Gazete Vatan Logo

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı!

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Cinayeti işleyen ve restorandan çıkan katil zanlısı Kadir Yasak ile ağabeyi Ali Yasak'ın kaçtıkları ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun park halindeki lüks cipinin yanından geçtikleri anlar güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı!

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından çok kısa sürede operasyonla yakalanan Kadir Yasak ve ağabeyi Ali Yasak'ın ilk kaçış görüntülerinde; iki kardeşin kapüşonlarını kapatarak yüzlerini gizlemeye çalıştıkları anlar yer alıyor.

Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet anı görüntüleri ortaya çıkmıştı. Türkiye'nin gündemine oturan cinayetle ilgili bir yeni güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı.

CİNAYET SONRASI KAÇIŞLARI NET ŞEKİLDE KAMERA KAYITLARINDA

İstanbul'un Bakırköy İlçesi'ne bağlı Yeşilköy'de sahibi olduğu lüks balık restoranında 4 kurşunla öldürülen Avukat Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren ve İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından çok kısa sürede operasyonla yakalanan Kadir Yasak ve ağabeyi Ali Yasak'ın; cinayet sonrası kaçtıkları anlar, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

Görüntülerde; restorandan çıkan iki kardeş, Kadir Yasak'ın öldürdüğü Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun park halindeki lüks cipinin yanından geçiyor ve uzaklaşarak kaçıyor.

Haberin Devamı

Çok kısa sürede operasyonla yakalanan Kadir Yasak ve ağabeyi Ali Yasak'ın ilk kaçış görüntülerinde; iki kardeşin kapüşonlarını kapatarak yüzlerini gizlemeye çalıştıkları anlar var. İki kardeşin aralarında olduğu 11 şüpheli Cuma günü adliyeye sevk edilecek.

MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN SON SÖZLERİ: KURTARIN BENİ

Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun henüz kendindeyken 'Lütfen beni kurtarın' diye feryat ettiği ortaya çıktı.

ECE ERKEN: ONSUZ NASILYAŞACAĞIM

Ünlü sunucu Ece Erken'den ilk haberi program partneri Bircan Bali verdi. Bali, Erken'in annesi ve oğlu birlikte olduğunu açıklarken "Ece şu an annesiyle. Annesi Ece Erken'i yalnız bırakmıyor. Oğlunun henüz hiç bir şeyden haberi yok. Ece, annesine 'Ben onu çok seviyorum nasıl yaşayacağım?' demiş" şeklinde konuştu. (Emir Somer- Sabah)