Gazete Vatan Logo
Magazin Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı! Turnesini iptal etti

Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı! Turnesini iptal etti

Geçtiğimiz haziran ayında Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulan ve sosyal medyada yayınladığı video ile hastalığını anlatan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, sağlık sorunları nedeniyle dünya turnesine devam etmeyeceğini açıkladı.

Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı! Turnesini iptal etti

Dünyaca ünlü model Hailey Baldwin ile evli olan Justin Bieber, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yüzünün sağ tarafının felç olduğunu, Ramsay Hunt sendromuna yakalandığını duyurmuştu. 29 yaşındaki popçu, yüz felcinin geçici olduğunu ama bazı komplikasyonlar sonucu kalıcı olabileceğini belirtmişti. Videoda; sağ gözünü kırpamayan Bieber'ın, yüzünün sağ tarafını hareket ettiremediği görülmüştü.

"NE KADAR ZAMAN OLACAĞINI BİLMİYORUZ"

Dünyaca ünlü şarkıcı, "Keşke durum böyle olmasaydı. Belli ki vücudum bana yavaşlamam gerektiğini söylüyor, umarım anlarsınız. Bu zamanı sadece dinlenmek ve rahatlamak için kullanacağım. Ne kadar zaman olacağını bilmiyoruz ama düzelecek. Umudum var ve Tanrı'ya güveniyorum. Hepsinin bir nedeni olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Görebildiğiniz gibi bu gözümü kırpamıyorum. Yüzümün bu tarafıyla gülemiyorum. Bu taraftaki burun deliğimi hareket ettiremiyorum. Yani yüzümün bu tarafında tam bir felç durumu var.

TÜM ETKİNLİKLER İPTAL!

Sağlık sorunu nedeniyle tüm turnelerini erteleme kararı alan Justin Bieber, Justice World Tour turnesinin geri kalan tüm konserlerini tamamen iptal ettiğini duyurdu. 

Haberin Devamı

ABD, Avusturalya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, İrlanda, Polonya ve Tayland'da konser vermesi planlanan popçunun tüm etkinlikleri iptal edildiği bildirildi.

RAMSAY HUNT SENDROMU NEDİR?

Tipik olarak yetişkinlerde ve yaşlılarda görülen Ramsay Hunt, yüz kaslarını kontrol eden sinir hücresinin virüs tarafından enfekte edilmesi sonucu ortaya çıkmakta ve bu nedenden yüz felci gibi semptomlara neden olmaktadır. Belirtileri; kulak ağrısı, kulakta çınlama, şiddetli baş dönmesi, işitme kayıpları, saç derisinde dökülme, göz kuruluğu, yüz, kulak, ağız içi ve kafa derisinde kabarcıklar ve kaşıntı olarak bilinmektedir. Sendroma yakalananların kişilerin büyük kısmı bir ay içerisinde hastalıktan kurtulsa da sinir dokularındaki hasarın büyük olduğu hastaların süresi iyileşme daha uzun sürebilmektedir.