Ekys

Ekys

Son dakika EKYS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EKYS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EKYS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekys

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekys gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 ekys haberi bulunmuştur. Tüm ekys haberleri aşağıda listelenmiştir.
EKYS puanı kaç yıl geçerli? EKYS sonuç ekranı ile EKYS sonuç sorgulama! EKYS puanı kaç kez kullanılır?
EKYS puanı kaç yıl geçerli? EKYS sonuç ekranı ile EKYS sonuç sorgulama! EKYS puanı kaç kez kullanılır? 2024-MEB-EKYS Sınav Sonuçları Açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 18 Şubat tarihinde düzenlenen, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2023-MEB-EKYS) sonuçları açıklandı. Peki, EKYS puanı kaç yıl geçerli? EKYS puanı kaç kez kullanılır?
9.03.2024 Gündem
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı?
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına yönetici görevlendirmesi için kılavuzunu yayımladı. 2024 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmesi Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak duyuruldu.
9.03.2024 Çalışma Hayatı
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli? 2024 Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı(MEB-EKYS) tarihi belli oldu. Sınava başvurular 4 Ocak-11 Ocak arasında alınmıştı. Peki, EKYS sınavı ne zaman? 2024 EKYS kaç saat, kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
16.02.2024 Gündem
EKYS 2023 sonuç sorgulama! EYKS sonuçları kaç yıl geçerli? (MEB EKYS sonuçları açıklandı)
EKYS 2023 sonuç sorgulama! EYKS sonuçları kaç yıl geçerli? (MEB EKYS sonuçları açıklandı) EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta açıklanacak? sorusu yanıt buldu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) bugün düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2023-MEB-EKYS) sonuçları açıklandı. EKYS 2023 sonuç sorgulama ekranı ile EYKS sonuçları kaç yıl geçerli? Sorusunun yanıtı…
9.06.2023 Eğitim
Bu hafta sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta sınav olacak mı? Hafta sonu hangi sınav var?
Bu hafta sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta sınav olacak mı? Hafta sonu hangi sınav var? Bu hafta sonu sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta ne sınavı var? ÖSYM takvimine göre sınavlar cumartesi ve pazar günleri uygulandığından, bu hafta sonu sınav olup olmadığı merak sorgulanıyor. Geçtiğimiz hafta seçim olduğu için sınav uygulanmadı. Önümüzdeki hafta da seçimin 2. turu gerçekleşecek. Üniversitelerin final sınavları da seçim sonrasına ertelendi. Peki, bu hafta sonu sınav var mı?
19.05.2023 Eğitim
EKYS ertelendi mi? MEB EKYS 2023 ne zaman?
EKYS ertelendi mi? MEB EKYS 2023 ne zaman?  MEB EKYS 2023 ertelendi mi, EKYS ne zaman? MİLLİ Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS), Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle ertelendi. 
15.02.2023 Eğitim
MEB-EKYS deprem nedeniyle ertelendi
MEB-EKYS deprem nedeniyle ertelendi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 5 Mart tarihinde yapılacağı açıklanan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavını (MEB-EKYS) Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.
15.02.2023 Eğitim
ÖSYM sınav takvimi 2023! KPSS, MSÜ, TUS, DGS, YKS, YDS, YÖKDİL, EKYS ne zaman 2023? ÖSYM takvimiyle 2023 sınav tarihleri!
ÖSYM sınav takvimi 2023! KPSS, MSÜ, TUS, DGS, YKS, YDS, YÖKDİL, EKYS ne zaman 2023? ÖSYM takvimiyle 2023 sınav tarihleri! ÖSYM sınav takvimi 2023 yılıyla gündeme geldi. ÖSYM sınav takvimine göre YKS, KPSS, ALES, TUS, YÖKDİL tarihleri sorgulanıyor. Peki, KPSS, MSÜ, TUS, DGS, YKS, YDS, YÖKDİL, EKYS ne zaman 2023? ÖSYM sınav takvimi 2023 yayınlandı mı? ÖSYM 2023 sınav takvimi…
5.01.2023 Eğitim
EKYS sonuçları sorgulama ekranı! 2022 MEB EKYS sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?
EKYS sonuçları sorgulama ekranı! 2022 MEB EKYS sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? 202 Mart Pazar günü ÖSYM tarafından düzenlenen Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınav (2022-MEB-EKYS) sonuçları açıklandı. EKYS sınav sonuçları 8 Nisan itibarı ile sorgulanabiliyor.
8.04.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Bakan Özer duyurdu
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Bakan Özer, yüz yüze eğitime kararlı bir şekilde devam ettiklerini, artık okul bahçesinde maske kullanılmadığını ve sınıflarda 1-2 vaka olduğunda eğitime ara verilmediğini belirterek, "Eğitim sistemimizde bulunan 855 bin dersliğin hiçbirisi yüz yüze eğitime ara vermeden eğitim-öğretime devam ediyor. Başarılı bir şekilde bu süreci, bu noktaya getirdik. İnşallah bundan sonra da hiçbir sıkıntı olmadan bu dönemi bitireceğiz " dedi.
21.03.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! EKYS soruları ve cevapları erişime açıldı!
ÖSYM duyurdu! EKYS soruları ve cevapları erişime açıldı! Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB-EKYS) bugün gerçekleştirildi. Sınavın ardından ÖSYM, 2022-MEB-EKYS temel soru kitapçığı ve cevap anahtarını yayımladı. İşte ÖSYM EKYS soruları ve cevapları!
20.03.2022 Eğitim
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl...
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı yeni sistem için harekete geçti. 81 ilde uygulanacak. MEB'in resmen duyurduğu karar bütün okullarda uygulanacak. Millî Eğitim Bakanlığı, okullarda kalite güvence sisteminin aktif hâle getirilmesi amacıyla dev bir adım daha atarak yeni bir teftiş sistemi kurdu. Uygulamaya alınan yeni Kalite Güvence Sistemi'yle okullar kendi öz değerlendirme raporlarını kendileri hazırlayacak. Okullar, raporda eğitim göstergelerindeki hedeflerini açık bir şekilde ortaya koyacak ve hedeflere ulaşmak için gerekli çalışmaları yapacak. Öz değerlendirme raporlarına göre her bir okulu en geç 3 yılda bir denetlenecek ve rehberlik desteği sağlanacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Tüm illerimizde eğitim müfettişleri başkanlıkları kuruyoruz. İllerimizde eğitim müfettiş ihtiyacını karşılamak için 750 eğitim müfettiş yardımcısı alım sürecini başlattık" dedi.

Öte yandan Bakan Özer katıldığı televizyon yayınında da "Öğretmen atamaları üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.3 bin anaokulu yaptık, 40 bin ana sınıfı açtık. Yeni atamalarda anaokulu öğretmen istihdamı ağırlığımız olacak" dedi. Öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme ile yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen hizmet içi eğitim faaliyetinin günlük süresi, merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 4, mahalli hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 2 ders saatinden az, 8 ders saatinden fazla olamayacak. Beş gün olarak planlanan ve yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinin süresi 25 ders saatinden az, 40 ders saatinden fazla uygulanamayacak. Hizmet içi eğitim faaliyetlerinde bir ders saati süresi 50 dakika, blok ders saati süresi ise 90 dakika olacak.
12.03.2022 Eğitim
LGS ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu, sınav süreleri ve soru dağılımında değişiklik...
LGS ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu, sınav süreleri ve soru dağılımında değişiklik... LGS ile ilgili son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen duyurdu! LGS'de değişiklik yapılacak mı? Öğrenci ve öğretmen milyonları yakından ilgilendiriyor. Bakan Özer katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Milli Eğitim Bakanı Özer, "2022'nin sonuna kadar 1 milyon genci mesleki eğitimle buluşturmayı hedefliyoruz ve mesleki eğitim merkezlerinin en büyük avantajı yaş sınırlamasının bulunmaması. Yüz yüze eğitimle 2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamlayacağız. Yüz yüze eğitime devam etmeyle ilgili gündemi artık kaldırıyoruz, kapanma ihtimali yok." dedi ve yüz yüze eğitim, öğretmen atama takvimi, Mesleki Eğitim Kanunu, Liselere Geçiş Sistemi'nde sınav süreleri ve soru dağılımında değişiklik yapılıp yapılmayacağı ile ilgili soruları cevapladı. Bakan Özer'in son dakika açıklamaları...
11.03.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, 1 yıl boyunca...
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, 1 yıl boyunca... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve binlerce kişiyi kapsayan yeni kararı resmen duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlar ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatında görev yapan personel ile özel öğretim kurumları eğitim personelini çok yakından ilgilendiriyor. Eğitim personellerinin mesleki gelişim ihtiyacının karşılanmasına yönelik eğitimlerin planlanması, uygulanması, yönetimi, izlenmesi ve değerlendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Başvurusu onaylanan personelin hizmet içi eğitim faaliyetine katılması zorunlu oldu. Onay listesinde yer almayan personeller ise katılamayacak. Devamsızlık toplam ders saati sayısının beşte birinden fazla olamayacak. Devamsızlık yapanların hizmet içi eğitim faaliyetleri ile ilişiği kesilecek. Eğitim süresince yıllık izin kullanılamayacak. İşte MEB'in son dakika kararının detayları...
11.03.2022 Eğitim
ÖSYM: “2022 MEB EKYS sınava giriş belgeleri erişime açıldı”
ÖSYM: “2022 MEB EKYS sınava giriş belgeleri erişime açıldı” ÖSYM duyurdu. 20 Mart’ta uygulanacak Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB EKYS) sınava giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini internet sitesinden edinebilecek. İşte 2022 MEB EKYS sınava giriş belgesi sorgulama ekranı!
10.03.2022 Eğitim
ÖSYM’den 2022 MEB EKYS hatırlatması! Başvurular ne zaman bitiyor?
ÖSYM’den 2022 MEB EKYS hatırlatması! Başvurular ne zaman bitiyor? ÖSYM duyurdu! 2022 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022 MEB EKYS) için başvurular bugün sona eriyor. ÖSYM’den yapılan açıklamada, bireysel başvuruların bugün saat 23.59’da sona ereceği açıklandı. Peki, 2022 MEB EKYS için son başvuru günü ne zaman? EKYS başvuru nasıl yapılır? 2022 MEB EKYS ne zaman? İşte ÖSYM EKYS başvuru ekranı!
10.02.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 16 Nisan cuma...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 16 Nisan cuma... Milli Eğitim Bakanlığı binlerce kişinin beklediği tarihi resmen duyurdu. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre son tarih ise 16 Nisan cuma. Milli Eğitim Bakanlığı'nın müdür, müdür yardımcısı yeniden yönetici görevlendirme takvimine göre başvurular 16 Nisan tarihinde bitecek. 20 Nisan- 4 Mayıs tarihleri arasında ise değerlendirmeler yapılacak. Başvurular ve yeniden görevlendirilecek yöneticilerin göreve başlaması haziran ayı içerisinde olacak. 2021 Yılı MEB'e bağlı okullara ilk defa yönetici görevlendirme takvimi ise 21 Haziran'dan başladıktan sonra 1 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek.
12.04.2021 Eğitim
2021 MEB EKYS sonuçları açıklandı!
2021 MEB EKYS sonuçları açıklandı! Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) sonuçları açıklandı. Sonuçlar, "https://sonuc.osym.gov.tr" adresi ile ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi mobil uygulaması üzerinden öğrenilebilecek. Adaylar, cevap anahtarlarına "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecek.
2.04.2021 Eğitim
Müdürlük sınavında skandal olay! Kopya çekerken yakalandı
Müdürlük sınavında skandal olay! Kopya çekerken yakalandı Ankara’da bir ilkokulda müdür yardımcısı olarak görev yapan A.B. girdiği müdürlük sınavında kopya çekerken yakalandı. İç çamaşırına sakladığı telefonla sınava giren A.B. soruların fotoğrafını çekip, kopya için kurduğu ‘Ahde Vefa’ isimli WhatsApp grubuna gönderdi. Fakat telefonun sesini kapamayı unutunca yakayı ele verdi.
20.03.2021 Gündem
ÖSYM duyurdu! 2021 MEB EKYS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı!
ÖSYM duyurdu! 2021 MEB EKYS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı! ÖSYM duyurdu. 14 Mart'ta (bugün) gerçekleştirilen 2021 MEB EKYS soruları ve cevapları yayınlandı. ÖSYM, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın (2021-MEB-EKYS) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının yüzde 10’unun yayınlandığını duyurdu. İşte 2021 MEB EKYS soru kitapçığı ve cevap anahtarı...
14.03.2021 Eğitim
MEB EKYS saat kaçta bitecek? EKSY'den en erken saat kaçta çıkılır?
MEB EKYS saat kaçta bitecek? EKSY'den en erken saat kaçta çıkılır? 2021 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2021-MEB-EKYS) şu sıralarda gerçekleştiriliyor. Peki, MEB EKYS saat kaçta bitecek? EKSY'den en erken saat kaçta çıkılır? MEB EKYS sınav süresi kaç dakika? İşte MEB EKYS sınav süresi...
14.03.2021 Eğitim
2021 MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanır?
2021 MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanır? 2021 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2021-MEB-EKYS) bugün yapılıyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2021-MEB-EKYS sınavının sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Peki, 2021 MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanır?
14.03.2021 Eğitim
EKYS (Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı) yarın yapılacak! EKYS saat kaçta başlayacak, EKYS kaç dakika?
EKYS (Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı) yarın yapılacak! EKYS saat kaçta başlayacak, EKYS kaç dakika? MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı yarın yapılacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2021-MEB-EKYS) yarın gerçekleştirilecek. EKYS saat kaçta başlayacak, EKYS kaç dakika?
13.03.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ile yazı gönderildi...
MEB resmen duyurdu! 81 ile yazı gönderildi... Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı ile duyurdu. MEB'den gönderilen yazıda yüz yüze eğitime ilişkin bilgiler paylaşıldı. Bakanlık yönetici olmayan 60 yaş üstü personelin, kronik hastalığı olanların ve hamile personelin idari izinli sayılacağını duyurdu. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'na giriş belgeleri erişime açıldı.
4.03.2021 Eğitim
EKYS 2021 sınav giriş belgesi yayımlandı mı? 2021 EKYS ne zaman yapılacak?
EKYS 2021 sınav giriş belgesi yayımlandı mı? 2021 EKYS ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) için gözler ÖSYM’de. EKYS gününe az bir süre kala adaylar, EKYS 2021 sınav giriş belgesinin yayınlanıp yayınlanmadığını sorguluyor. EKYS sınav giriş belgesi yayımlandı mı, EKYS ne zaman?
4.03.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ekys ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekys haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.