Gazete Vatan Logo
Magazin Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...

Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...

Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.

Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...

Hailey Baldwin Bieber, Justin Bieber ile ilk kez şarkıcının 2010 yılından beri aşk yaşadığı meslektaşı Selena Gomez ile ayrıldığı Aralık 2015 tarihinde bir araya gelmişti. Ancak ikili çok sürmeden 2016 yılında ayrılmış; Bieber, Sofia Richie ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Richie ile de aradığı mutluluğu bulamayan Justin, Kasım 2017'de tekrar Selena Gomez ile birlikte görüntülenmişti. İkili kısa süre sonra ise tekrar bir araya gelmemek üzere yollarını ayırmıştı.

Kanadalı Justin Bieber ile ABD'li Hailey Baldwin, yaşananların ardından Haziran 2018'de tekrar bir araya gelmiş ve kısa süre sonra nikah masasına oturmuştu. Bieber'ın hayranları bu gelişme şarkısında adeta şoke olmuş, Hailey'nin şarkıcı ile Selena arasına girdiği iddia edilmişti.

İLK KEZ KONUŞTU

Hailey Rhode Baldwin Bieber; dört yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Justin Bieber'ı, uzun yıllar aşk yaşadığı Selena Gomez'den 'çaldığı' iddialarıyla ilgili geçtiğimiz haftalarda ilk kez konuşmuştu. Model, Alexandra Cooper'ın 'Call Her Daddy' adlı podcast programına katılarak, ayrılmalarının ardından Gomez'le kısa bir süreliğine yeniden bir araya gelen ancak ilişkisini yürütemeyen Bieber'la olan evliliğine dair dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

"NELER OLDUĞUNU BİLİYORDUM"

Ünlü model, herhangi biriyle birlikteyken Justin'le asla aşk yaşamadığını ve onu 'Selena'dan çalmadığını, birinin ilişkinizi bozacak bir karakterde olmadığını' söylemişti. Biber'ın kendisine evlilik teklifinde bulunmadan önce Selena Gomez ile 'defterini kapattığını' belirten Hailey, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bence nişanlanması, evlenmesi ve hayatına devam etmesi Justin için olabilecek en iyi şeydi. Tekrar bir araya geldiğimizde neler olduğunu biliyordum. Aklımın bir köşesinde 'Acaba bu gerçekten onun için bitti mi?' diye düşünürken asla Justin'le aşk yaşamak, nişanlanmak ve evlenmek istemezdim. Selena ile olan ilişkisi tamamen bittiği için bir araya gelebildik.

"SELENA'YA SAYGI DUYUYORUM"

New York Post'ta yer alan habere göre; Justin ile evlendikten sonra Selena ile konuştuğunu açıklayan Hailey, Gomez'in kendisine 'hiçbir şey borçlu olmadığını' da belirterek şöyle demişti:

Haberin Devamı

İkimiz de kimseye saygıdan başka bir şey borçlu değiliz. Selena'ya çok saygı duyuyorum ve aramızda herhangi bir konuda bir beklenti olmadığını düşünüyorum. Etrafımızdaki herkes neler olduğunu biliyor ve aramızda bir sorun yok. Tüm bunlardan netlik ve saygıyla uzaklaşabiliriz. Bu bana huzur verdi.

SAMİMİ POZ

Aralarının kötü olduğu sanılan Hailey Bieber ve Selena Gomez'in bu açıklamaların ardından verdikleri samimi poz ise sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Bir davette kamera karşısına geçen Bieber ve Gomez'in yanak yanağa durması ünlü isimlerin hayranlarını şaşırtmıştı.

 

"HAILEY İLE POZ VERMENİN HİKAYESİ NEYDİ?"

Tüm bunların ardından Selena Gomez, eski sevgilisi Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber ile çekildiği, sosyal medyada viral fotoğrafın 'önemsiz' olduğunu savundu. Vulture'a verdiği röportajda, şarkıcı ve oyuncuya; "Hailey Biber ile poz vermenin hikayesi neydi? Halka açık bir şekilde 'Hayatımıza devam ediyoruz' mesajı vermenizin çok güçlü bir şey olduğunu düşündüm" sorusu yöneltildi.

Haberin Devamı

Ünlü isim, bu soru karşısında; "Teşekkür ederim. Bu fotoğraf önemli bir şey değil" demekle yetindi.