Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci oldu? 19 Kasım 2021 Gelinim Mutfakta puan durumu!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Gelinim Mutfakta programında haftanın finalinde birinci belli oluyor. Bu hafta Lerzan Mutlu’nun sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinlerden Zehra yarışmadan diskalifiye edildi. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim gitti? 19 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl? 

Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci oldu? 19 Kasım 2021 Gelinim Mutfakta puan durumu!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Gelinim Mutfakta programında haftanın finalinde birinci belli oluyor. Lerzan Mutlu’nun sunuculuğunu yaptığı bu haftaki Gelinim Mutfakta yarışmasında 19 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta programında, her hafta bir gelin birinci olup bileziklerin sahibi oluyor. Bir gelin ise yarışmaya veda ediyor. Peki, 19 Kasım Gelinim Mutfakta kim kazandı? Gelinim Mutfakta birinci kim, Gelinim Mutfakta kim gitti?

GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta da haftanın son gününde en yüksek puanı alıp çeyrek altını kazanan gelin "Yeşim” oldu. 5 altın bileziğin sahibi gelin "Yeşim" oldu.

 

GELİNİM MUTFAKTA KİM GİTTİ?

Gelinim Mutfakta’da Aslıhan ve Yaren eleme potasına kalan isimler oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 19 KASIM 2021 PUAN DURUMU!

Gelinim Mutfakta'nın 19 Kasım puanlaması da henüz yapılmadı.

Yarışmanın puan durumu anlık şu şekildedir:

Yaren: 56
Aslıhan: 61
Yeşim: 67
Miyase: 9 (Yeni Yarışmacı)

Gelinim Mutfakta sunucusu Lerzan Mutlu açıklamasında, "Makyöz arkadaşlardan birine yanlış bir harekette bulundu. Dün özür dilemesine rağmen, bugün yayın öncesi gelin yarışmacılardan Yeşim'e fiziksel bir saldırıda bulundu.

Haberin Devamı

Yarışma ahlakı gereği Gelinim Mutfakta Zehra ve kayınvalidesi Aynur'u diskalifiye etmek zorunda kaldık" dedi.

Gelinim Mutfakta Yeşim yaşanan olayı, "Giyinme odasındaydık. Hiçbir şey yokken üzerime saldırdı. Ne olduğunu anlayamadan arkadaşlar ayırdı" şeklinde anlattı.