Gazete Vatan Logo
Magazin Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?

Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?

Ocak 2022'de avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle yıkılan Ece Erken, 2014–2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar ve oğulları Eymen ile yurt dışına tatile gitti. Ünlü sunucu, olaylı şekilde boşandığı eski eşiyle barıştığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?

Ece Erken, 2014 yılında nikâh masasına oturduğu Serkan Uçar ile 2015'te olaylı şekilde boşandı. İkili, geçtiğimiz günlerde birlikte tatile çıktı. Yeni yaşındaki oğulları Eyman'le vakit geçirmek için bir araya gelen eski eşlerin barıştığı iddiası gündem oldu. 44 yaşındaki sunucu, Instagram hesabından art arda açıklamalar yaptı.

"EYMEN'İN MASRAFLARINI HEP BEN KARŞILADIM"

Haklarında çıkan bir barışma haberini yalanlayan Erken, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Buse Varol dedi, baktım magazin sitesine ve yorumlara. Pardon geri zekalı mısınız? 'Para bitti. Ece, Katar'a gitti' yorumlarını falan okudum, sahte hesaplardan yazılmış. Kim olduğunu tahmin ettiğim kişi! Yıllardır çocuğuma ben bakıyorum, babasını hiç kötülemedim hep görüşmesini istedim. Hiç kırmadım ama Eymen'in masraflarını hep ben karşıladım. Sahte hesaplar mal mal yorum yapmış, baya güldük.

"ARTIK SUSMAM!"

Ece Erken, "Artık herkesin basitçe açtığı magazin sitelerinde, basitçe sahte hesap açtığınız ve yaptığınız yorumlarda haddinizi bilin. Ölüm var, ölüm babanızın oğluymuş gibi yorum yapmalar! Ünlüyüz diye kimsenin haddi değil hayatlara bu kadar karışmaya. Zamanında Şafak'la ilgili bilmeden hadsizce konuşanlara sustum, artık susmam" mesajını yazdı.

 

"ÇOCUĞUMA, TORUNUMA YETECEK DURUMUM VAR"

Eymen'in, Eymen'in çocuğuna yetecek durumum var. Lütfen merak etmeyin olur mu? Kimseye ihtiyacım hiç olmadı. Babasıyla görüştürmem size normal gelmeyebilir anne veya insan değilseniz. Ben tüm yaşadıklarıma rağmen tek bir gün evladıma babasını kötülemedim bazıları gibi. Çünkü ben her şeyden önce bir anneyim ve evladım herkesten önce gelir.

Haberin Devamı