Gazete Vatan Logo

Memur ve emekliye ek zam ne kadar, memur ve emekliye ek zam ne zaman ödenecek?

Memur ve emekliye ek zam var mı? AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz’da memur ve emeklilere maaş artışı olacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak" açıklamasını yaptı. Peki, Memur ve emekliye ek zam ne kadar, memur ve emekliye ek zam ne zaman ödenecek?

Memur ve emekliye ek zam ne kadar, memur ve emekliye ek zam ne zaman ödenecek?

Kamu çalışanları ve emeklilere temmuz ayında enflasyon oranında zam yapılacak. Artan hayat pahalılığı nedeniyle ek zam talepleri de var. AK Partili Akbaşoğlu tarih verdi. Memur ve emeklilere maaş artışı olacak.

MEMUR VE EMEKLİYE EK ZAM NE ZAMAN ÖDENECEK?

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz'da memur ve emeklilere maaş artışı olacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin de durumu değerlendirilecek." dedi. Akbaşoğlu'nun sözleri ek zam geleceği şeklinde yorumlandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, "3600 ek gösterge düzenlemesini temmuza kadar çıkaracağız" açıklamasını yaptı. Akbaşoğlu, memur ve emeklilerin maaşlarının da 1 Temmuz itibarıyla artacağını söyledi.

Akbaşoğlu "Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin de durumu ele alınacak. EYT'li kardeşlerimizle de helalleşeceğiz. " ifadesini kullandı.