Justin Bieber

Justin Bieber

Son dakika justin bieber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan justin bieber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını justin bieber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Justin Bieber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan justin bieber gelişmeleri de dahil olmak üzere 598 justin bieber haberi bulunmuştur. Tüm justin bieber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Magazin
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023 Gündem
Justin Bieber evlilik yıl dönümünü romantik sözlerle kutladı! “En değerli olana, sevgilime”
Justin Bieber evlilik yıl dönümünü romantik sözlerle kutladı! “En değerli olana, sevgilime” Aşkları ilk duyulduğunda herkes ilişkilerine ömür biçmişti, Justin Bieber ile Hailey Baldwin çifti ilişkilerinde 5 yılı geride bıraktı. Justin, “En değerli olana, sevgilime” yazarken, Hailey Bieber ise "5" yazıp bir kalp emojisi koydu.
15.09.2023 Magazin
Eşi Hailey Bieber'ın yanında görüntülenen Justin Bieber'a kıyafet tepkisi: 'Utanmıyor musun?'
Eşi Hailey Bieber'ın yanında görüntülenen Justin Bieber'a kıyafet tepkisi: 'Utanmıyor musun?' Hollywood'un en gözde çiftlerinden Justin Bieber ile Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz gün bir etkinlik için New York sokaklarında boy gösterdi.
31.08.2023 Magazin
Hailey Bieber hamile mi? Karnını saklaması şüpheleri arttırdı
Hailey Bieber hamile mi? Karnını saklaması şüpheleri arttırdı Ünlü şarkıcı Justin Bieber ile mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber'ın hamile olduğu haberleri sık sık yayılıyordu. Ünlü modelin bir takım davranışları hamile dedikodularına sebep oldu.
3.08.2023 Magazin
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi Selena Gomez dendiğinde akla ilk Justin Bieber ile yaşadığı aşk geliyor. İkisi de çocuk denecek yaşta şöhret olan Gomez ve Bieber yıllarca sevgili kalmış, yollarını ayırdıktan sonra Justin’in Hailey Baldwin’le yaptığı evlilik ve yaşanan kıskançlık kavgaları yüzünden adları yan yana anılmaya devam etmişti.
27.06.2023 Magazin
Hailey Bieber'dan yeni paylaşım: Hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim!
Hailey Bieber'dan yeni paylaşım: Hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim! Kolombiyalı popçu Justin Bieber (29) ile ABD'li model Hailey Baldwin (26), 2018 yılında sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak tatile çıktı. Bikinisi ve beyaz tişörtüyle pozlar veren Bieber, keyfinin yerinde olduğu mesajını verdi.
30.05.2023 Künye
Hailey Bieber'dan çocuk yanıtı! 'Düşünüyorum ama korkuyorum'
Hailey Bieber'dan çocuk yanıtı! 'Düşünüyorum ama korkuyorum' Justin Bieber ile ABD'li model Hailey Baldwin, 2018 yılında sürpriz şekilde evlenmişlerdi. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak çocuk sorularına yanıt verdi.
16.05.2023 Magazin
Hailey Bieber'dan korkutan haber!
Hailey Bieber'dan korkutan haber! Justin Bieber ile mutlu bir evlilik sürdüren Hailey Bieber'dan hayranlarını korkutacak bir haber geldi. Ünlü model hasta yatağından paylaştı, takipçilerinin yürekleri ağızına geldi.
26.04.2023 Magazin
Hailey Bieber süper minisiyle poz verdi! 'Arkamdan konuşun pozu'
Hailey Bieber süper minisiyle poz verdi! 'Arkamdan konuşun pozu' 5 yıl önce evlenen Justin Bieber ve Hailey Baldwin çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift dedikoduya fotoğraflı yanıt vermişti. Dünyaca ünlü model Hailey Bieber son zamanlarda hakkında çıkan haberlere mini elbiseli pozlarıyla yanıt verdi.
16.03.2023 Magazin
Metin Şen ve 23 yıllık eşi Aslı Şen boşandı!
Metin Şen ve 23 yıllık eşi Aslı Şen boşandı! Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen Aslı Şen ve Metin Şen 23 yıllık evliliklerini bugün bitirdi. Ünlü çift, boşandıklarını bir basın açıklamasıyla duyurdu.
14.03.2023 Magazin
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı? Fotoğraflı yanıt...
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı? Fotoğraflı yanıt... 5 yıl önce evlenen Justin Bieber ve Hailey Baldwin çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift dedikoduya fotoğraflı yanıt verdi.
13.03.2023 Magazin
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı?
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı? Hailey Bieber ve Selena Gomez kavgasının etkileri sürüyor. Hailey'in yaptıklarını kaba bulanlar ,eşi Justin Bieber konserinde ünlü modele küfürler yağdırdılar. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Şimdi de herkesi şaşırtacak bir iddia ortaya atıldı. Justin Bieber ve Hailey Bieber ayrıldı mı? İşte sebebi...
10.03.2023 Magazin
Sahnede Hailey Bieber'a küfür yağmuru!
Sahnede Hailey Bieber'a küfür yağmuru! Hailey Bieber ve Selena Gomez kavgasının etkileri sürüyor. Hailey'in yaptıklarını kaba bulanlar ,eşi Justin Bieber konserinde ünlü modele küfürler yağdırdılar. Selena Gomez ve Hailey Bieber.bir düşman oluyor bir dost oluyor. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Justin Bieber ile bir dönem aşk yaşayan Selena Gomez , ünlü şarkıcının yeni eşi Hailey Bieber ile buzları tam eritti derken başka bir şey ortaya çıkıyor. Yıllardan beri süren tartışmalara ünlü isimlerin etrafındakiler de dahil oldu. İşte detaylar...
9.03.2023 Magazin
Selena Gomez ve Hailey düşmanlığı tekrar alevlendi!
Selena Gomez ve Hailey düşmanlığı tekrar alevlendi! Gösteri dünyasının iki ismi bir düşman oluyor bir dost oluyor. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Bahsedilen iki isim Selena Gomez ve Hailey Bieber. Justin Bieber ile bir dönem aşk yaşayan Selena Gomez , ünlü şarkıcının yeni eşi Hailey Bieber ile buzları tam eritti derken başka bir şey ortaya çıkıyor. Yıllardan beri süren tartışmalara ünlü isimlerin etrafındakiler de dahil oldu. İşte detaylar...
7.03.2023 Magazin
Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı! Turnesini iptal etti
Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı! Turnesini iptal etti Geçtiğimiz haziran ayında Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulan ve sosyal medyada yayınladığı video ile hastalığını anlatan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, sağlık sorunları nedeniyle dünya turnesine devam etmeyeceğini açıkladı.
2.03.2023 Magazin
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu... Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.
3.11.2022 Magazin
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor"
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor" Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Sosyal medyanın gündemine oturan Hailey Baldwin Bieber son haliyle de herkesi şoke etti. Geçtiğimiz günlerde yatak itirafıyla şaşırtan modeli görenler "İnanılmazsın" yorumları yaptı.
18.10.2022 Magazin
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi birarada
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi birarada Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Katıldıkları davette bir araya gelen ikilinin fotoğrafları sosyal medyanın gündemine oturdu.
17.10.2022 Magazin
Hailey Bieber ilk kez açıkladı! 'Selena Gomez defteri kapanmıştı'
Hailey Bieber ilk kez açıkladı! 'Selena Gomez defteri kapanmıştı' Ünlü model Hailey Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı isimle evlenmişti. Bu durum, Bieber'ın hayranlarını şoke etmiş ve Hailey'nin, Justin'i Selena'dan 'çaldığına' dair iddiaların ortaya atılmasına sebep olmuştu. Güzel model, bu iddialarla ilgili ilk kez konuşarak; şarkıcı ile evliliği ve Gomez'e dair çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
29.09.2022 Magazin
Justin Bieber'ın videosunu paylaştığı Sofi Ömer: İnşallah kısa zamanda Justin Bieber’la çay içeceğiz
Justin Bieber'ın videosunu paylaştığı Sofi Ömer: İnşallah kısa zamanda Justin Bieber’la çay içeceğiz Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Yayla köyünde oturan ve 'Sofi Ömer' lakabıyla tanınan Ömer Çelik, Instagram hesabından kendisini paylaşan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'a teşekkür ederken "İnşallah kısa zamanda Justin Bieber’la bir çay içeceğiz’’ dedi.
12.08.2022 Gündem
Çekiçli dehşet! Kayınpederini öldürüp eşini ağır yaraladı
Çekiçli dehşet! Kayınpederini öldürüp eşini ağır yaraladı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 40 yaşındaki Murat E., tartıştığı kayınpederi 65 yaşındaki Cafer Tayyar Akçay’ı bıçaklayarak öldürürken, araya giren boşanma aşamasındaki eşi 37 yaşındaki Zeynep E.'yi ise başına çekiçle vurarak ağır yaraladı.
12.08.2022 Yaşam
Justin Bieber paylaştı, dünya onu izledi! Hakkarili 'Sofi Ömer'e yurtdışından teklif yağıyor
Justin Bieber paylaştı, dünya onu izledi! Hakkarili 'Sofi Ömer'e yurtdışından teklif yağıyor Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yaşayan ve Sofi Ömer lakabıyla tanınan 'halay başı' Ömer Çelik (70), son günlerde Türkiye ve dünyanın gündemine oturdu. Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın Instagram hesabından videosunu paylaştığı Sofi Ömer, yaşananlar sonrası ilk kez konuştu. Türkiye dışından birçok 'halay başı' teklifi aldığını ifade eden Çelik, ünlü şarkıcı Bieber'a da teşekkür etti.
12.08.2022 Yaşam
Justin Bieber'ın paylaştığı Şemdinlili halay başı 'Sofi Ömer' konuştu
Justin Bieber'ın paylaştığı Şemdinlili halay başı 'Sofi Ömer' konuştu Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Yayla köyünde oturan ve 'Sofi Ömer' lakabıyla tanınan Ömer Çelik (70), Instagram hesabından kendisini paylaşan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'a teşekkür etti. Yöresel kıyafeti, esnek hareketleri ve kendisine has figürleriyle dikkat çeken Çelik, "Türkiye dışından da birçok sevenim var. Ancak ünlü şarkıcı Justin Bieber'in benim halay videomu paylaşmasına çok mutlu oldum" dedi.
12.08.2022 Eğlence

Benzer Haber Etiketleri

Justin Bieber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki justin bieber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.