Dünyanın En

Dünyanın En

Son dakika dünyanın en haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünyanın en ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünyanın en haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünyanın En

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünyanın en gelişmeleri de dahil olmak üzere 44.451 dünyanın en haberi bulunmuştur. Tüm dünyanın en haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyin
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyinBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için Filistin konulu bir makale kaleme aldı.
26.07.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındı
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındıİstanbul Boğazı’nda yönetilen yoğun gemi trafiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Çanakkale Boğazı’nda 2023 yılında 44 bin 892 gemi hareketiyle taşınan 550 milyon ton yükün185 milyon tonunun tehlikeli yük kapsamında olduğunu belirterek, “İstanbul Boğazı’nda 2023’te 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 Milyon tonu petrol dâhil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı.” dedi.
26.07.2024Ekonomi
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ülkenin ekonomik büyümesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.
25.07.2024Dünya
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandı
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandıİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington DC'de ABD Kongresinde konuştu. Konuşması öncesi Kongre'de ayakta alkışlanan Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yapacağı konuşma öncesinde çok sayıda Filistin destekçisi tarafından protesto edildi. Göstericiler, Başbakan Netanyahu ve savaş karşıtı pankart ve dövizler taşıdı.
24.07.2024Dünya
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?Yellowstone’da şiddetli hidrotermal patlama yaşandı. Yaşanan patlamada fırlayan sıcak molozlar ziyaretçilere korkulu anlar yaşattı. Peki, Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
24.07.2024Gündem
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlar
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlarDünyanın en büyük mozaik müzelerinden biri olan Zeugma Mozaik Müzesi, yılın ilk 7 ayında 242 bin ziyaretçi ağırladı.
24.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söyledi
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söylediGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Gaziantep'te gerçek anlamda uluslararası fuarlar düzenlemek için gerekli olan altyapının çok yetersiz olduğunu söyledi.
26.07.2024Gaziantep
GÖKBEY, hünerlerini sergiledi: Dünyanın en prestijli havacılık fuarında uçuş yaptı
GÖKBEY, hünerlerini sergiledi: Dünyanın en prestijli havacılık fuarında uçuş yaptıMilli helikopter GÖKBEY, dünyanın en prestijli havacılık fuarı Farhborough'da uçuş yaptı.
22.07.2024Ekonomi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildiABD Başkanı Joe Biden, ABD’de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi.
21.07.2024Dünya
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacak
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (GAOSB) iş birliğinde inşası devam eden Fırat-OSB Su İsale Hattı ile Fırat Nehri’nin bereketli suyu sanayi bölgesine ulaştırılarak üretimde su sıkıntısı çözülecek. Proje, 2024 yılının sonunda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.
21.07.2024Gaziantep
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
Küp Şelalesi: Doğanın Gizli Cenneti
Küp Şelalesi: Doğanın Gizli CennetiAdana’nın Aladağ ilçesinde yer alan Küp Şelalesi, doğaseverler için muhteşem bir kaçış noktasıdır. Birbirine yakın dokuz ayrı şelaleden oluşan bu doğa harikası, yemyeşil çevresi ve serin sularıyla ziyaretçilerine huzurlu bir ortam sunar. Şelaleler, Aladağlar’ın eteklerinde, Küp Köyü yakınlarında bulunur ve bölgeye özgü bitki örtüsü ve zengin fauna ile dikkat çeker.
19.07.2024Adana
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklaması
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklamasıBordo-mavili kulübün Başkanı, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarına sert yanıt verdi.
18.07.2024Trabzonspor
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildi
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildiUluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” listesinde İGA İstanbul Havalimanı, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
18.07.2024Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Dünya son yıllarda gerilimler, krizler ve kimi yerlerde çatışmaların tetiklediği zor ve keskin bir dönemeçten geçiyor. Biz de Türkiye olarak son 22 yıldır sahip olduğumuz güçlü bir siyasi istikrar, inşa ettiğimiz rekabetçi üretim altyapısı ve adeta sıfırdan inşa ettiğimiz Ar-Ge ve üretim ekosistemiyle küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruz” dedi.
17.07.2024Gündem
Adana'da keşfedildi: 53 milyon yıl önce yaşayan en küçük memeli hayvan ortaya çıktı
Adana'da keşfedildi: 53 milyon yıl önce yaşayan en küçük memeli hayvan ortaya çıktıAdana'da keşfedilen dünyanın en eski en küçük memeli hayvanı 53 milyon yıl önce yaşadığı öne sürülen Batodonoides Vanhouteni bölgede ilk kez görüldü.
15.07.2024Adana
Dünyanın en eski en küçük memeli hayvanı Adana'da görüldü
Dünyanın en eski en küçük memeli hayvanı Adana'da görüldüAdana'nın Feke ilçesinde 53 milyon yıl önce yaşayan dünyanın en eski en küçük memeli hayvanı olduğu öne sürülen Batodonoides Vanhouteni görüldü.
15.07.2024Vatan TV
GTO Başkanlarından 15 Temmuz mesajı
GTO Başkanlarından 15 Temmuz mesajıGaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nün yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.
14.07.2024Gaziantep
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgesel
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgeselTeknolojiden bilime, yaşam tarzından incelemelere kadar dopdolu içerikleri meraklıları ile buluşturan platform Mashable Türkiye, mini belgesel “Hayaller Paris” serisine başladı. Serinin ilk konuğu, Paralimpik Okçu Yiğit Caner Aydın oldu. Okçuluğu, “Tünelin ucundaki ışığı görmek” olarak tanımlayan milli sporcu, evinin otoparkından Paris Olimpiyat Oyunlarına giden hikayeyi Mashable Türkiye’ye anlattı.
14.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemize tehdit oluşturacak yapılara asla izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemize tehdit oluşturacak yapılara asla izin vermeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Yerleşkesi'nde Kurmay Subay Mezuniyet Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Kahraman güvenlik kuvvetlerimiz sayesinde çok önemli başarılara imza ettik. Irak Suriye sahasında örgüt iyice kapana sıkışmış durumda. Pençe Kilit harekat bölgesinde çok yakında kilidi kapatıyoruz." dedi.
13.07.2024Gündem
Otomotivde bir yatırım müjdesi daha! Dünya devi imza atacak, Bakan Kacır açıkladı
Otomotivde bir yatırım müjdesi daha! Dünya devi imza atacak, Bakan Kacır açıkladıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden Çinli BYD'nin ardından başka bir firmayla daha yakın zamanda Türkiye'ye yatırım konusunda imza atma ihtimallerinin olduğunu belirterek, "Önümüzdeki dönemde benzer yatırım haberlerini hem bu sektörde hem diğer sektörlerde duyurmak arzusu içinde olduğumuzu ifade edebilirim, sürpriz olmaz." dedi.
12.07.2024Ekonomi
“Dünyanın En İyi Fintech Şirketleri” Listesi belli oldu
“Dünyanın En İyi Fintech Şirketleri” Listesi belli olduCNBC’nin pazar araştırma şirketi Statista ile hazırladığı 2024 raporunda dünya genelinde en iyi 250 fintech şirketi listesi belli oldu.
12.07.2024Yaşam
Barış Alper Yılmaz çılgınlığı! Galatasaray'ı zengin edecek, yılın transferi patladı
Barış Alper Yılmaz çılgınlığı! Galatasaray'ı zengin edecek, yılın transferi patladıGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Barış Alper Yılmaz, dünyanın en önemli takımlarını peşinden koşturmaya devam ediyor. Kariyerinde olağanüstü bir sıçrama gerçekleştiren milli futbolcu, EURO 2024'te gösterdiği performansla bütün gözleri üstüne çekti. Önemli takımların gözdesi haline gelen Barış Alper için İngiltere'den tam 3 kulüp devreye girdi. İşte transfer haberinin detayları...
11.07.2024Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Dünyanın En ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünyanın en haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.