Ece Su

Ece Su

Son dakika ece su haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ece su ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ece su haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Su

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece su gelişmeleri de dahil olmak üzere 686 ece su haberi bulunmuştur. Tüm ece su haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A., polise verdiği ifade şoke etti. Bir TIR şoförü ise Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin asılsız ses kaydı paylaştığı için gözaltına alındı.
7.02.2023 Gündem
Ayaz ile ablası Ece Su'nun enkazdan kurtarılma anı kamerada
Ayaz ile ablası Ece Su'nun enkazdan kurtarılma anı kamerada Hatay'da depremde yıkılan binanın enkazında kalan Ayaz ile ablası Ece Su, gece saatlerinde Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ekiplerince kurtarıldı; bu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.02.2023 Gündem
Ayaz ve ablası Ece Su, enkaz altından kurtarıldı! İşte o anlar
Ayaz ve ablası Ece Su, enkaz altından kurtarıldı! İşte o anlar Hatay'da depremde yıkılan binanın enkazında kalan Ayaz ile ablası Ece Su, gece saatlerinde Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ekiplerince kurtarıldı; bu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.02.2023 Vatan TV
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı! Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Cinayeti işleyen ve restorandan çıkan katil zanlısı Kadir Yasak ile ağabeyi Ali Yasak'ın kaçtıkları ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun park halindeki lüks cipinin yanından geçtikleri anlar güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.
3.02.2022 Yaşam
Ece Su Uçkan kimdir, kaç yaşında? Ece Su Uçkan taksi ile denize uçtu!
Ece Su Uçkan kimdir, kaç yaşında? Ece Su Uçkan taksi ile denize uçtu! Model Ece Su Uçkan'ın içinde bulunduğu taksi sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denize düştü. Ece Su Uçkan taksi ile denize uçtuğunu ve içi su dolu taksiden hayatını zor kurtardığını anlattı. Söz konusu haberin ardından Ece Su Uçkan hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Ece Su Uçkan kimdir?
2.02.2022 Magazin
Ünlü model Ece Su Uçkan, Kadıköy'de taksi ile denize uçtu!
Ünlü model Ece Su Uçkan, Kadıköy'de taksi ile denize uçtu! İstanbul Kadıköy'de ünlü model Ece Su Uçkan'ın içinde bulunduğu taksi denize düştü. Uçkan, "Suyun altındaydık. Bir anda yüzüp canımızı kurtarmak zorunda kaldık" dedi.
2.02.2022 Gündem
Topkapı Sarayı'nda yeniden sergilenmeye başlandı! Duyan oraya akın etti
Topkapı Sarayı'nda yeniden sergilenmeye başlandı! Duyan oraya akın etti Piri Reis'in 1513 yılında çizdiği dünya haritası, uzun bir aranın ardından yeniden Topkapı Sarayı'nda sergilenmeye başlandı. Sergilenen harita keşifler çağından günümüze ulaşan en önemli ve ilginç eserler arasında yer alıyor. Sergiye ziyaretçilerin ilgisinde oldukça yoğun.
18.11.2021 Yaşam
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...'
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...' Sunucu Ece Erken kendisini, ‘Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. gerçekleri yapar. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim’ diye tehditler savuran sapığı hakkında suç duyurusunda bulundu
28.05.2020 Magazin
Liseli mucitlerden kasksız motor kullanımını önleyen buluş
Liseli mucitlerden kasksız motor kullanımını önleyen buluş Muğla’nın Marmaris İlçesinde bulunan Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 16 kişilik Martılar Teknoloji takımı ilçeyi ve okulu bilim alanında temsil ediyor. Öğrenciler ve Fizik Öğretmeni Kadriye Özeş Teknoloji alanında yaptıkları çalışmalar ile başarıya doymuyor.
12.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Cenk Tosun: "3 gün evden çıkmıyorum"
Cenk Tosun: "3 gün evden çıkmıyorum" Everton formasıyla bu sezon henüz gol kaydedemeyen Cenk Tosun, İngiliz basınına verdiği geniş röportajda detaylı açıklamalarda bulundu.
19.09.2018 İngiltere
Ece’nin acısını Maya ile sardılar
Ece’nin acısını Maya ile sardılar Sirkeci’de feribottan düşen arabada hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın ailesinin acılarını dünyaya yeni gelen kardeşi Maya dindirecek.
13.09.2016 Yaşam
Kaptana 5 yıl 2 sanığa beraat!
Kaptana 5 yıl 2 sanığa beraat! Sirkeci’deki feribot kazasında 5 yaşındaki Ece Su ve anneannesi Şaziye Güleren’in ölümüyle ilgili davada kaptan Erkan Atalay İm hapse mahkum olurken gemi ve iskele çalışanları beraat etti.
8.09.2015 Yaşam
Feribot faciası davasında karar!
Feribot faciası davasında karar! Ecesu Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güler'in hayatını kaybettiği "Feribot faciası davası"nda karar açıklandı. Feribot kaptanı Erkan Atalay İm 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer 2 sanık beraat etti
8.09.2015 Yaşam
Kaptanın 15 yıl hapsi istendi!
Kaptanın 15 yıl hapsi istendi! Feribota bineceği sırada denize düşen otomobilde Ecesu Yılmaz’ın ölümüne yol açtığı öne sürülen kaptan Erkan Atalay İm ‘taksirle ölüme neden olmak’tan yargılanacak.
4.06.2015 Yaşam
Ecesu davasında yeni gelişme!
Ecesu davasında yeni gelişme! Sirkeci’de 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren’in öldüğü arabalı vapur kazasına ilişkin açılan davada savcı mütalaasını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Ece Su davasında son bilirkişi raporu: Kaptan kusurlu
Ece Su davasında son bilirkişi raporu: Kaptan kusurlu Sirkeci’de feribota bineceği sırada denize düşen otomobilde ölen Ece Su davasında mahkemeye yeni bilirkişi raporu ulaştı...
29.09.2021 Gündem
Ece Su'yun ölümünde yeni rapor
Ece Su'yun ölümünde yeni rapor İstanbul Sirkeci'de 5 yaşındaki Ece Su'nun ölümüyle sonuçlanan feribot faciasında üçüncü bilirkişi raporu hazırlandı...
13.04.2015 Yaşam
Ünlü oyuncu rapora isyan etti
Ünlü oyuncu rapora isyan etti Feribot kazasında hayatını kaybeden Ece Su ve Şaziye Güleren'in ölümüne ilişkin görülen davanın bilirkişi raporuna Bergüzar Korel isyan etti.
29.09.2021 Gündem
Ecesu’nun annesi kaptandan daha suçlu bulundu
Ecesu’nun annesi kaptandan daha suçlu bulundu Sirkeci’de feribot kazasında hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ecesu’nun ölümüyle ilgili davada acılı anne, kızının ölümünde yüzde 45 oranında suçlu bulundu...
30.01.2015 Yaşam
Ece Su davasında anne kusurlu bulundu
Ece Su davasında anne kusurlu bulundu Sirkeci’de 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren’in öldüğü arabalı vapur kazasında mahkemeye ulaşan ikinci bilirkişi raporunda, anne Ebru Güleren Yılmaz, kazayı önleyici 5 hareketi yapmadığından yüzde 45 kusurlu bulundu.
30.01.2015 Yaşam
Cübbeli Ahmet Hoca ölümden döndü
Cübbeli Ahmet Hoca ölümden döndü 3 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın ölümüne neden olan "Sultanhahmet" isimli arabalı vapur bu kez de bir kargo gemisiyle çarpıştı. Aralarında Cübbeli Ahmet Hoca'nın da bulunduğu yolcular ölümden döndü
14.06.2016 Haber
Ucuz ölümler ülkesi!
Ucuz ölümler ülkesi! Piknik yaparken, üst geçitten geçerken, deniz bisikletiyle gezerken, çalışırken...
9.09.2014 Yaşam
Damperi açılan tanker üst geçidi biçti: 1 ölü
Damperi açılan tanker üst geçidi biçti: 1 ölü İstanbul dün akıl almaz bir kazaya sahne oldu...
29.09.2021 Gündem
Siz vazgeçer miydiniz?
Siz vazgeçer miydiniz? Sirkeci-Harem arabalı vapurundan düşen araçta ölen 5 yaşındaki Ecesu Yılmaz’ın ailesi şikayetinden vazgeçerek davadan çekildi...
29.09.2021 Gündem
Ece Su davasında ikinci sürpriz!
Ece Su davasında ikinci sürpriz! Sirkeci’deki feribot kazasında vapura binmek üzereyken denize düşen otomobilde 5 yaşındaki Ece Su ve anneannesi Şaziye Güleren’in ölümüyle ilgili süren ceza davasındaki şikayetinden vazgeçtiği bugün öğrenilen ailenin, geçen hafta açtığı 1 milyon 132 bin liralık tazminat davasından da feragat ettiği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ece Su ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece su haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.