Ekpss Ne Zaman

Ekpss Ne Zaman

Son dakika ekpss ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekpss ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekpss ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekpss Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekpss ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 ekpss ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm ekpss ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
EKPSS ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları 2022 açıklanma tarihi!
EKPSS ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları 2022 açıklanma tarihi! ÖSYM tarafından 24 Nisan’da uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için gözler sonuçlara çevrildi. On binlerce aday, sonuçların açıklanacağı tarihi heyecanla beklerken, ÖSYM’nin sınav takviminde sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Peki, EKPSS ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları 2022 açıklanma tarihi!
8.05.2022 Eğitim
EKPSS saat kaçta başlıyor, kaç saat sürüyor? Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda kaç soru var, tek oturum mu?
EKPSS saat kaçta başlıyor, kaç saat sürüyor? Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda kaç soru var, tek oturum mu? EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) 24 Nisan 2022 Pazar günü yapılacak. Adaylara sınavda engel gruplarına ve öğrenim düzeylerine uygun Genel Yetenek ve Genel Kültür Testleri uygulanacak. Testlerde toplam 60 soru bulunacak ve sınav süresi ise 60 dakika olacak. Peki, EKPSS ne zaman, saat kaçta başlıyor? EKPSS kaç saat sürecek, kaçta bitecek?
23.04.2022 Eğitim
ÖSYM’den hatırlatma! 2022 EKPSS için geç başvuruların son günü! İşte ÖSYM başvuru ve EKPSS sınav ücreti ödeme ekranı!
ÖSYM’den hatırlatma! 2022 EKPSS için geç başvuruların son günü! İşte ÖSYM başvuru ve EKPSS sınav ücreti ödeme ekranı! ÖSYM’den son gün hatırlatması! EKPSS geç başvuruların bugün son günü! EKPSS başvuruların normal başvuru süresinde tamamlayamayan adaylar için ÖSYM 9-10 Mart tarihlerini geç başvuru günü olarak duyurmuştu. ÖSYM sosyal medya hesaplarından, EKPSS geç başvuruların bugün saat 23.59’da sonra ereceğini duyurdu. Adaylar başvurularını ÖSYM’nin internet adresi üzerinden tamamlayabilecek. Peki, EKPSS başvurusu nasıl yapılır? EKPSS ödeme nasıl yapılır? EKPSS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılacak? ÖSYM başvuru ve EKPSS sınav ücreti ödeme ekranı!
10.03.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2022 EKPSS için geç başvuru günleri başladı!
ÖSYM duyurdu! 2022 EKPSS için geç başvuru günleri başladı! ÖSYM duyurdu! Başvurular başladı! EKPSS geç başvuruları alınmaya başlandı. EKPSS başvuru ücreti de belli oldu. Adaylar 9-10 Mart 2022 tarihleri arasında başvurularını ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi’nden yapabilecek. Peki, EKPSS geç başvuru tarihi ne zaman? EKPSS geç başvuru ücreti ne kadar? EKPSS geç başvuru nasıl yapılır? ÖSYM aday işlemleri sistemi EKPSS başvuru ekranı!
9.03.2022 Eğitim
EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM tarafından EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM tarafından EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? EKPSS tercihleri 5-14 Ocak 2022 tarihleri arasında alındı, şimdi gözler EKPSS sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. EKPSS sonuçlarını ÖSYM AİS ekranı üzerinden sorgulanacak. İşte EKPSS 2022 tercih sonuçları hakkında merak edilenler…
31.01.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2022-EKPSS başvuru kılavuzu yayımlandı!
ÖSYM duyurdu! 2022-EKPSS başvuru kılavuzu yayımlandı! 2022 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı başvuruları başladı! ÖSYM, 2022-EKPSS başvuru kılavuzunun yayımlandığını duyurdu. Adaylar, EKPSS başvurularını https://ais.osym.gov.tr adresinden 27 Ocak - 15 Şubat 2022 tarihleri arasında yapabilecek. Peki, 2022-EKPSS başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM 2022-EKPSS başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
27.01.2022 Eğitim
EKPSS 2022 başvuru tarihi belli mi, EKPSS ne zaman?
EKPSS 2022 başvuru tarihi belli mi, EKPSS ne zaman? Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS), memur olmak isteyen engelli vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Adayların başvuru ve sınav hakkında araştırma yapıyor, arama motorları aracılığıyla EKPSS ne zaman 2021, EKPSS 2022 başvuru tarihi ne? Gibi sorulara yanıt arıyor.
23.09.2021 Eğitim
EKPSS ne zaman? EKPSS 2020 sınavı hangi tarihe ertelendi, belli mi?
EKPSS ne zaman? EKPSS 2020 sınavı hangi tarihe ertelendi, belli mi? EKPSS hakkında merak edilenler arttı. 11 Ekim 2020 tarihinde yapılması beklenen sınav koronavirüs önlemleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmişti, şimdi gözler yeni tarihe çevrildi. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu engelli adaylar EKPSS 2020 sınav tarihi ne zaman, EKPSS hangi tarihe ertelen soruna yanıt arıyor. İşte EKPSS 2020 hakkındaki son haberler…
30.09.2020 Çalışma Hayatı
EKPSS ne zaman? EKPSS ertelendi mi, iptal mi edildi? ÖSYM sınav takvimi!
EKPSS ne zaman? EKPSS ertelendi mi, iptal mi edildi? ÖSYM sınav takvimi! Engelli KPSS ne zaman 2020? EKPSS iptal mi? soruları ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından soruluyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın uygulanma tarihinin yeniden belirleneceğini duyurdu. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, 11 Ekim'de yapılması planlanan EKPSS'nin, Sağlık Bakanlığı "Kovid-19 Bilimsel Danışma Kurulu"nun sınavın ilerleyen bir tarihte gerçekleştirilmesi önerisi doğrultusunda, ÖSYM Yönetim Kurulunca yeniden belirlenerek adaylara ve kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. Peki, EKPSS ne zaman? EKPSS ne zamana ertelendi?
9.09.2020 Eğitim
EKPSS tarihi yeniden belirlenecek! EKPSS ne zaman olacak, tarih belli mi?
EKPSS tarihi yeniden belirlenecek! EKPSS ne zaman olacak, tarih belli mi? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (EKPSS) uygulanma tarihinin yeniden belirleneceğini duyurdu. Peki, EKPSS ne zaman 2020?
8.09.2020 Eğitim
EKPSS ne zaman olacak? Engelli KPSS başvuru tarihleri belli oldu mu?
EKPSS ne zaman olacak? Engelli KPSS başvuru tarihleri belli oldu mu? Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) gündemde yer alınca, corona virüsü nedeniyle ertelenen EKPSS hakkındaki aramalar da arttı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, Temmuz ayı içinde yaptığı açıklamada, EKPSS için geç başvuru alınacağını belirtmişti. Peki, EKPSS geç başvuru tarihi belli oldu mu? EKPSS başvuruları ne zaman başlayacak?
7.09.2020 Eğitim
EKPSS 2020 ne zaman? Ertelenen EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) için Bakan Selçuk tarih verdi!
EKPSS 2020 ne zaman? Ertelenen EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) için Bakan Selçuk tarih verdi! EKPSS ne zaman? EKPSS 2020 ertelendi mi? diye merak ediliyordu. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yeni corona virüsü tedbirleri kapsamında 26 Nisan'da yapılması planlanan EKPSS'nin 20 Eylül 2020'ye ertelendiğini duyurdu. İşte EKPSS 2020 hakkında merak edilenler...
23.03.2020 Çalışma Hayatı
ÖSYM sınav takvimi 2020! ÖSYM MSÜ, YDS, DİP, EKPSS, ALES, ISG sınavlarını erteledi! ÖSYM sınavları ne zaman?
ÖSYM sınav takvimi 2020! ÖSYM MSÜ, YDS, DİP, EKPSS, ALES, ISG sınavlarını erteledi! ÖSYM sınavları ne zaman? ÖSYM sınav takvimi güncellendi. ÖSYM sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, corona virüsü önlemleri kapsamında 2020 sınav takviminde güncelleme yaptığını açıkladı. 9 sınavın tarihini erteledi. ÖSYM MSÜ, YDS, eYDS, DİP, EKPSS, ALES1, ALES2, ISG olmak üzere 9 sınavın ertelendiğini duyurdu. Peki, ÖSYM sınavları ne zaman? İşte ÖSYM sınav takvimi 2020...
19.03.2020 Eğitim
EKPSS 2020: EKPSS ne zaman yapılacak? Bakan tarih verdi! İşte Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı tarihi
EKPSS 2020: EKPSS ne zaman yapılacak? Bakan tarih verdi! İşte Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı tarihi EKPSS tarihi ertelendi. Engelli bireylerin memur olmaları için girdikleri EKPSS sınavı corona virüsü salgını önlemleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. EKPSS sınavı tarihi ve başvuru tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı. İşte EKPSS ile ilgili merak edilenler ve Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı tarihi...
23.03.2020 Eğitim
EKPSS başvuruları ne zaman bitiyor? EKPSS başvuru şartları neler? Başvuru ücreti ne kadar?
EKPSS başvuruları ne zaman bitiyor? EKPSS başvuru şartları neler? Başvuru ücreti ne kadar? Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)'ye girmek isteyen fakat başvuru için vakit bulamayan adaylar başvuruların ne zaman sona ereceğini araştırıyor. ÖSYM tarafından 24 Ocak tarihinde alınmaya başlanan EKPSS başvuruları ne zaman bitiyor? EKPSS başvuruları ne zaman bitiyor? EKPSS başvuru şartları neler? EKPSS ne zaman? İşte detaylar…
11.02.2020 Gündem
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ne zaman? Başvurular ve sınav tarihi...
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ne zaman? Başvurular ve sınav tarihi... ÖSYM, binlerce engelli memurun alınacağı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ve Kura yöntemi başvuru tarihini açıkladı. ÖSYM’nin 2020 sınav takvimini açıklamasından sonra, engelli vatandaşların memur olabilmek için girdiği E 2020 EKPS başvuruları ne zaman başlıyor? Soruları da artış gösterdi. Peki, (EKPSS) başvuruları ne zaman başlıyor? EKPSS ne zaman yapılacak?
18.11.2019 Eğitim
EKPSS tercihleri bugün başladı! 2 bin 504 engelli memur alımı
EKPSS tercihleri bugün başladı! 2 bin 504 engelli memur alımı EKPSS tercih işlemleri bugün itibariyle başladı. Adaylar heyecanla EKPSS tercihlerini ÖSYM resmi internet sitesinden gerçekleştirmeye başladı. 2 bin 504 engelli memur alımı için EKPSS ne zaman yapılacak?
29.11.2018 Gündem
EKPSS sonuçları açıklandı mı? ÖSYM duyurusu...
EKPSS sonuçları açıklandı mı? ÖSYM duyurusu... EKPSS sonuçları açıklandı mı? Sorusu yanıtını buldu. Merakla beklenen sonuçlar açıklandı. ÖSYM resmi sitesinde 2018 yılı EKPSS sonuçları sorgulanabiliyor. İşte EKPSS sonuç sorgulama ekranı...
17.05.2018 Gündem
EKPSS başvuruları yarın başlıyor! EKPSS 2018 başvuru tarihleri...
EKPSS başvuruları yarın başlıyor! EKPSS 2018 başvuru tarihleri... EKPSS başvurularının ne zaman alınacağı merak konusu oldu. 2018 yılı EKPSS başvurularının yapılacağı tarih aralığı açıklandı. Yarın başlayacak olan EKPSS başvuruları ne zaman sona erecek? Şartlar neler? İşte tüm merak edilenler...
5.02.2018 Gündem
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için bakan açıklaması geldi!
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için bakan açıklaması geldi! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında EKPSS hakkında konuşma gerçekleştirdi. İşte EKPSS ile ilgili merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
EKPSS 2024 ne zaman yapılacak, EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 392 engelli ataması
EKPSS 2024 ne zaman yapılacak, EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 392 engelli ataması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı. Atamaların EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, tercih işlemlerinin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapılabileceği bildirildi. Peki, EKPSS başvuruları ne zaman başlayacak? 2024 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı, EKPSS 2024 ne zaman yapılacak?
10.01.2024 Eğitim
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı!
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı! Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Tercihlerini tamamlayan öğretmenler atama sonuçlarının açıklanacağı günü merakla bekliyordu. Engelli öğretmen atama sonuçlarının açıklanacağı tarih geldi. Adaylar MEB tarafından yapılacak açıklamayı beklemeye başladı. Atamalar, adayların tercihi ve EKPSS (Lisans Düzeyi) puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleşecek. Peki, Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Engelli öğretmen atama sonuçlarına nasıl bakılır? İşte EKPSS engelli öğretmen atamaları…
25.04.2023 Memur
MEB 3 bin 500 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı (personel.meb.gov.tr) engelli öğretmen atama (tercih) sonuçları açıklandı mı?
MEB 3 bin 500 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı (personel.meb.gov.tr) engelli öğretmen atama (tercih) sonuçları açıklandı mı? Öğretmen adayları engelli öğretmen atama sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Gözler MEB tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Atamalar, adayların tercihi ve EKPSS (Lisans Düzeyi) puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleşecek. Peki, Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte engelli öğretmen atama sonuçları 2023…
25.04.2023 Eğitim
(Engelli öğretmen ataması 2023) Engelli öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve taban puanları belli oldu mu, MEB engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman?
(Engelli öğretmen ataması 2023) Engelli öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve taban puanları belli oldu mu, MEB engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı'nca 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. 25 Nisan'da yapılacak öğretmen atamalarıyla ilgili olarak Bakan Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek" dedi. 3 Nisan'da başlayan başvurular 7 Nisan'da son bulacak. Peki, EKPSS öğretmen atama puanları neler, meb engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman? İşte entelli öğretmen atama takvimi ile engelli öğretmen ataması kontenjanları ve branş dağılımı…
31.03.2023 Memur
E-KPSS sonuçları açıklandı mı? 2023 E-KPSS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır?
E-KPSS sonuçları açıklandı mı? 2023 E-KPSS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır? E-KPSS sonuçları için geri sayım devam ediyor. EKPSS yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih merakla bekleniyor. Adayların, "EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?" sorgusu da başladı. İşte detaylar...
10.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekpss Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekpss ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.