Ek Zam Ne Kadar

Ek Zam Ne Kadar

Son dakika ek zam ne kadar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ek zam ne kadar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ek zam ne kadar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ek Zam Ne Kadar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ek zam ne kadar gelişmeleri de dahil olmak üzere 796 ek zam ne kadar haberi bulunmuştur. Tüm ek zam ne kadar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye çifte zam müjdesi! Refah payı ve kök ücrette büyük rakam, işte ödeme takvimi
Emekliye çifte zam müjdesi! Refah payı ve kök ücrette büyük rakam, işte ödeme takvimi Emekliye ek zam ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı bugün Kabine Toplantısı sonrası belli olacak. Yüzde 37,57'lik emekli kök maaş zammı iyileştirilecek. Emekliye refah payı düzenlemesinin de içinde olacağı yasa teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu. SGK 2024 emekli zammı için tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da. Emekliye ek zam ne kadar olacak? Milyonlar o saate kilitlendi. İşte masadaki refah payı ile ek ödemeli emekli kök maaş tablosu...
16.01.2024 Emekli
Memura ek zam ne kadar? Memur ve emekliye yüzde kaç ek zam yapılacak?
Memura ek zam ne kadar? Memur ve emekliye yüzde kaç ek zam yapılacak? Ankara'da bugün gerçekleşen 'Sözleşmeliye Kadro Şöleni'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi verdi. Memur ve memur emeklilerinin maaşları, toplu sözleşme zammı ve enflasyon farkı ile birlikte yüzde 16,47 zamlanırken SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşları yüzde 15,4 arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekliye yapılacak ek zam oranını da açıkladı. Peki, Memura ek zam ne kadar? Memur ve emekliye yüzde kaç ek zam yapılacak?
3.01.2023 Memur
Memur ve emekliye ek zam ne kadar, memur ve emekliye ek zam ne zaman ödenecek?
Memur ve emekliye ek zam ne kadar, memur ve emekliye ek zam ne zaman ödenecek? Memur ve emekliye ek zam var mı? AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz’da memur ve emeklilere maaş artışı olacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak" açıklamasını yaptı. Peki, Memur ve emekliye ek zam ne kadar, memur ve emekliye ek zam ne zaman ödenecek?
30.03.2022 Memur
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam...
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam... Ek zam müjdesi! İmzalar atıldı. Yüz binlerce işçi ilave zam alacak. Ek zamda son dakika gelişmesi! Beklenen oldu. Yüzde 2,5 oranında ilave zam yapıldı. Türk-İş ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin arasında kamu işçisi için yüzde 2,5 ek zam protokolü imzalandı. Ek zam protokolü ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.
Memur ve emekliye ek zam! Yeni maaşlar belli oldu, en düşüğü 4. 273 liraya yükseldi! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve...
Memur ve emekliye ek zam! Yeni maaşlar belli oldu, en düşüğü 4. 273 liraya yükseldi! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve... Memur ve emekliye ek zam müjdesi! Detaylar belli oldu. Öğretmen, polis, doktor, hemşire, imam ve emekli... Milyonları ilgilendiriyor. TBMM’den geçti, artık yasalaştı. Yeni maaş oranları belli oldu. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Ek zam maaşlara ne zaman yansıyacak? Kimin maaşı ne kadar yükselecek? Tüm sorular yanıtını buldu. En düşük memur maaşı 4. 880 liraydan 6.380 lira çıktı. En düşük memur emeklisi maaşı ise 3.275 liradan 4. 273 liraya yükselmiş oldu. İşte Memur ve emekliye ek zamda merak edilen tüm detaylar...
20.01.2022 Çalışma Hayatı
Memur ve emekliye ek zam ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi, maaşlara yansıyor, bin 500 TL ve...
Memur ve emekliye ek zam ile ilgili son dakika gelişmesi! Kabul edildi, maaşlara yansıyor, bin 500 TL ve... Memur ve emekliye ek zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Ve kabul edildi. Milyonları ilgilendiriyor. Maaşlara yansıyacak. Memur ve TÜİK zammı sonrasında maaşı 2 bin 500 lira altında kalan emeklilere Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ek zam müjdesi geldi. Ek zam düzenlemesini içeren kararnameye dair kanun teklifinin görüşmeleri ise TBMM'de sona erdi. Son dakika gelişmesine göre, Memur ve emekliye ek zammı da içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
19.01.2022 Ekonomi
Ek zam kararı! Milyonlarca çalışan alacak, en düşüğü 6.854 lira olacak
Ek zam kararı! Milyonlarca çalışan alacak, en düşüğü 6.854 lira olacak Milyonlarca çalışan ek zam alacak. Ve belli oldu. Yeni maaşlara yansıyacak. 15 Ocak'ta hesaplara yatırılacak. En düşüğü 6.854 lira olacak. Yeni yıl ile birlikte çalışanların maaşları değişiyor. Zam oranları netleşti. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Enflasyon zammı dışında ek zam ve aile yardımını da çok sayıda çalışanın maaşına yansıyacak. Görevdeki memurların 2022 Ocak zammı belli oldu. Ek zamla birlikte kamuda çalışanlar ocak ayında maaşlarını yüzde 30.95 zamlı alacak. Aile yardım ödeneği ile maaşlar daha da artacak.
7.01.2022 Memur
Memura ek zam var mı? Memur ek zam alacak mı, memura ek zam talebi ne kadar?
Memura ek zam var mı? Memur ek zam alacak mı, memura ek zam talebi ne kadar? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon rakamlarına göre, enflasyon yıllık bazda yüzde 36,08 oldu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve emeklinin maaş zammı da belli oldu. Peki, Memura ek zam var mı? Memur ek zam alacak mı, memura ek zam talebi ne kadar?
3.01.2022 Memur
Ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ocak'tan itibaren maaşlara yansıması...
Ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ocak'tan itibaren maaşlara yansıması... Asgari ücrete yapılan rekor zammın ardından memur ve emekliler de kendi maaşlarına benzer oranda zam yapılmasını bekliyor. Memur ve memur emeklileri için ek zam gündemde. İlave zam ile ilgili art arda açıklamalar geliyor. Yıl sonun gelmesi ile birlikte memur ve memur emeklisinin gözü 2020 zam oranlarına çevrildi. Tarihi seviyedeki zamlarla beraber ek zam konusu milyonlarca memur ve memur emeklisinin gündeminde. Vatandaşlar "2022 Memur maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak, ek zam yapılacak mı?" sorularına son dönemde güncel yanıtı arıyor. Son dakika zam haberleri yakından takip edilirken ek zam ile ilgili açıklamalar da peş peşe geliyor.
30.12.2021 Çalışan Hakları
Memura ek zam ne kadar olacak? Memur ek zam görüşmeleri ne zaman, saat kaçta?
Memura ek zam ne kadar olacak? Memur ek zam görüşmeleri ne zaman, saat kaçta? Memur ek zam görüşmeleri ne zaman? Memura ek zam merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur Sen Genel Başkanı Yalçın'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek. 18 milyon memur ve memur emeklisi maaşlarına zam bekliyor. Memur zammı 3 Ocak'ta açıklanacak, zam miktarı ise enflasyon oranlarıyla netleşecek. Peki, memura ek zam ne kadar olacak?
22.12.2021 Memur
Memur maaşlarına ek zamda kritik gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur temsilcileri ile bir araya geldi
Memur maaşlarına ek zamda kritik gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur temsilcileri ile bir araya geldi Son dakika haberi... Memur maaşlarına ek zam ve 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur temsilcileri ile bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ile yapılan görüşme yaklaşık 20 dakika sürdü. Görüşme sonrası açıklama yapan Ali Yalçın, “Ek zam dahil tekliflerimiz için Çalışma Bakanı ile bir araya geleceğiz” dedi.
22.12.2021 Ekonomi
Memura ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu...
Memura ek zam ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu... Son dakika haberi... Memura ek zam ve 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika gelişmesi! Asgari ücret zammından sonra merak konusu olmuştu, açıklama geldi. Görüşmeler başlıyor, seyyanen bir iyileşme olabilir. Aralık ayı enflasyonu açıklandıktan sonra ortaya çıkacak rakamın yüzde 15-16'ten daha yüksek olabileceğine dikkati çeken Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Ek zam görüşmelerimizin bir an önce başlamasını istedik. Sayın Bakan Aralık ayı enflasyonunu beklenmesi gerektiğine işaret etti" dedi. Yalçın, “Mutlaka ek zam uygulamasının devreye alınması gerekiyor. 163 lira 173 lira gibi rakamlarla bir avantaja düşüldüyse diğerlerinde 800 lira olduysa ek zam bu makası daha da açacaktır. Seyyanen memur zammına ağırlık veriyoruz. Seyyanen bir iyileşme olmalı” ifadelerini kullandı.
21.12.2021 Ekonomi
Emekliye 'ek zam' müjdesi! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli, en az 1.857 TL...
Emekliye 'ek zam' müjdesi! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli, en az 1.857 TL... Milyonlarca emekli bekliyordu. Emekli aylıklarına yapılacak zam oranı ile ilgili flaş detay! Tek tek açıklandı. SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli. Yeni emekli maaşları belli oluyor. 2022 emekli zam oranları netlik kazanmaya başladı. Tüm emekliler için ilave zam gündeme geldi. Bakan Bilgin emeklilere yapılacak zam ile ilgili son durumu açıkladı. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada, "Emekli gelirlerinin düzeltilmesiyle ilgili çalışmamız var. Çalışmayı çok kapsamlı yürütüyoruz, mesafe aldıkça paylaşacağım" dedi. Bu sözler emeklileri umutlandırdı. Böylece tüm emeklilerin ilave artıştan yararlanması konusu da gündeme gelmiş oldu. Öte yandan emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili rakamlar ortaya çıktı. SGK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı mensubu emeklilerin yeni aylıkları şekillenmeye başladı Yeni rakamlara göre En düşük emekli maaşı 1.857 TL'ye çıkıyor.
14.12.2021 Emekli
Emekli kök maaş tablosu şimdiden belli oldu! Zam oranları için yeni tahmin geldi
Emekli kök maaş tablosu şimdiden belli oldu! Zam oranları için yeni tahmin geldi Emekli maaşına yapılacak zam ve ek ödemeler vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Son açıklanan enflasyon rakamı sonrası emekli maaşlarıyla ilgili zam hesapları şimdiden yapılmaya başladı. Yapılan açıklamalarda enflasyonun Mayıs ayında düşüşe geçmesi öngörülüyor. Peki enflasyon tahminlerine göre emeklilere yüzde kaç zam yapılacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Uzman isim tek tek açıkladı. İşte emekli zammı ile ilgili son gelişmelerin ayrıntıları...
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi Emekli maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 olarak belirlendi. En düşük emekli maaşı 10 bin lira oldu. 6 aylık enflasyon rakamı sonrası emekli maaşları Temmuz ayında yeniden artacak. Şimdiden yüzde 11,53 zam cepte. Bütçe disiplini el verdikçe Türkiye ekonomisi deprem felaketinin etkilerinden sıyrıldıkça emekliye ek zam uygulaması sürecek. Kim ne kadar alacak?
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Emeklilerin bayram ikramiyesine ek zam var mı? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024?
Emeklilerin bayram ikramiyesine ek zam var mı? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024? Emekliye 2018’den bu yana verilen bayram ikramiyesi geçen günlerde yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Bayram ikramiyesinin artırılmasına ilişkin düzenleme 8. Yargı Paketi’nin içine eklendi ve TBMM’ye sevk edildi. Düzenleme yasalaştıktan sonra emekliler Ramazan Bayramı’nda 3 bin TL, Kurban Bayramı’nda 3 bin TL olmak üzere 2024 yılı içerisinde toplam 6 bin TL bayram ikramiyesi alacak. Kulislerde bayram ikramiyesine zam yapılacağını haberlerinin sosyal medyada gündem olmasıyla emekli vatandaşlar bayram ikramiyene ek zam gelecek mi, emeklilerin bayram ikramiyesine seçim öncesi zam yapılacak mı?
21.02.2024 Ekonomi
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu Emekli maaşı ve ek zam düzenlemeleri sonrası sıra bayram ikramiyesi zammına geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ikramiyesi için müjdeyi verdi. Emekli ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 zamlı ödenecek. Düzenlemeden dul ve yetimler de faydalanacak. Kim ne kadar alacak? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? soruları cevabını buldu. Öte yandan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar.
16.02.2024 Çalışma Hayatı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar Emekliye son dakika açıklaması geldi. SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak tutarlar...
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar Milyonlarca emekli bekliyordu! SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak net tutarlar...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
6.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını yarın almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zamda tablo değişti!  Kök maaş + ek ödeme için yeni rakam verildi
Emekliye ek zamda tablo değişti! Kök maaş + ek ödeme için yeni rakam verildi Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliler için maaş zammı kararı! Resmen değişti, Maaş farkları ne zaman ödenecek?
Emekliler için maaş zammı kararı! Resmen değişti, Maaş farkları ne zaman ödenecek? Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam için Resmi Gazete'de karar yayımlandı. SSK, Bağ-Kur emeklilerine ek zamma ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayladığı yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki emeklilerin maaş farkları ne zaman ödenecek? Emekli zammı ne kadar oldu? İşte son dakika emekli zammı haberinin ayrıntıları...
3.02.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Ek Zam Ne Kadar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ek zam ne kadar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.