Domates

Domates

Son dakika domates haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan domates ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını domates haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Domates

haberleri sayfasında son dakika yaşanan domates gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.873 domates haberi bulunmuştur. Tüm domates haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır?
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır?Birçok iş yeri özellikle de lokantalar ve yemek yiyebileceğimiz yerlerin çoğunluğu virüs tedbirleri çerçevesinde çalışmalarına ara verdi. Dışarıdan sipariş verme konusunda tereddütleri olanlar da evde yemek hazırlamayı ve farklı tatları denemeyi tercih ediyor. Kültürümüzde önemli bir yeri olan lahmacun da bunlardan biri. Son günlerde internette evde lahmacun yapımı hayli gündemde. Peki, Evde lahmacun nasıl yapılır? İşte tadına doyum olmaz mis gibi evde yapabileceğiniz fırında lahmacun tarifi ve yapılışı…
26.07.2024Gündem
150 futbol sahası büyüklüğünde ‘teknolojik sera’
150 futbol sahası büyüklüğünde ‘teknolojik sera’Afyon Sandıklı’da 150 dönüm üzerinde yeni sera inşasını sürdüren Alarko Tarım, 2028’e kadar Türkiye ve Kazakistan’da 10 bin dönüm modern sera alanını faaliyete geçirmeyi hedeflediğini duyurdu.
22.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te kadınların domates hasadı başladı! Günlük 750 kasa topluyorlar
Gaziantep'te kadınların domates hasadı başladı! Günlük 750 kasa topluyorlarGaziantep'te domates hasadı, kadın işçilerin yoğun mesaisiyle başladı. 45 dereceyi bulan sıcaklıklarda dahi büyük bir azimle çalışan kadınlar, günlük ortalama 750 kasa domates topluyor.
22.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te seralara kadın eli değdi: 14 kadın eğitim aldıkları serada üretime başladı
Gaziantep'te seralara kadın eli değdi: 14 kadın eğitim aldıkları serada üretime başladıGaziantep’in Yavuzeli ilçesinde hayata geçirilen proje sayesinde 14 ev kadını eğitim aldıkları serada üretime başladı.
20.07.2024Gaziantep
Fiyatlar tarladan pazara değişmiyor! Gaziantep Şahinbey'in büyük başarısı
Fiyatlar tarladan pazara değişmiyor! Gaziantep Şahinbey'in büyük başarısıGaziantep Şahinbey Belediyesi'nden dikkat çeken proje! Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere dağıtılan fideler, ilk meyvelerini verdi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilerle birlikte Mucahirosman Mahallesi'ndeki tarlada ilk hasadı toplarken, ürünlerin fiyatı tarladan pazara değişmiyor.
19.07.2024Gaziantep
Adana yemekleri: Eşsiz lezzetlerin başkenti
Adana yemekleri: Eşsiz lezzetlerin başkenti Adana, Türkiye'nin gastronomi haritasında özel bir yere sahiptir...
19.07.2024Adana
Adana Kebap: Eşsiz Lezzetin Adı
Adana Kebap: Eşsiz Lezzetin AdıAdana Kebap, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir...
19.07.2024Adana
Elazığ'da domates üreticisinden vatandaşlara çağrı! Kilosunu market fiyatının 4'te 1'ine satıyor
Elazığ'da domates üreticisinden vatandaşlara çağrı! Kilosunu market fiyatının 4'te 1'ine satıyorElazığ'da 3 bin dönüm alana domates eken Erhan Arıkboğan hasada başladı. Pazarda fiyatların 25 ile 30 lira arasında olduğunu dile getiren Arıkboğan, vatandaşlara seslenerek, ''Gelin tarladan 8 liraya alın'' dedi.
17.07.2024Ekonomi
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, TÜİK Toplantı Salonu'nda basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ve ekonomi haber müdürleriyle bir araya gelerek gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Enflasyon hesaplamalarına ilişkin tepkilere yanıt veren Çetinkaya dünyada enflasyon nasıl hesaplanıyorsa Türkiye'de de öyle hesaplandığını belirtti. Çetinkaya "TÜFE ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) arasında oluşan fark da sadece Türkiye'ye özgü değil" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Ekonomi
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklaması
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklamasıTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) hesaplamalarında enflasyon sepetindeki madde fiyatlarının neden açıklanmadığı, diğer kuruluşlarca yayımlanan endeksler ile farklılıklar, fiyat artışlarına etki eden faktörler gibi konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
9.07.2024Ekonomi
Adana Çukurova'da aşırı sıcaklar hem ürünleri hem de mevsimlik işçileri olumsuz etkiliyor
Adana Çukurova'da aşırı sıcaklar hem ürünleri hem de mevsimlik işçileri olumsuz etkiliyorTürkiye'nin önemli tarımsal üretim merkezlerinden Çukurova'da aşırı sıcaklar, hem ürünleri hem de tarım işçilerini olumsuz etkiliyor.
2.07.2024Adana
Domates yandı, fiyatlar düştü: 100 bin rekolte bekleniyor
Domates yandı, fiyatlar düştü: 100 bin rekolte bekleniyorAdana'da turfanda domateste bu yıl 100 bin ton rekolte bekleniyor. Fiyatı tarlada 5-6 liradan alıcı bulan domates, metropol şehirlerin market ve pazarlarda 3-4 katı fiyatına satılıyor.
25.06.2024Adana
Bu pazarcı bir başka! Tezgahta ürün bırakmıyor: Domates değil çikolata satıyoruz
Bu pazarcı bir başka! Tezgahta ürün bırakmıyor: Domates değil çikolata satıyoruzBayburt'ta uzun yıllardır pazarcılık yapan pazar yeri esnaflarından Selim Gazioğlu güler yüzüyle, enerjisiyle, sempatisiyle herkesin sevgisini kazandı.
20.06.2024Gündem
Gelinim Mutfakta Enginar Çiçeği dolması tarifi 13 Haziran 2024! Enginar Çiçeği Dolması nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Enginar Çiçeği Dolması
Gelinim Mutfakta Enginar Çiçeği dolması tarifi 13 Haziran 2024! Enginar Çiçeği Dolması nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Enginar Çiçeği DolmasıGelinim Mutfakta 1409. Bölümü ile ekranlara geldi. Haftanın dördüncü çeyrek altını için yarışan gelin adaylarından bugün Enginar Çiçeği Dolması istendi. Peki, Enginar Çiçeği Dolması nasıl yapılır? İşte 13 Haziran 2024 Perşembe Gelinim Mutfakta Enginar Çiçeği Dolması tarifi, malzemeleri ve yapılışı…
13.06.2024Magazin
Adanalı vatandaşlara Kurban Bayramı uyarısı yapıldı!
Adanalı vatandaşlara Kurban Bayramı uyarısı yapıldı!Sofra başında kontrolü elden bırakarak aşırı yemek yemenin sorunlara yol açıp bayram keyfine gölge düşürebileceğini söyleyen Medline Adana Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Selva Oturakçıibogil, bayramda sağlıklı beslenmenin püf noktalarını anlattı.
14.06.2024Adana
Adana'da aşırı sıcak tarım ürünlerine zarar verdi: Tarlada kavun, karpuz, domates ve biber kalmadı
Adana'da aşırı sıcak tarım ürünlerine zarar verdi: Tarlada kavun, karpuz, domates ve biber kalmadıAdana'da tüm zamanların en sıcak Haziran ayı yaşanmasından dolayı kavun, karpuz, biber domatesin kalmadığı ve diğer ürünlerde de zarar oluştuğu bildirildi.
9.06.2024Adana
Adana'da ata tohumu ve fidelerine yoğun ilgi! 5 liradan satılıyor
Adana'da ata tohumu ve fidelerine yoğun ilgi! 5 liradan satılıyorAdana’nın Kozan ilçesinde bir vatandaşın ürettiği ata tohumu ve fideleri yoğun ilgi görüyor.
31.05.2024Adana
Adana’da dolu yağışı tarım arazilerine zarar verdi
Adana’da dolu yağışı tarım arazilerine zarar verdiAdana’da dolu yağışı tarım arazilerini vurdu. Karpuz, domates, şeftali, kavun, biber ve mısırda zarar oluştu. Tarlalarda oluşan zarar, dron ile de havadan görüntülendi.
28.05.2024Adana
Şahin, Alleben Göleti civarındaki 6. etap hobi bahçesinin müjdesini verdi!
Şahin, Alleben Göleti civarındaki 6. etap hobi bahçesinin müjdesini verdi!Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5’inci etap hobi bahçesindeki hak sahipleriyle bir araya geldi.
20.05.2024Gaziantep
3 ilde operasyon! Çete lideri ile iş insanı arasındaki konuşma deşifre oldu
3 ilde operasyon! Çete lideri ile iş insanı arasındaki konuşma deşifre olduBursa merkezli İstanbul, Ankara, Eskişehir'de birbiri ile bağlantılı oldukları belirlenen 33 şahıs, şafak vakti 43 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alınırken, çete ile bağlantısı olan silah satıcısı 5 kişi de İstanbul'da yakalandı. Zor durumdaki iş adamlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi lideriyle iş insanının konuşmaları deşifre oldu.
11.05.2024Gündem
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttıZonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024Ekonomi
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolarÜnlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024Gündem
Domateste bu hata 'akciğer hastalığına neden oluyor' - Sakın bu şekilde tüketmeyin
Domateste bu hata 'akciğer hastalığına neden oluyor' - Sakın bu şekilde tüketmeyinMevsiminden tadına doyum olmayan domatesi bu şekilde sakın tüketmeyin. Akciğer hastalığına neden olan bu tüketim alışkanlığı, başka hastalıkların da kapısını aralıyor.
17.04.2024Yaşam
Canan Karatay'dan aynı anda tüketmeyin çağrısı: Bağırsakları şoka uğratıyor!
Canan Karatay'dan aynı anda tüketmeyin çağrısı: Bağırsakları şoka uğratıyor!Prof. Dr. Canan Karatay'ın sağlıklı beslenme konusunda uyarıları devam ediyor. Karatay, son olarak kahvaltı sofralarında sıklıkla yer alan salatalık ve domates birlikteliği hakkında konuştu.
4.04.2024Yaşam
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisiJinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu hatırlattı. Geç belirti verdiği için tanının da geç koyulduğunu belirten Uzm. Dr. Açıkgözoğlu, “Erken teşhiste tedavide başarı şansı yüzde 80-90’larda. Bu şansı kullanabilmek için yıllık muayenelerin önemi büyük.” dedi, kadınlara şüphe duymalarını gerektirecek 6 belirtiyi sıraladı.
27.03.2024Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Domates ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki domates haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.