini kamera önüne taşımak istemiştir ve 2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olmuştur.

Son Ütücü', 'Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye' ve 'Büyük Teklif' isimli programlarında yapımcılık yapmıştır.

Haberin Devamı

Şimdilerde ise Size Anlatacaklarım Var gösterisinin yanında Youtube kanalı üzerinden ünlü isimlerle röportajlar yapıyordu. Armağan Çağlayan’ın tadavisi için işlerine bir süre ara vereceği öğrenildi.