Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları İstanbul seçim sonuçları son dakika gelen oy oranları ile anbean güncelleniyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimler için Türkiye sandığa gitti. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 17:00'da sandıklar kapandı ve YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla İstanbul'daki seçim yarışı başladı. İstanbul'da seçim sandıklarının yüzde 99'u açıldı. İşte İstanbul ve ilçelerindeki son durum...
1.04.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
AK Parti Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor
AK Parti Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor Atatürk Havalimanında düzenlenen 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul’un fethi için 8 asır boyunca milletlerin Fatihlerin, kumandanların rüyasına giren şehir. Ama bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor" dedi.
24.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri CHP'yi karıştırdı. CHP lideri Özgür Özel bu sözlerin "sürçülisan" olduğunu savunsa da konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Köksal "Dil sürçmesi değil, verdiğim söz üzerine konuştum" dedi. Tartışmaya bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Köksal'ı sert bir şekilde eleştiren İmamoğlu, "Ya kendine başka iş bulacak ya da başka parti bulacak" diyerek Köksal'a adeta kapıyı gösterdi.
7.03.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
İmamoğlu'na destek şartı Esenyurt mu? DEM Parti’den dikkat çeken açıklama
İmamoğlu'na destek şartı Esenyurt mu? DEM Parti’den dikkat çeken açıklama Yerel seçime geri sayım sürerken CHP ve DEM Parti'nin genel başkanlarının iki kez görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeler başladı. DEM Parti'nin Ekrem İmamoğlu'na destek için İstanbul'da Esenyurt'u talep ettiği iddia edildi.
22.01.2024 Gündem
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP ve İYİ Parti Cephesinde sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'de içinde süreç nasıl değerlendiriliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, kulis bilgilerini aktardı. Canova, CHP'de "Meral Akşener'in savaş ilanı karşısında 'Sonuna kadar sabırla yürütmek gerekir' görüşünde olanlar var. 'Sükûnetimizi korumamız lazım. Ekrem Bey'in bazen Karadeniz damarı tutuyor' deniyor ama 'Meral Akşener'in açtığı yola giremeyiz' yaklaşımı var bu kesimde de" ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti içerisindeki istifaların ardından dün sert açıklamalarda bulunmuştu. Planlı bir saldırının olduğunu ifade eden Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu da hedef almıştı. Genel seçim süreci hakkında konuşan Akşener, "Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm. İkisi de korktu kabul etmedi" dedi. Akşener'in 'korkak' sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yanıt geldi. Mansur Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor. Korkak falan değiliz" yanıtını verdi.
20.12.2023 Gündem
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.
14.12.2023 Gündem
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi?
Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri ve Büyük Filistin Mitingi nedeniyle vatandaşlar toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Cumhuriyet kutlamalarına ve Filistin Mitingine katılmak isteyenler Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? sorularının yanıtı merak ediliyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 28-29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını duyurdu. Ulaşım Bakanlığı’na bağlı Marmaray’ın çalışma surumu aramalar yoğunlaştı.
28.10.2023 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın önünde bombalı saldırı girişimi düzenlendi. Saldırı girişiminin ardından siyasilerden sert mesajlar geldi. Saldırının detaylarını aktaran Bakan Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir." tepkisinde bulundu. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Devletimiz terörün her türlüsünün kökünü kurutmaya kararlıdır." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz Tanju Özcan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel seçimlere ve CHP'deki genel başkanlık yarışı ile ilgili de konuşan Özcan, "İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz." ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri