Duvar

Duvar

Son dakika duvar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duvar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duvar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duvar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duvar gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.081 duvar haberi bulunmuştur. Tüm duvar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oluyor. Sivas'ta nefes kesen maç tamamlandı. Fenerbahçe, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
22.04.2024 Futbol
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Gündem
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
Kocaeli'nde tadilat yapılan evde çöken duvarın altında kalan Muhammed, öldü
Kocaeli'nde tadilat yapılan evde çöken duvarın altında kalan Muhammed, öldü Kocaeli'nin Derince ilçesinde, tadilat yapılan evde çöken duvarın altında kalan Muhammed Enes Kahya (14), hayatını kaybetti.
30.03.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kocaeli Şehir Hatanesi Tramvayı yarın hizmete giriyor
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kocaeli Şehir Hatanesi Tramvayı yarın hizmete giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini duyurdu. Bakan Uraloğlu, yeni hat ile Kocaeli Şehir hatanesi'ne ulaşımın 15 dakikaya düşeceğini bildirdi.
16.03.2024 Gündem
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
Okulda gerçeği aratmayan deprem tatbikatı! 'Çök, kapan, tutun'
Okulda gerçeği aratmayan deprem tatbikatı! 'Çök, kapan, tutun' Adana'nın Kozan ilçesinde deprem haftası nedeniyle Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından 100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlköğretim Okulunda yapılan deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı.
11.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise ezdi geçti
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise ezdi geçti Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti.
7.03.2024 Futbol
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı Edirne’de maç öncesi her iki takımın taraftarları arasında çıkan tartışmayı polis ekipleri ayırdı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevik kuvvet polisleri adeta etten duvar ördü.
26.02.2024 Futbol
Asırlık gelenek gelecek için ilmek ilmek işleniyor
Asırlık gelenek gelecek için ilmek ilmek işleniyor Kuzey Adana’nın bir zamanlar en değerli el dokuması kilimler yeniden kadınların elinde ilmek ilmek işleniyor. Eskiden her evde üretilen şimdi unutulmaya yüz tutan geleneksel el sanatı olan el dokuması Adana kilimleri yeniden dokuma tezgahlarında yerini aldı.
11.02.2024 Adana
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
9.02.2024 İddaa
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri...
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri... Fiilimsiler konusu öğrencileri zorlayan konulardan birisidir. Fiillere getirilen ekler ile fiilimsiler oluşur ve 3’e ayrılır. Bunlar isim, sıfat ve zarf fiil olmak üzeredir. Bu sebeple fiilimsiler konusunda gelen eklerin ezberlenmesi önemlidir. Sorulara doğru yanıt verebilmek içinde öğrenilmesi gereken bir konudur.
5.02.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler...
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler... "Benimle evlenir misin" dünya genelinde bilinen ve en çok kullanılan evlilik teklifi cümlesidir. Evlenme niyetinde olan çiftlerin, birlikteliklerini resmiyete dökmenin ilk adımıdır. Günümüzde birçok kişi bu kalıplaşmış ve klasik yerine daha özgün, farklı ve ilginç evlilik cümleleri arayışına girmektedir.
28.01.2024 Gündem
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Granit, yapım işlerinde kullanılan bir taştır ve kullanım alanları da çok fazladır. Granit pembe, beyaz ya da yeşil tonlarında olabilen bir taştır.
27.01.2024 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü Avcılar'da inşaat için temel kazısı yapılan alanın yanında bulunan 4 binanın istinat duvarı çöktü. Bina sakinlerinden Müslüm Damar," Bizim istinat duvarının altını oymuşlar. Altı oyulduğu için duvar çökmüş" dedi.
21.01.2024 Gündem
Amper Nedir, Ne İşe Yarar? Amper Formulü, Birimi Nedir?
Amper Nedir, Ne İşe Yarar? Amper Formulü, Birimi Nedir? Elektrik akımı birimi olarak nitelendirilen amper oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olmaktadır. Elektrikler ve akım şiddetleri ölçülürken ampere sürekli önem verilmektedir. Böylece kesin ve olabildiğince uygun çözümler ortaya çıkmaktadır. Elektrik yükü bakımından akım şiddetleri bir amper olarak nitelendirilmektedir.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Alçıpan Ölçüleri Nelerdir? Alçıpan Çeşitleri Nelerdir, Ölçüleri Kaç Metre?
Alçıpan Ölçüleri Nelerdir? Alçıpan Çeşitleri Nelerdir, Ölçüleri Kaç Metre? Duvar ya da asma tavan yapımında kullanılan en önemli malzemeler içerisinde alçıpan yer alır. Dekoratif açıdan güzel bir görüntü sağlamasının dışında, ısı koruma yapısı da sağlamaktadır. Daha doğrusu ısı yalıtımı sağlayarak kaliteli bir yaşam oluşturur. Bu kapsamda standart belirli ölçüler doğrultusunda en ve boy üzerinden alçıpan üretimi gerçekleştirmektedir.
18.01.2024 Eğitim
Rüyada Yeşil Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yeşil Renk Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yeşil Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yeşil Renk Giymek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yeşil renk görmek rüyayı gören kişinin kuvvetli bir inanç sahibi olduğu anlamındadır. Bu kişiler ağırbaşlı, muhafazakar ve ölçülü insanlar olarak rivayet edilirler.
16.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Duvar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duvar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.