Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Son dakika Şafak Mahmutyazıcıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şafak Mahmutyazıcıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şafak mahmutyazıcıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 şafak mahmutyazıcıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm şafak mahmutyazıcıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor Ece Erken'in başı, daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, "Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor? Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor" diyerek isyan etti.
5.02.2024 Magazin
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
22.01.2024 Magazin
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, Ali ve Kadir Yasak'ın 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.
4.12.2023 Gündem
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada mahkeme, dava dosyasının mütalaasını hazırlaması için cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar verdi.
9.10.2023 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, hakkında 3 kez zorla getirilme kararı verilen Seren Serengil duruşmaya katıldı, tanık olarak dinlendi. İfadesinde, "Ece ile telefonda konuştuğu kişi arasında Galeria ya da silahla ilgili bir konuşma geçmedi. Mahkeme beni tanık olarak dinlemek isteyince Ece’ye ‘Ben neyin şahitliğini yapacağım, kimseyi tanımıyorum’ dedim. Ece bana ‘Silah almışlar hatırlamıyor musun’ diye sordu. Ben de hatırlamadığımı, bu olayların içinde sanatçı olarak olmak istemediğimi söyledim" dedi.
17.07.2023 Magazin
Ece Erken davadan çekildi! 'Rabbime ve yüce Türk adaletine güveniyorum'
Ece Erken davadan çekildi! 'Rabbime ve yüce Türk adaletine güveniyorum' Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 27 Ocak 2022 tarihinde Bakırköy’de ortağı olduğu balıkçı restoranında vurularak öldürülmesine ilişkin açılan davada, ünlü sunucudan şaşırtan hamle geldi. Erken, kendi el yazısı ile yazdığı dilekçede yalnız bırakıldığını ve çok yorulduğunu belirterek, “Davaya katılma talebimden vazgeçiyorum. Rabbime ve yüce Türk adaletine güveniyorum” dedi.
7.06.2023 Magazin
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez konuştu! 'Yaşanabilecek en büyük acılardan biri'
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez konuştu! 'Yaşanabilecek en büyük acılardan biri' Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Yeşilköy'de bir balıkçıda silahlı saldırı sonucu kaybeden sunucu Ece Erken eşinin vefatından sonra ilk kez olay yaratan açıklamalarda bulundu. Evlilik fikrine sıcak bakmadığını söyleyen Erken, '"Şafak ile her şeyin daha çok başındayken onu kaybettim. Yaşanabilecek en büyük acılardan biri. Beni Şafak gibi sevecek birini bulmam zor' dedi.
10.04.2023 Magazin
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası görülmeye başlandı! Ece Erken adliyede
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası görülmeye başlandı! Ece Erken adliyede Bakırköy'de Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 27 Ocak günü ortak olduğu balık restoranında vurularak öldürülmesine ilişkin olayın davasının görülmesine devam ediliyor. Ece Erken de duruşmaya katılmak için Bakırköy Adliyesi’ne geldi. Erken, dava öncesi eşiyle paylaştığı fotoğrafına duygusal bir not düştü.
28.03.2023 Magazin
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu!
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu! Geçtiğimiz sene eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybedip zor günler geçiren sunucu Ece Erken, 8 yıl önce boşandığı Serkan Uçar ve oğlu Eymen’le geçen haftalarda Katar’da tatil yapmış, ikili aralarındaki buzların eridiği haberleriyle gündeme gelmişti. Fakat Erken, eski eşiyle mahkemelik oldu. Sunucu, Uçar’ın çocuğunun eğitim giderlerini karşılamadığını iddia etti.
22.03.2023 Magazin
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı? Ocak 2022'de avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle yıkılan Ece Erken, 2014–2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar ve oğulları Eymen ile yurt dışına tatile gitti. Ünlü sunucu, olaylı şekilde boşandığı eski eşiyle barıştığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.
1.03.2023 Magazin
Ece Erken 'Şafak'ın en istediği şeydi' diyerek duyurdu!
Ece Erken 'Şafak'ın en istediği şeydi' diyerek duyurdu! Ünlü sunucu Ece Erken kendisini, 'Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. öldürür. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim' diye tehditler savuran sapığı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Çınar hakkında iddianame düzenlenmişti. Mahkemenin kararını verdiğini duyuran Erken, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
28.02.2023 Magazin
Ece Erken: Herkes neden köylere yerleşiyor şimdi çok iyi anlıyorum
Ece Erken: Herkes neden köylere yerleşiyor şimdi çok iyi anlıyorum Geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de sahibi olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından bir paylaşım yaparak, "Herkes neden köylere yerleşiyor, daha iyi anlıyorum" diye yazdı.
18.02.2023 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında Seren Serengil kararı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında Seren Serengil kararı! Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili davada tanıkların dinlenmesine devam edildi. Mahkeme önceki duruşmada hakkında zorla getirilme kararı çıkartılan ancak, duruşmaya katılmayan Seren Serengil ve diğer tanıklar hakkında zorla getirilme kararı çıkartılmasına karar verdi.
30.01.2023 Magazin
Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı!
Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı! Ece Erken, geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de sahibi olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını haybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu birinci ölüm yıl dönümünde andı. Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren 44 yaşındaki sunucu, sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlar yaptı.
27.01.2023 Magazin
Ece Erken'den dikkat çeken paylaşım! 'Her şeyin vakti gelecek'
Ece Erken'den dikkat çeken paylaşım! 'Her şeyin vakti gelecek' Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybettikten sonra zor günler geçiren Ece Erken, son olarak aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
26.11.2022 Magazin
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım Ece Erken, öldürülen eşi Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasına katılmak için Bakırköy Adalet Sarayı'na geldi. Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet davasında ifade veren eşi Ece Erken, "Fatih Sipahi bir arkadaşımı aradı ve 'Ece ile görüşmem lazım ona çok önemli bir bilgi vereceğim. Hayatının bilgisini vereceğim' dedi. Benimle konuştuğundaysa, bu olayın kasıtlı, planlı yapıldığını söyledi. Bana 'Bu insanlar Şafağı Cunda'da görünce, gidip silah temin ettiler sonra da öldürdüler' dedi. Ben de bu konuşma üzerine organize şubeden komiseri aradım. Bu konuşmaya Seren Serengil de şahittir" ifadelerini kullandı. Erken, "Burada herkes çok kibar, çok efendi. Sanki benim eşim öldürülmemiş, yerlerde sürüklenmemiş gibi davranılıyor. Benim kocam öldü, ben eksiğim, ben kırmızı reçeteli ilaçlarla ayakta duruyorum, uyuyamıyorum." dedi.
7.11.2022 Gündem
Ece Erken'den takipçisine sert cevap: Baydınız be!
Ece Erken'den takipçisine sert cevap: Baydınız be! Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybettikten sonra zor günler geçiren Ece Erken, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraflara yapılan bir yoruma kayıtsız kalamadı. Bir sosyal medya kullanıcısının, "Giden gidene, hayat devam ediyor" diye yazdığı mesaja sinirlenen ünlü isim; verdiği sert cevapla gündem oldu.
23.10.2022 Magazin
Ece Erken ile Benan Kocaderili karşı karşıya! Şikayetçi oldu
Ece Erken ile Benan Kocaderili karşı karşıya! Şikayetçi oldu Sunucu Ece Erken'den önce Benan Kocadereli ile evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz şubat ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli ve Ece Erken arasında sular durulmuyor. Kocadereli'nin kendisi hakkında söylediği sözlerle ilgili Erken, mahkemeye başvurdu.
1.09.2022 Magazin
Ece Erken 'Acılar çabuk unutuluyor' yorumuna kayıtsız kalamadı!
Ece Erken 'Acılar çabuk unutuluyor' yorumuna kayıtsız kalamadı! Ünlü sunucu Ece Erken, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu geçtiğimiz aylarda silahlı bir saldırıda kaybetmişti. Zor günleri geride bırakmaya çalışan Erken, oğlu Eymen ile tatil yapıyor. Bu süreçte bazı sosyal medya kullanıcıları Erken'i takdir edip, oğlu için ayakta durması gerektiğini söylerken; bazıları da Erken'i eleştirmeye devam ediyor. Erken, bu eleştirilere adeta isyan etti.
29.08.2022 Magazin
Ece Erken, Alişan'ın paylaşımına gönderme yaptı! 'Bizimki altta kalır mı?'
Ece Erken, Alişan'ın paylaşımına gönderme yaptı! 'Bizimki altta kalır mı?' 27 Ocak günü Bakırköy’de ortaklığını yaptığı balıkçı restoranında vurularak öldürülen eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acısını her daim yüreğinde yaşayan ünlü sunucu Ece Erken zor günleri geride bırakmaya çalışıyor. Ünlü sunucu Ece Erken, yaptığı paylaşım ile Alişan ve eşine göndermede bulundu.
23.08.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında 3 sanığa tahliye kararı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında 3 sanığa tahliye kararı Beşiktaş eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada mahkeme, 3 sanığın tahliyesine 7 sanığın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.
18.08.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti Bakırköy'de 27 Ocak'ta Beşiktaş'ın eski yöneticisi, Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ikinci gününde, olay günü Mahmutyazıcıoğlu'nun yanında olan şoförü Murat Bilmez, "Olay öncesinde 'Ece yenge Şafak Ağabeyi aradı. Şafak Ağabey de '10-15 dakikaya kalkarız' demişti. Olay esnasında da Kadir elini Şafak Ağabeyinin omzuna attı. Şafak Ağabeyi de küfürlü bir şekilde sanıkları kovdu. Kadir o esnada Şafak Ağabeye sıktı" dedi. Duruşmada Celal Mahmutyazıcıoğlu'nun avukatı Murat Akyüzoğlu ise, "Maktul aynı zamanda benim yeğenimdir. Karşı taraf soruşturmanın doğru yürütülmediğini söylüyor. Benim yeğenim yerlerde sürüklenerek katledildi. Bütün dünya bunu izledi" diye konuştu. Mahkeme duruşmayı yarına erteledi.
17.08.2022 Gündem
Ece Erken duruşmada baygınlık geçirmişti! Son durumu...
Ece Erken duruşmada baygınlık geçirmişti! Son durumu... Ece Erken, eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasında fenalık geçirdi. Kadir Yasak’ın savunmasını ağlayarak dinleyen Erken, duyduklarına dayanamayarak bayıldı. Salondan çıkarılan Ece Erken'in son durumuna ilişkin açıklama avukatından geldi
17.08.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu katilleri hakim karşısına çıktı! Ece Erken duruşma salonunda bayıldı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu katilleri hakim karşısına çıktı! Ece Erken duruşma salonunda bayıldı Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun cinayet davasında ilk duruşma başladı. Duruşma öncesi gözyaşlarına boğulan Ece Erken, eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasında, sanık Kadir Yasak savunma yaparken fenalaştı. Baygınlık geçiren Erken, duruşma salonundaki sandalyeye başını çarptı.
16.08.2022 Magazin
Ece Erken bu sefer Benan Kocadereli'yi hedef aldı: Abiyle anlaşmalı mı yürüyor her şey?
Ece Erken bu sefer Benan Kocadereli'yi hedef aldı: Abiyle anlaşmalı mı yürüyor her şey? Haziran 2021'de nikah masasına oturduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra zor günler geçiren ve eski kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile birbirine giren sunucu Ece Erken, bu kez Mahmutyazıcıoğlu ilk eşi ve kızlarının annesi Benan Kocadereli'yi hedef aldı.
1.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şafak mahmutyazıcıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.