Ek Zam

Ek Zam

Son dakika ek zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ek zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ek zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ek Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ek zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.368 ek zam haberi bulunmuştur. Tüm ek zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Asgari ücretli milyonlarca vatandaşa heyecanlandıran açıklama geldi. Merkez Bankası, 2023 enflasyon hedefinden sapıldığı için yasa gereği hükümete açık mektup gönderdi. Metinde asgari ücrete ilişkin tek zam vurgusu da vardı. Ekonomist Muhammet Bayram konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak çalışanların enflasyona ezdirilmemesi için asgari ücrete bir miktar zam getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaş zammında tahminler değişti! Refah payı detayı ortaya çıktı
Emekli maaş zammında tahminler değişti! Refah payı detayı ortaya çıktı SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı, Temmuz 2024'e kadar geçerli olmak üzere yüzde 11,68'lik ek zam ile yüzde 49,25'e yükseltildi. Bu dönemde en düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. Emekli maaşları 6 aylık enflasyon rakamları sonrası Temmuz ayında yeniden artacak. Milyonarca emekli Temmuz zammına kilitlenmiş durumda. Mart ayı enflasyon rakamının netleşmesiyle birlikte emeklilere zam için son 3 veri kaldı. Peki emeklilere 6 aylık enflasyon verisinin açıklanmasının ardından refah payı verilecek mi? Emekli zammı ile ilgili merak edilen detaylar ortaya çıktı.
7.04.2024 Çalışma Hayatı
Emeklinin maaş hesabı değişiyor! Merkez Bankası açıkladı, ek zam ve refah payı detayı
Emeklinin maaş hesabı değişiyor! Merkez Bankası açıkladı, ek zam ve refah payı detayı Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşı zammı için belirleyici olan enflasyon verileri açıklanıyor. 2 aylık enflasyon oranına göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine 11,53 puanlık artış kesinleşirken, Merkez Bankası'nın yüzde 73'lük Mayıs ayı enflasyon tahmini dikkat çekti. Peki 5 aylık emekli ve memur zam oranı kaç çıkacak? 6 ay sonunda kim ne kadar maaş zammı alacak? İşte detaylar...
5.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi Emekli maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 olarak belirlendi. En düşük emekli maaşı 10 bin lira oldu. 6 aylık enflasyon rakamı sonrası emekli maaşları Temmuz ayında yeniden artacak. Şimdiden yüzde 11,53 zam cepte. Bütçe disiplini el verdikçe Türkiye ekonomisi deprem felaketinin etkilerinden sıyrıldıkça emekliye ek zam uygulaması sürecek. Kim ne kadar alacak?
4.03.2024 Çalışma Hayatı
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi?
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL (YediBin TürkLirası) verileceğinin Cumhurbaşkanlığınca onaylandığına dair iddialar sonrası TSK yan ödeme kararnamesi 2024 için araştırmalar hızlandı. Peki, askere ek zam mı var 2024, yan ödeme kararnamesi 7000 TL iyileşme mi oldu?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşına ek zam gelir mi? Tarih ve sürpriz rakam için çarpıcı tahmin
Emekli maaşına ek zam gelir mi? Tarih ve sürpriz rakam için çarpıcı tahmin Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı yeterli değil. Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz." dedi. Uzmanlar emekli maaşının ne kadar olması gerektiğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Uzmanlar emekli maaşına gelebilecek zam oranını ve zam tarihini açıkladı. İşte emekli maaşlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı?
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Emekli astsubaylar, 2001 yılında astsubaylara Kanun Hükmünde Kararname ile verilen ancak, kararnamenin süresi dolduğu için artık ödenmeyen, bugün yaklaşık 8 bin lira karşılığı olan 10 bin ek göstergenin yansıtılması bekleniyor. Emekli astsubaylar arama motorlarına yönelerek Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Polise ek zam var mı? 10 Nisan'da polise seyyanen zam verilecek mi?
Polise ek zam var mı? 10 Nisan'da polise seyyanen zam verilecek mi? Aralık ayı enflasyon verileriyle birlikte polislere yapılan zam oranı da belli oldu. Temmuz ayı sonrasında polis maaşları en düşük 29 bin 525 TL'ye yükselmişti. Yüzde 49.25 oranında artışla polis memuru maaşı 44.292 TL'ye ulaştı. 32.626 lira olan başkomiser maaşı ise 48.920 TL oldu. Şimdi polisler kendilerine ek zam yapılıp yapılmayacağını sorguluyor. 10 Nisan’ın Polis Günü olması nedeniyle polisler 10 Nisan'da polise ek zam var mı, sorusuna yanıt arıyor.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilerin bayram ikramiyesine ek zam var mı? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024?
Emeklilerin bayram ikramiyesine ek zam var mı? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024? Emekliye 2018’den bu yana verilen bayram ikramiyesi geçen günlerde yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Bayram ikramiyesinin artırılmasına ilişkin düzenleme 8. Yargı Paketi’nin içine eklendi ve TBMM’ye sevk edildi. Düzenleme yasalaştıktan sonra emekliler Ramazan Bayramı’nda 3 bin TL, Kurban Bayramı’nda 3 bin TL olmak üzere 2024 yılı içerisinde toplam 6 bin TL bayram ikramiyesi alacak. Kulislerde bayram ikramiyesine zam yapılacağını haberlerinin sosyal medyada gündem olmasıyla emekli vatandaşlar bayram ikramiyene ek zam gelecek mi, emeklilerin bayram ikramiyesine seçim öncesi zam yapılacak mı?
21.02.2024 Ekonomi
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu Emekli maaşı ve ek zam düzenlemeleri sonrası sıra bayram ikramiyesi zammına geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ikramiyesi için müjdeyi verdi. Emekli ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 zamlı ödenecek. Düzenlemeden dul ve yetimler de faydalanacak. Kim ne kadar alacak? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? soruları cevabını buldu. Öte yandan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar.
16.02.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı?
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Beştepe'de toplandı. Gündemde, enflasyonla mücadele, Mısır'a 12 yıl sonra yapılacak ziyaret, Milli Savunma Bakanı ve MİT Başkanı'nın Irak temasları ile ABD'den F-16 tedarik süreci olacak. Atama bekleyen öğretmenlerin durumunun da kabine toplantısında ele alınması bekleniyor. Peki, Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi, cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, Kabine Toplantısı ne zaman bitecek?
12.02.2024 Gündem
Kök maaş tablosu değişti! Zam + ek ödeme + refah payı detayı belli oldu, işte zamlı ödeme tutarları...
Kök maaş tablosu değişti! Zam + ek ödeme + refah payı detayı belli oldu, işte zamlı ödeme tutarları... Milyonlarca emekli bekliyordu! Memur zammı yüzde 49,25 olurken, yüzde 11,68'lik ek zam ile beraber emekli zammı da bu rakama yükseltildi. Ocak-Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak uygulanacak. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin maaş farkları hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak maaş farkı gerektirmeden doğrudan ödenecek
11.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar Emekliye son dakika açıklaması geldi. SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak tutarlar...
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar Milyonlarca emekli bekliyordu! SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak net tutarlar...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK ve Bağ-Kur emeklileri bekliyordu! Paralar hesaplara yatırılıyor
SSK ve Bağ-Kur emeklileri bekliyordu! Paralar hesaplara yatırılıyor Milyonlarca emekli zam farklarının banka hesaplarına yatırılmasını bekliyordu. Fark ödemeleri başladı. Emeklilere yapılacak ek ödeme bugün tamamlanacak.
7.02.2024 Ekonomi
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
6.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını yarın almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zamda tablo değişti!  Kök maaş + ek ödeme için yeni rakam verildi
Emekliye ek zamda tablo değişti! Kök maaş + ek ödeme için yeni rakam verildi Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim milyonlar bekliyordu! Net tarih ve ödenecek miktar belli oldu
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim milyonlar bekliyordu! Net tarih ve ödenecek miktar belli oldu Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. 10 bin TL en düşük emekli maaşı ve refah payı kaynaklı maaş farkları hesaplara ayrıca yatacak. Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Yaklaşık 14 milyon işçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlara zam farklarının ödeme tarihleri netleşti. İşte detaylar...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları teker teker hesaplara yatırılıyor, e-Devlet'i tıkla, hemen öğren
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları teker teker hesaplara yatırılıyor, e-Devlet'i tıkla, hemen öğren Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaşı iyileştirmesi ve 10 bin TL en düşük emekli maaşı düzenlemesinden doğan ek zam farkları hesaplara yatırılacak. Yeni emekli maaşı kaç lira oldu? Bunu hesaplamak çok kolay. İşte yapacağınız o işlem...
3.02.2024 Ekonomi
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları hesaplara yatıyor! Ödeme tarihi belli oldu
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları hesaplara yatıyor! Ödeme tarihi belli oldu SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme ile ilgili son dakika gelişmesi. Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaşı iyileştirmesi ve 10 bin TL en düşük emekli maaşı düzenlemesinden doğan ek zam farkları hesaplara yatırılacak. Bakan Işıkhan duyurdu. Maaş farkı ödemeleri için tarih belli oldu.
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam ödeme tarihi belli oldu
Emekliye ek zam ödeme tarihi belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız. SSK kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 6 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek" dedi.
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliler için maaş zammı kararı! Resmen değişti, Maaş farkları ne zaman ödenecek?
Emekliler için maaş zammı kararı! Resmen değişti, Maaş farkları ne zaman ödenecek? Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam için Resmi Gazete'de karar yayımlandı. SSK, Bağ-Kur emeklilerine ek zamma ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayladığı yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki emeklilerin maaş farkları ne zaman ödenecek? Emekli zammı ne kadar oldu? İşte son dakika emekli zammı haberinin ayrıntıları...
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli sandığı maaş farkları ne zaman yatacak 2024? Emekli sandığı maaş farkları Resmi Gazetede yayınlandı mı, 4C emekli maaş farkları ne zaman ödenecek 2024 Ocak?
Emekli sandığı maaş farkları ne zaman yatacak 2024? Emekli sandığı maaş farkları Resmi Gazetede yayınlandı mı, 4C emekli maaş farkları ne zaman ödenecek 2024 Ocak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklama sonrasında, emeklilere ek zam oranı yüzde 49,25 oldu. Hükümet tarafından emeklilere yüzde 5 ek zam üzerine bir zam daha yapılarak, toplam emekli maaşı zammı yüzde 49,25'e yükseltildi. Şimdi ise gözler maaş farklarının ne zaman yatacağına çevrildi. Peki, Emekli sandığı maaş farkları ne zaman ödenecek 2024 Ocak? Emekli sandığı maaş zammı 2024 ne zaman yatacak?
31.01.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Ek Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ek zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.