Dökülme

Dökülme

Son dakika dökülme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dökülme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dökülme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dökülme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dökülme gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 dökülme haberi bulunmuştur. Tüm dökülme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saçların hızlıca uzaması için çare patates suyu: Potasyumu, B6'yı sağlıyor! İşte diğer faydaları...
Saçların hızlıca uzaması için çare patates suyu: Potasyumu, B6'yı sağlıyor! İşte diğer faydaları... Ülkemizde her sofrada yer alan patatesin suyu da saçlara deva oluyor. Patates suyunu saçınıza sürdüğünüzde ne gibi değişiklikler oluyor, gelin birlikte bakalım..
1.02.2024 Yaşam
Siğil Nasıl Geçer? Siğil Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Siğil Nasıl Geçer? Siğil Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Siğil çoğu insanda mikrop kaynaklı çıkan rahatsızlıklardan biridir. Et beni şeklinin daha uzun biçimde olması ile kişide rahatsız edici bir görüntü oluşturmaktadır. Papilloma virüsleri adı verilen bu virüsler deri altına işleyerek iltihaplanmalara sebep olmaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Çinko Kullanım Alanları Nelerdir? Çinkonun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Çinko Kullanım Alanları Nelerdir? Çinkonun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Geçiş elementleri arasında yer alan çinko madeni çok sert ve kırılgan yapısıyla dikkat çekmektedir. Renk olarak maviye çalan bir gridir ve düşük sıcaklıklarda kaynayan bir yapısının olmasıyla da oldukça ilgi çekicidir. Periyodik tablo içerisinde atam numarası 30 olan çinkonun sembolü ise '' Zn '' şeklinde gösterilmektedir. Günlük kullanımda demir, alüminyum ve diğer metallerle birlikte kullanılmaktadır. Doğada katı bir halde bulunmaktadır.
12.01.2024 Sağlık
Keratin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Keratin Barındıran Gıdalar Listesi...
Keratin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Keratin Barındıran Gıdalar Listesi... Yapısal bir protein türü olan keratin her zaman ilgi çekmeyi başarmaktadır. Özellikle keratin denildiği zaman akla yumurta, soğan ve somon olmak üzere birçok gıda gelir. Tabi bu gıdaların alınırken yeterli seviyede olmasına dikkat edilmelidir. Yani ihtiyaca göre keratin almak daha mantıklı görülür. Ayrıca cilt, tırnak ve saç için keratin oldukça önem arz etmektedir.
4.01.2024 Sağlık
Egzama Nasıl Geçer? Egzama Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Egzama Nasıl Geçer? Egzama Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Egzama, deriyi kurutan, kaşındıran ve kabaran bir deri rahatsızlığıdır. Birçok farklı sebepten dolayı meydana gelebilir. Aynı zamanda da el, yüz veya saç gibi bölgelerde oluşabilir. Egzama hem ilaçlarla hem de bitkisel yöntemlerle geçirilebilecek bir rahatsızlıktır.
1.01.2024 Sağlık
Sonbaharda saç kendini korumak için harekete geçer! Daha fazla melamin üretir
Sonbaharda saç kendini korumak için harekete geçer! Daha fazla melamin üretir Saç dökülmesi büyük oranda kalıtsal nedenlere bağlı gerçekleşse de stres, hormonel dengesizlik, düzensiz beslenme hatta mevsim geçişleri de saç dökülmesinin nedenleri arasında yer alır. Gün içinde yıkanma, taranma, çekme ve kırılma gibi faktörlerle 50 ile 100 tel arasında yaşanan saç kaybı sonbaharla birlikte artabilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, mevsimsel saç dökülmesi olarak adlandırılan bu durumun nedenini mevsim değişikliklerinin saç büyüme döngüsüne etki etmesine bağlarken, sonbahar mevsiminde çoğu kişide ortaya çıkan saç dökülmesi problemi hakkında merak edilenleri anlattı ve tavsiyelerde bulundu.
17.09.2023 Sağlık
Saç dökülmesini anında kesiyor, yeni saç çıkarıyor! İşte yapılması gerekenler...
Saç dökülmesini anında kesiyor, yeni saç çıkarıyor! İşte yapılması gerekenler... Saç dökülmesi en sık yaşanan sorunların başında geliyor. Genellikle günde ortalama 80-100 tel arası saç dökülmesi normal kabul ediliyor. Bu dökülme taramaya bağlı olarak ortaya çıkıyor. Ancak bu sayının üzerindeki dökülmeleri mutlaka kontrol altına almak gerekiyor. Sağlıklı saçlara sahip olabilmek için vücudun bazı vitaminlere ihtiyacı var. Bu vitaminler dışarıdan takviye olarak da alınabilir, besinler yoluyla da karşılanabilir.
3.09.2023 Sağlık
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi Ağustos ayıyla beraber Türkiye’de fındık sezonu açıldı. Birçok fındık üreticisi fındıklarını toplamaya başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen yıl Giresun kalite kabuklu fındığın kilosunu 53 lira, Levant kalite fındığını 52 lira, sivri kalite fındığını ise 51 lira olarak açıklamıştı. Bu yıl fındık fiyatı için henüz bir açıklama yapılmasa da üreticiler maliyetlerde artış yaşadıklarını ve bu yıl bir kilogram fındığın en az 100 TL olmasını beklediklerini söylüyor. Geçen yıla göre rekoltede artış beklemediklerini de ifade eden üreticiler, bu yıl yaşanan hava olaylarının fındıkta verimi düşürdüğüne dikkat çekti.
3.08.2023 Ekonomi
Saç dökülmesini durduruyor, yeni saç çıkarıyor! İçinde çok sayıda vitamin bulunuyor
Saç dökülmesini durduruyor, yeni saç çıkarıyor! İçinde çok sayıda vitamin bulunuyor Saç dökülmesi en sık yaşanan sorunların başında geliyor. Genellikle günde ortalama 80-100 tel arası saç dökülmesi normal kabul ediliyor. Bu dökülme taramaya bağlı olarak ortaya çıkıyor. Ancak bu sayının üzerindeki dökülmeleri mutlaka kontrol altına almak gerekiyor. Sağlıklı saçlara sahip olabilmek için vücudun bazı vitaminlere ihtiyacı var. Bu vitaminler dışarıdan takviye olarak da alınabilir, besinler yoluyla da karşılanabilir.
19.05.2023 Sağlık
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor Doğal ürünler saç sağlığını olumlu etkiliyor. Mineral eksikliği, antioksidan yetersizliği ve vitamin düşüklüğü nedeniyle kopma noktasına gelen ve her banyo da bir tutam dökülen saçlarınız için bilinen en iyi bakım ürünlerini kullandıysanız ve işe yaramadıysa haberimizi okumaya devam edin. Saç dökülmesini durdurmasının yanısıra 1 ayda 10 cm gibi inanılmaz bir büyüme hızını yakalayan bir karışımı banyoda iki dakika uygulamanız yeterli olacak.
5.05.2023 Sağlık
Avcılar'da iş merkezinin inşaatında beton kalıplar çöktü; 5 işçi göçük altında kaldı
Avcılar'da iş merkezinin inşaatında beton kalıplar çöktü; 5 işçi göçük altında kaldı Avcılar'da bir iş merkezinin inşaatında beton döküldüğü sırada beton kalıpları çöktü. Bu sırada inşaatta çalışan 5 işçi göçük altında kaldı. İşçilerden 3'ü yara almadan kurtulurken, 2'si hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
8.04.2023 Yaşam
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri Cilt bakımında nemlendiricilerin önemi büyüktür. Ancak bunun öncesinde temizlenmiş bir cilt ilk adımdır. Parafen ve SLS içermeyen cilt temizleyicileriyle başlayacağınız cilt bakımında dikkat etmeniz gereken adımları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu açıkladı.
16.03.2023 Sağlık
Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı! Turnesini iptal etti
Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı! Turnesini iptal etti Geçtiğimiz haziran ayında Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulan ve sosyal medyada yayınladığı video ile hastalığını anlatan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, sağlık sorunları nedeniyle dünya turnesine devam etmeyeceğini açıkladı.
2.03.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde'
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde' Kellik ile ilgili son dakika açıklaması! Saçı dökülen milyonlarca kişiyi ümitlendiren bir gelişme yaşandı. Ağrısız ve konforlu bu tedavi yöntemi ile saç dökülmesi tarihe kavuşabilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Işıl Kanberlioğlu Turan, tamamen hastanın kendi dokusundan özel bir saç dökülme tedavisi hazırlandığını söyledi ve detaylarını anlattı.
22.01.2023 Sağlık
Sultanbeyli'de kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü
Sultanbeyli'de kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü Sultanbeyli’de fazla kira parası isteyerek kiracısını iş yerinden çıkarmak istediği iddia edilen iş yeri sahibi, kiracısının dükkandan çıkmaması üzerine iş yerinin önüne bir kamyon toprak döktürdü. Sabah iş yerini açmaya gelen kiracı Özkan Çalık gördüğü manzara karşısında şaşkına dönerken, dükkanın önüne toprağın dökülme anı kameralara yansıdı.
12.01.2023 Gündem
Sultanbeyli'de iş yeri sahibi kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü
Sultanbeyli'de iş yeri sahibi kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü Fazla kira parası isteyerek kiracısını iş yerinden çıkarmak istediği iddia edilen iş yeri sahibi, kiracısının dükkandan çıkmaması üzerine iş yerinin önüne bir kamyon toprak döktürdü. Sabah iş yerini açmaya gelen kiracı Özkan Çalık gördüğü manzara karşısında şaşkına dönerken, dükkanın önüne toprağın dökülme anı kameralara yansıdı.
12.01.2023 Vatan TV
Mavi dil hastalığı nedir, insana bulaşır mı? Mavi dil hastalığı belirtileri nelerdir, tedavisi var mı?
Mavi dil hastalığı nedir, insana bulaşır mı? Mavi dil hastalığı belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? Mavi dil hastalığı nedir, belirtileri nelerdir, insanlara bulaşır mı, tedavisi var mı? Adana, Iğdır, Kars ve Ardahan’dan sonra mavi dil hastalığı bu kez Aydın'da görüldü. Hayvanlarda görülen "mavi dil hastalığı" nedeniyle 28 mahalle karantina altına alındı. Bölge halkı panik yaşarken hastalık hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Mavi dil hastalığı nedir, insana bulaşır mı? Mavi dil hastalığı belirtileri nelerdir, tedavisi var mı?
3.11.2022 Sağlık
Erkeklerde saç dökülmesi nedenleri ve belirtileri nelerdir?
Erkeklerde saç dökülmesi nedenleri ve belirtileri nelerdir? Dr. Berkin Gence, erkeklerde görülen saç dökülmesinin belirtilerini ve etkili tedavi yöntemlerini sizler için tüm detaylarıyla anlatıyor.
17.08.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'da müjdeleri peş peşe duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'da müjdeleri peş peşe duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da 154 yatırımın toplu açılış törenine katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış töreninde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzdeki dönemde Van'ı daha büyük eser ve hizmetlere kavuşturmayı sürdüreceğiz. Van'a toplam yatırım bedeli 4.1 milyar lirayı bulan yüzlerce eseri hizmete açıyoruz. Van bunlara layık" diyen Erdoğan, "Ağızlarını her açtıklarında sizlerin kimliğinin istismarını yapanların yakalarına yapışın, silaha sarılarak çözüm sürecini bitirmenizi kim istedi diye sorun" dedi.
11.06.2022 Siyaset
Tiroid hastaları dikkat! Halsizlik, yorgunluk, saçlarda dökülme...
Tiroid hastaları dikkat! Halsizlik, yorgunluk, saçlarda dökülme... İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, tiroid hastalıklarının görülme sıklığının ülkemizde oluşan farkındalık sonucu gün geçtikçe arttığını belirterek, bu organın ürettiği hormonların eksikliği ya da fazlalığının bireylerde ciddi rahatsızlıklara neden olabileceğini bildirdi.
24.05.2022 Sağlık
Saç ekimi yöntemiyle kaş ve sakal da ekilebiliyor
Saç ekimi yöntemiyle kaş ve sakal da ekilebiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Umut Özbebit, saç ekimiyle ilgili bilgiler vererek, "Saç ekiminde hastalarımızın ekim yapılan bölgesini canlandırmak için PRP yani plazma tedavisi yapıyoruz. Bazı durumlarda yağ enjeksiyonları yapıyor bölgenin kanlanmasını arttırarak daha canlı saç çıkması sağlanabiliyor. Saç ekimi yöntemiyle kaş ve sakal da ekilebiliyor” dedi.
26.04.2022 Sağlık
Seyrek saça ekim yapılır mı?
Seyrek saça ekim yapılır mı? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, seyrek saç ekimi hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı.
19.04.2022 Sağlık
Alopesi nedir? Will Smith’in karısı Jada Pinkett Smith hastalığı Alopecia neden olur, Alopecia Areata nasıl anlaşılır, tedavisi var mı?
Alopesi nedir? Will Smith’in karısı Jada Pinkett Smith hastalığı Alopecia neden olur, Alopecia Areata nasıl anlaşılır, tedavisi var mı? Oscar Gecesi'nde oyuncu Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşananlar damga vurdu. Ödül vermek için sahneye çıkan Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saç dökülme hastalığıyla alay edince, sinirlenen Will Smith sahneye koşarak, Rock'a "Karımın adını ağzına alma" deyip yumruk attı. Peki, Jada Pinkett Smith’in hastalığı ne? Alopecia (Alopesi) nedir, nasıl anlaşılır ve neden olur?
28.03.2022 Sağlık
Saç kaybına neden oluyor! Uzmanlar uyardı
Saç kaybına neden oluyor! Uzmanlar uyardı Saç kaybının pek çok kadının hayatını olumsuz etkilediğini ve çeşitli sebeplere bağlı olarak ortaya çıkabildiğini söyleyen Dr. Gökay Bilgin,” Kadınlarda saç dökülmesinin birden fazla nedeni olabilir. Hormon düzensizliği tiroid hastalığı, demir eksikliği, düzensiz beslenme, aşırı stres ve duygusal travma kadınlarda saç dökülmesini tetikleyen faktörlerden bazılarıdır” dedi.
15.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Dökülme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dökülme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.