Gazete Vatan Logo
MagazinEmilla Perez filminin konusu nedir, hangi oyuncular filmde yer alıyor? Cannes’da 9 dakika boyunca alkışlanan Emilla Perez fragmanı yayınlandı mı?

Emilla Perez filminin konusu nedir, hangi oyuncular filmde yer alıyor? Cannes’da 9 dakika boyunca alkışlanan Emilla Perez fragmanı yayınlandı mı?

14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali, tüm görkemiyle devam ediyor. Emilia Pérez adlı film, Cannes'da 9 dakika boyunca ayakta alkışlanarak büyük beğeni topladı.

Emilla Perez filminin konusu nedir, hangi oyuncular filmde yer alıyor? Cannes’da 9 dakika boyunca alkışlanan Emilla Perez fragmanı yayınlandı mı?

Selena Gomez ve Zoe Saldana gibi isimlerin başrolünde yer aldığı "Emilia Perez" filmi Cannes Film Festivali'nde gösterildi. Altın Palmiye ödüllü Jacques Audiard imzası taşıyan film 9 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

EMILIA PEREZ KONUSU

Meksika'da geçen filmde avukat Rita, beklenmedik bir teklif alır. Herkesin korktuğu bir kartel patronuna işinden emekli olmakta ve her zaman hayalini kurduğu kadına dönüşmekte yardım etmelidir.

Hikaye, bir kadının kaçmış bir Meksika kartel liderine kaçak yollardan yardım etmesi ve hem yetkililerden kaçması hem de cinsiyetini doğrulaması için cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmesi görevi etrafında dönüyor.

Karla Sofía Gascón: Emilia Pérez / Juan "Small Hands" Del Monte

Selena Gomez: Jessi

Zoe Saldaña: Rita Moro Castro

Édgar Ramírez: Gustavo

Mark Ivanir: Dr. Wasserman

Adriana Paz: Epifania

James Gerard

Shiraz Tzarfati

Agathe Bokja

Marie-Elisabeth Robert

Eric Geynes

Anabel Lopez

Eduardo Aladro

Line Phé

Cyrus Khodaveisi

Yohan Levy

Jonas Paz-Benavides