Selena Gomez Kimdir

Selena Gomez Kimdir

Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992, Grand Prairie, Teksas), Amerikalı oyuncu, şarkıcı. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo (Alexis Margaritta Russo) karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi. Selena'nın kariyeri müzik dünyasına doğru genişledi, Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir.Bu grup gençleri müziğe teşvik etmek amaçlı kendi ve bulduğu gençlerle birlikte kurulmuştur. "Kiss & Tell","A Year Without Rain" ve "When The Sun Goes Down" adlı üç tane RIAA Altın sertifikalı albümü çıkartan grup, Nisan ayı itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde 1.354.000 tane albüm satışı yaptı. Ayrıca Gomez, Hollywood Records ile kayıt anlaşması imzaladıktan sonra Tinker Bell, Another Cinderella Story ve Wizards of Waverly Place gibi filmlerin soundtrack'larına da katkıda bulundu. 2008 yılında Selena Gomez, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atandı ve dünyanın en genç UNICEF iyi niyet elçisi unvanını aldı. 2012 yılında Spring Breakers adlı gençlik filminde James Franco gibi isimlerle oyunculuk yaptı. Getaway filminde Ethan Hawke ile başrolü paylaştı 2011 yılında The Scene'nle yayınladığı ''When The Sun Goes Down'' adlı 3 albümünün ardından Nisan 2013'te 4. stüdyo ve ilk solo albümünün habercisi ''Come&Get It'' şarkısını yayınlamıştır. Ayrıca bu şarkı Gomez'in, ilk liste başarısını da beraberinde getirmiştir. 3 ay gibi bir süre ardından 2. teklisi ''Slow Down'' ı yayınlamıştır. İlk tekli kadar olmasa da bu tekli de hit olmayı başarabilmiştir. 2014 yılında “For You” adında bir EP albüm yayınlamıştır.2015 yılında ise 3. solo albümü olan “Revival” albümünü yayınlamıştır. 4. solo albümü olan “Rare” 2020 yılında yayınlanmış olup birçok başarılara imza atmıştır. Ayrıca Unicef'in ''En Genç İyi Niyet Elçisi'' seçilmiştir. 2013 yılında Haziran ayında Gracie Elliot Teefey adında, 2014 yılının Haziran ayında ise Victoria Gomez adında kardeşi olmuştur. Doğum gününden bir gün önce, 21 Temmuz 2013'te, ''Stars Dance'' adını verdiği ilk solo albümünü yayınlamıştır. Albüm kısa süre içerisinde iTunes'ta ilk sıraya yerleşmiştir. Diğer hit albümü Kiss&Tell'deki en iyi parçalar Tell Me Something I Don't Know ve Naturally'dir. Ayrıca Tell Me Something I Don't Know parçası, Another Cindirella Story'nin soundtrack şarkısıdır. 13 Reasons Why adlı dizinin yapımcılığını üstlenmiştir. Rare Beauty markasıyla kozmetik ürün pazarına girmiştir.

Selena Gomez Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selena gomez kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 selena gomez kimdir haberi bulunmuştur. Tüm selena gomez kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Magazin
Ünlü Şarkıcı Selana Gomez dekoltesiyle hayranlarının diline düştü! “Alay konusu olmaktansa….”
Ünlü Şarkıcı Selana Gomez dekoltesiyle hayranlarının diline düştü! “Alay konusu olmaktansa….” MTV Video Müzik Ödülleri gecesine kırmızı dantel bir elbiseyle katılan şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in dekoltesi olay oldu. Ünlü isim de kendisini eleştirmekten geri durmadı.
15.09.2023 Magazin
Francia Raisa böbreğini Selena Gomez’e zorla mı bağışladı! İddialara canlı yayında cevap verdi
Francia Raisa böbreğini Selena Gomez’e zorla mı bağışladı! İddialara canlı yayında cevap verdi Selena Gomez, o dönemde arkadaşı olan Francia Raisa'nın bağışladığı böbrekle hayata tutunduğunu bir fotoğrafla sosyal medyada paylaşarak duyurmuştu. Bundan tam altı yıl önce çocuk yaşından bu yana kameralar karşısına büyüyen genç kuşak bir yıldız, uzun süreli bir sessizliğe gömülmüştü. Hayranları bunun nedenini merak ediyordu. Zaten sağlık sorunlarıyla boğuştuğu da biliniyordu. Uzun süren bu sessizliği bozan ise ünlü yıldız tarafından sosyal medyada paylaşılan şoke edici bir fotoğraf oldu. İşte o karenin sırrı...
5.08.2023 Magazin
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdi
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdi Geçtiğimiz günlerde 31. yaşını büyük bir partiyle kutlayan şarkıcı Selena Gomez, tatile çıktı. Ünlü isim arkadaşlarıyla yat tatili yaparken bikinili paylaşımlarıyla da sosyal medyayı salladı.
30.07.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi Selena Gomez dendiğinde akla ilk Justin Bieber ile yaşadığı aşk geliyor. İkisi de çocuk denecek yaşta şöhret olan Gomez ve Bieber yıllarca sevgili kalmış, yollarını ayırdıktan sonra Justin’in Hailey Baldwin’le yaptığı evlilik ve yaşanan kıskançlık kavgaları yüzünden adları yan yana anılmaya devam etmişti.
27.06.2023 Magazin
Selena Gomez'e böbreğini bağışlamıştı! 'Şimdi ölüm tehdidi alıyor!'
Selena Gomez'e böbreğini bağışlamıştı! 'Şimdi ölüm tehdidi alıyor!' Sosyal medyanın her türlü fikre ve paylaşıma olanak tanıması kimi zaman kullanıcıların hayatını kâbusa çevirebilecek talihsiz hatta bazen de tehlikeli durumların yaşanmasına neden oluyor. Kimi zaman sevdikleri sanatçıları bu platformlardan takip eden ateşli hayranları bu istenmeyen durumların yaşanmasının da sorumlusu oluyor.
9.05.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi?
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi? Afra Saraçoğlu uzun yıldır aşk yaşadığıı Mert Yazıcıoğlu ile yollarını geçtiğimiz aylarda ayırmıştı. Çağatay Ulusoy da sevgilisi Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık ilişkilerine son noktayı koymuştu. Sevgililerinden ayrılan ikilinin yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Afra Saraçoğlu, kendisinden yedi yaş büyük Çağatay Ulusoy ile daha önce 'Yeşilçam' dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti.
27.03.2023 Magazin
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi?
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi? Olaylı bir şekilde Gigi Hadid'ten ayrılan şarkcı Zayn Malik’in adı yine kendisi gibi dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez ile anıldı. ABD’li bir kaynak, ikilinin New York Manhattan’daki bir restorana el ele girdiğini ve öpüştüklerini belirtti.
27.03.2023 Magazin
Selena Gomez makyajsız poz!
Selena Gomez makyajsız poz! Hailey Bieber ile aralarında soğuk rüzgarlar esen ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selena Gomez, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. Doğal hali ile dikkat çeken Selena Gomez'e, Miley Cyrus kayıtsız kalmadı.
15.03.2023 Magazin
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı?
Justin Bieber ve Hailey Baldwin ayrıldı mı? Hailey Bieber ve Selena Gomez kavgasının etkileri sürüyor. Hailey'in yaptıklarını kaba bulanlar ,eşi Justin Bieber konserinde ünlü modele küfürler yağdırdılar. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Şimdi de herkesi şaşırtacak bir iddia ortaya atıldı. Justin Bieber ve Hailey Bieber ayrıldı mı? İşte sebebi...
10.03.2023 Magazin
Sahnede Hailey Bieber'a küfür yağmuru!
Sahnede Hailey Bieber'a küfür yağmuru! Hailey Bieber ve Selena Gomez kavgasının etkileri sürüyor. Hailey'in yaptıklarını kaba bulanlar ,eşi Justin Bieber konserinde ünlü modele küfürler yağdırdılar. Selena Gomez ve Hailey Bieber.bir düşman oluyor bir dost oluyor. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Justin Bieber ile bir dönem aşk yaşayan Selena Gomez , ünlü şarkıcının yeni eşi Hailey Bieber ile buzları tam eritti derken başka bir şey ortaya çıkıyor. Yıllardan beri süren tartışmalara ünlü isimlerin etrafındakiler de dahil oldu. İşte detaylar...
9.03.2023 Magazin
Saadet Işıl Aksoy'dan reklam yorumu: Konuşulacak konular bunlar değil
Saadet Işıl Aksoy'dan reklam yorumu: Konuşulacak konular bunlar değil Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerden çok etkilendiğini söyleyen Aksoy, bazı ünlülerin reklam için deprem bölgesine gittiği iddialarının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
7.03.2023 Magazin
Selena Gomez ve Hailey düşmanlığı tekrar alevlendi!
Selena Gomez ve Hailey düşmanlığı tekrar alevlendi! Gösteri dünyasının iki ismi bir düşman oluyor bir dost oluyor. İki genç yıldızın kavgaları, aşkları, isyanları sosyal medyaya yansıyor. Bahsedilen iki isim Selena Gomez ve Hailey Bieber. Justin Bieber ile bir dönem aşk yaşayan Selena Gomez , ünlü şarkıcının yeni eşi Hailey Bieber ile buzları tam eritti derken başka bir şey ortaya çıkıyor. Yıllardan beri süren tartışmalara ünlü isimlerin etrafındakiler de dahil oldu. İşte detaylar...
7.03.2023 Magazin
Selena Gomez rakiplerine fark attı!
Selena Gomez rakiplerine fark attı! Instagram’dan yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Selena Gomez, Kylie Jenner ve Kim Kardashian'a adeta fark attı. Belirli aralıklarla Instagram hesabını kapatan Gomez’in buna rağmen rakiplerine fark atması pes dedirtti.
1.03.2023 Magazin
Berrak Tüzünataç'ın göğsündeki gül detayı dikkat çekti! 'Bu hediye'
Berrak Tüzünataç'ın göğsündeki gül detayı dikkat çekti! 'Bu hediye' Oyuncu Berrak Tüzünataç arkadaşları ile doğum gününü kutladı. Röportaja gelirken göğsündeki gül detayı dikkat çekti. Tüzünataç, "Bu arkadaşımın hediyesi. Çok güzel değil mi?" dedi.
4.11.2022 Magazin
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu... Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.
3.11.2022 Magazin
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor"
Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı! "Kırmızı seni çarpıcı yapıyor" Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Sosyal medyanın gündemine oturan Hailey Baldwin Bieber son haliyle de herkesi şoke etti. Geçtiğimiz günlerde yatak itirafıyla şaşırtan modeli görenler "İnanılmazsın" yorumları yaptı.
18.10.2022 Magazin
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi birarada
Hailey Bieber ve Selena Gomez'in pozları olay yarattı! Eşi ve eski sevgilisi birarada Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun yıllar Selena Gomez ile aşk yaşamış, Bieber meslektaşından ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti. Bieber'ın eski sevgilisi Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber, geçtiğimiz gün sarmaş dolaş poz verdi. Katıldıkları davette bir araya gelen ikilinin fotoğrafları sosyal medyanın gündemine oturdu.
17.10.2022 Magazin
Hailey Bieber ilk kez açıkladı! 'Selena Gomez defteri kapanmıştı'
Hailey Bieber ilk kez açıkladı! 'Selena Gomez defteri kapanmıştı' Ünlü model Hailey Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı isimle evlenmişti. Bu durum, Bieber'ın hayranlarını şoke etmiş ve Hailey'nin, Justin'i Selena'dan 'çaldığına' dair iddiaların ortaya atılmasına sebep olmuştu. Güzel model, bu iddialarla ilgili ilk kez konuşarak; şarkıcı ile evliliği ve Gomez'e dair çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
29.09.2022 Magazin
Selena Gomez kilo aldığı için eleştiriliyordu! Mayosuyla boy gösterdi...
Selena Gomez kilo aldığı için eleştiriliyordu! Mayosuyla boy gösterdi... Aldığı kilolarla eleştirilen Selena Gomez gelen yorumlara kendi tarzında yanıt verdi. İtalya'da tatil yapan ünlü şarkıcı, yaptığı paylaşımda daha ince görünmek için "midesini içeri çekmeyeceğini" vurguladı ve sonra da "gerçek midelerin" geri geleceğini sözlerine ekledi.
5.08.2022 Magazin
Türkücü Ceylan kızı ve oğlu ile poz verdi!
Türkücü Ceylan kızı ve oğlu ile poz verdi! Küçük yaşlarda şarkıcılığa başlayan ve şarkılarıyla genç-yaşlı geniş bir hayran kitlesi yakalayan Ceylan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor. Yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiren ünlü türkücü, son olarak kızı Melodi ve oğlu Yiğitcan ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
27.06.2022 Magazin
Selena Gomez'den eleştirilere yanıt: Umursamıyorum!
Selena Gomez'den eleştirilere yanıt: Umursamıyorum! Son dönemde aldığı kilolar nedeniyle eleştirilen 29 yaşındaki ünlü şarkıcı Selena Gomez, yayınladığı video ile yorumları umursamadığını ve her haliyle kendini kabul ettiğini açıkladı.
13.04.2022 Magazin
Selena Gomez ünlü isimle aşk mı yaşıyor?
Selena Gomez ünlü isimle aşk mı yaşıyor? Selena Gomez ile Chris Evans'ın birlikte oldukları öne sürüldü. Yıldızların hayranları ikilinin Los Angeles’ta bir restorandan çıkarken görüldüğü öne sürdü. Chris Evans'ın Gomez'i takibe almasıyla iddialar daha da güçlendi.
10.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selena Gomez Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selena gomez kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.