Edirnekapı

Edirnekapı

Son dakika edirnekapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan edirnekapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını edirnekapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edirnekapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edirnekapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 590 edirnekapı haberi bulunmuştur. Tüm edirnekapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri...
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri... Eski tarihlerde yaşamış olan isimlerin birçok eserini günümüzde görmek mümkündür. Bu isimler içerisinde Vedat Tek'i sayma şansımızda vardır. Özellikle mimarlık alanı denildiği zaman Vedat Tek ismi direkt olarak akla gelir. 20. yüzyılın başlarında yapmış olduğu çalışmalar ile adından söz ettirdiği görülüyor.
10.02.2024 Yaşam
Video çekmek için metrobüsün üzerine çıkan fenomen güvenliklere yakalandı
Video çekmek için metrobüsün üzerine çıkan fenomen güvenliklere yakalandı İstanbul'da sosyal medyaya içerik üreten bir kişi, Topkapı - Şehit Mustafa Cambaz durağında, hareket etmek üzere olan bir metrobüsün üzerine çıktı. Metrobüs, Edirnekapı durağına geldiğinde, güvenlik görevlilerinin dikkatini çeken sosyal medya fenomeni, aracın üzerinden indirildi. İETT'nin fenomenden şikayetçi olacağı öğrenildi.
3.01.2024 Gündem
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
29.10.2023 Gündem
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bağlantı yolları sabahın erken saatlerinde trafiğe kapatıldı. 
30.08.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın Vatan Caddesi ve bağlantılı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
26.08.2023 Gündem
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
Depreme karşı Horasan harcı’yla güçlendirmeye başladı
Depreme karşı Horasan harcı’yla güçlendirmeye başladı Olası İstanbul depremine karşı afet planı hazırlayan Kültür ve Turizm Bakanlığı, tarihi eserleri Mimar Sinan’ın kullandığı ‘Horasan harcı’yla güçlendirmeye başladı. Horasan harcı geçtiğimiz yıllarda çalışmaları tamamlanan Galata Kulesi’nin güçlendirilmesinde de kullanılmıştı...
19.03.2023 Gündem
Çanakkale Şehitleri Edirnekapı Şehitliği'nde anıldı
Çanakkale Şehitleri Edirnekapı Şehitliği'nde anıldı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıl dönümü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde tören düzenlendi.
18.03.2023 Gündem
Bakan Varank'ın babası son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Varank'ın babası son yolculuğuna uğurlandı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın babası Ali Haydar Varank, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı.
13.03.2023 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın acı günü
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın acı günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın babası Ali Haydar Varank, vefat etti.
12.03.2023 Gündem
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Neyzen Niyazi Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli?
Neyzen Niyazi Sayın kimdir, kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Neyzen Niyazi Sayın’ı Üsküdar’daki evinde ziyaret etti.
2.01.2023 Gündem
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda Türkiye'nin önemli iş insanlarından Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti. İş hayatında beraber adımlar atan Osman Boyner, Kerimol'u kader arkadaşı olarak betimledi.
2.01.2023 Gündem
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Arzu Özsoy ile 15 yaşındaki kızı Yağmur gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.
14.11.2022 Gündem
İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı provaları için o yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı provaları için o yollar trafiğe kapatıldı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yılı kutlamaları öncesi yapılacak provalar için Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı. Vatan Caddesi'ni kullanmak isteyen sürücüler polis ekipleri tarafından alternatif yollara yönlendirildi.
22.10.2022 Gündem
Şükrü Naili Paşa kimdir? İstanbul işgalini sonlandıran Şükrü Naili Paşa hakkında merak edilenler…
Şükrü Naili Paşa kimdir? İstanbul işgalini sonlandıran Şükrü Naili Paşa hakkında merak edilenler… İtilaf Devletleri donanmaları 30 Ekim 1918'de imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması'na dayanarak 13 Kasım 1918'de Haydarpaşa önlerine demirleyip İstanbul'a girdi. Fiilen gerçekleşmiş olan işgal, 16 Mart 1920 tarihinde resmi işgale dönüştü. 6 Ekim 1923'te ise Şükrü Naili Paşa komutasındaki 3. Kolordu İstanbul'a girdi ve işgal resmen sonlandı. İşgal 4 yıl 10 ay 23 gün sürdü. Her yılın 6 Ekim'i böylece İstanbul'un kurtuluş günü olarak belirlendi ve kutlanmaya başlandı. İstanbul’un Kurtuluşu’nun 99. Yılında işgali sonlandıran komutan Şükrü Naili Paşa hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Şükrü Naili Paşa kimdir?
6.10.2022 Gündem
Kadıköy’de motosikletiler ‘Zafer Sürüşü’ için bir araya geldi
Kadıköy’de motosikletiler ‘Zafer Sürüşü’ için bir araya geldi Türkiye Motosiklet Platformu kulüp üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılına özel motosiklet korteji gerçekleştirdi. Kadıköy’den başlatılan ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden geçerek Edirnekapı Şehitliğinde sona eren kortejde, yaklaşık 2 bin motosikletli 'Zafer Sürüşü' için bir araya geldi. Oluşturulan “Zafer Sürüşü Bayramı" kortejine vatandaşlar, bayraklar ve marşlarla eşlik etti. 30 Ağustos kutlamalarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçen motosiklet korteji, havadan görüntülendi.
30.08.2022 Gündem
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden açıklama! Bu saatler aralığında çalışma yapılacak
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden açıklama! Bu saatler aralığında çalışma yapılacak Karayolları Genel Müdürlüğü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 2. etap asfalt bakım çalışması kapsamında Edirnekapı istikametinde pazar gecesi 02.00'de çalışmaların başlayıp sabah 10.00'da biteceğini bildirdi.
17.08.2022 Gündem
Mustafa Karahasanoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Mustafa Karahasanoğlu son yolculuğuna uğurlandı AKİT Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
13.08.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı   Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olanlar kabirleri başında anıldı.
15.07.2022 Gündem
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve...
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve... Büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika açıklaması! Alarm verildi. Uzmanlar yakın bir gelecekte Marmara denizinin içerisinde 7'nin üzerine bir deprem olmasını bekliyor. Depreme karşı hazırlıklar yapılıyor, binalar sağlamlaştırılıyor. Beklenen büyük Marmara depremi nedeniyle İstanbullular oldukça tedirgin. Evlerin riskinin yanı sıra barajlara da özellikle dikkat çekildi. Fay hatları barajların çok yakınında olduğu ya da direk kenarından geçtiği için olası bir deprem durumunda kentte yaşayanlar için oldukça zor bir dönem ortaya çıkabilir. Peki İstanbul barajları büyük depreme hazır mı? Hangi barajlarda zeminde sıvılaşma tehlikesi var? Uzmanlar tek tek açıkladı...
9.07.2022 Gündem
Mahmud Efendi nereye defnedildi, hangi mezarlığa? İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun mezarı nerede, nasıl gidilir?
Mahmud Efendi nereye defnedildi, hangi mezarlığa? İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun mezarı nerede, nasıl gidilir? İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etti. Mezarı ziyaret etmek isteyenler “Mahmud Efendi nereye defnedildi, hangi mezarlığa?” sorusuna yanıt arıyor. Fatih Cami’nde gerçekleşen cenaze töreni ardından Ustaosmanoğlu’nun hangi mezarlıkta defnedileceği merak konusu oldu. Peki, Mahmud Efendi mezarı nerede, İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun mezarı nerede, nasıl gidilir?
24.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edirnekapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edirnekapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.