Diş Eti

Diş Eti

Son dakika Diş eti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diş eti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diş eti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diş Eti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diş eti gelişmeleri de dahil olmak üzere 785 diş eti haberi bulunmuştur. Tüm diş eti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici durumlardan biri. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri var. Birçok kişi diş dolgusunun ağız kokusu yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Yaşam
Diş İltihabı Nasıl Geçer? Diş İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş İltihabı Nasıl Geçer? Diş İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ağız ve diş bakımlarının düzenli olarak yapılmaması durumunda sıklıkla diş iltihabı gibi hastalıklar görülmektedir. Bununla beraber eksik ve dengesiz beslenme ya da belirli hastalıklarda diş iltihabına neden olan sebepler arasında yer almaktadır.
1.01.2024 Sağlık
Diş Eti Şişmesi Nasıl Geçer? Diş Eti Şişmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş Eti Şişmesi Nasıl Geçer? Diş Eti Şişmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Diş eti şişen kişilerin diş sağlıklarına dikkat etmeleri önerilir. Düzenli diş fırçalamak ve gargara yapmak diş eti şişmesini önler.
1.01.2024 Sağlık
Diş Eti İltihabı Nasıl Geçer? Diş Eti İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş Eti İltihabı Nasıl Geçer? Diş Eti İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Diş eti iltihabını engellemede diş ve ağız bakımının yapılması çok önemlidir. Her gün dişleri fırçalamak ve diş ipi kullanmak büyük ölçüde dişlerin temizlenmesini sağlar. 
1.01.2024 Sağlık
Diş Apsesi Nasıl Geçer? Diş Apsesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş Apsesi Nasıl Geçer? Diş Apsesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Diş apsesinin geçmesi için dişin çekilmesi ya da diş apsesinin boşaltılması gerekebilir. İlaç tedavisi veya kanal tedavisi de bunun geçmesi için tercih edilebilir.
1.01.2024 Sağlık
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı'
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı' Niğde Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Naife Yüksel Can, sürekli ağız kokusunun birçok nedeni olabileceğini belirterek, sistemik rahatsızlıkların araştırılmasına ve düzenli ağız bakımına dikkati çekti.
24.12.2023 Yaşam
Geçmeyen ağız kokusuna kesin şifa olacak 7 yöntem! Diş hekimleri mutlaka öneriyor
Geçmeyen ağız kokusuna kesin şifa olacak 7 yöntem! Diş hekimleri mutlaka öneriyor Geçmeyen ağız kokusuna 7 etkili çare var. Diş hekimlerinin de mutlaka tavsiye ettiği bu yollar diş ve diş eti sorunlarından kaynanklanan ağız kokusunu geçiriyor.
18.10.2023 Sağlık
Havuç Kaç Kalori? Havuç Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Havuç Kaç Kalori? Havuç Besin Değerleri Ve Kalorisi... Bazı meyvelerin tüketilme sıklığı oldukça fazla olarak bilinir. Bu meyveler içerisinde havuç olduğu da görülmektedir. Meyve olarak zevkle tüketilen havuçtan aynı zamanda salatalar içerisinde sıkça yararlanıldığı dikkat çekmektedir. Hem lezzetli hem de yararlı olan havucu düzenli olarak tüketmekte fayda olduğunu söyleyebiliriz.
14.07.2023 Sağlık
Ebegümeci Otu Nedir? Ebegümeci Otu Faydaları Nelerdir?
Ebegümeci Otu Nedir? Ebegümeci Otu Faydaları Nelerdir? Halk arasında irbik, kazankarası ya da develangir olarak da bilinen ebegümeci otu meralık alanlarda yetişmektedir. Yaz aylarında toplanan ebegümeci otu vitamin ve mineral açısından zengindir.
11.07.2023 Sağlık
Maraş Otu Nedir? Maraş Otu Faydaları Nelerdir?
Maraş Otu Nedir? Maraş Otu Faydaları Nelerdir? Maraş otu özellikle Güneydoğu Anadolu'da Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta sıklıkla kullanılır. Bu ot halk arasında deli tütün ismi ile de bilir. Maaş otunun yaprakları toz haline getirilip bir miktar su, meşe, asma ya da ceviz külü ile yoğrulmasıyla elde edilen bir üründür.
6.07.2023 Sağlık
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor Yılın her zamanında yaşayabiliyor, en fazla görülen iller açıklandı. Havaların ısınmasıyla kabus geri döndü, vakalar yeniden hortladı. Uzmanlar, virüsünü en çok taşıyan türün ‘Hyalomma arginatum’ olduğunu duyurdu.
1.06.2023 Yaşam
Ağız Kokusu Nasıl Geçer? Ağız Kokusu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Ağız Kokusu Nasıl Geçer? Ağız Kokusu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ağız kokusu sosyal hayatı etkileyen bir durum olarak karşımıza çıkar. Tek başına bir sağlık sorunu olmasa da altında yatan farklı problemler olabilir.
24.03.2023 Sağlık
Uzmanından ‘Uyku Apnesi’ uyarısı
Uzmanından ‘Uyku Apnesi’ uyarısı Uyku apnesinin belirtileri ve tedavisi hakkında bilgi veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Fatih Oğhan, “Dikkat edilmezse uykuda solunum durmasından sonra geçirilen kalp krizleri, hatta uyku sırasında ölümler bile meydana gelebilir” dedi.
23.12.2022 Sağlık
Sabah uyanıp aynaya baktı, gözlerine inanamadı! Doktorlar da çözemedi, sebebi ise şoke etti
Sabah uyanıp aynaya baktı, gözlerine inanamadı! Doktorlar da çözemedi, sebebi ise şoke etti İstanbul'da yaşayan 37 yaşındaki kadın, bir sabah uyanıp aynaya baktığında hayatının şokunu yaşadı. Dudakları feci halde dolgu yapılmış gibi şişmiş, ağız içinde ve diş etlerinde ciddi bir ağrı vardı. Doktorlar da ne olduğunu çözememişti. Endişeyle kendine ne olduğunu araştıran kadın, nedenini internet araştırmasıyla öğrenince şaşkına döndü. Bu sorunu yaşayan çok sayıda kişi olduğu ortaya çıkarken, o sebep kimsenin aklının ucundan bile geçmemişti...
9.12.2022 Gündem
Gülüş tasarımı hangi tedavileri içermektedir?
Gülüş tasarımı hangi tedavileri içermektedir? Diş Hekimi Dr. Şahin Durmuş, ağız sağlığına ve güzel bir gülümsemeye nasıl kavuşulacağını tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
Ağrıları anında kesiyor, kan şekerini düşürüyor! İlaçtan daha etkili olduğu kanıtlandı, 45 tane yiyenlerde...
Ağrıları anında kesiyor, kan şekerini düşürüyor! İlaçtan daha etkili olduğu kanıtlandı, 45 tane yiyenlerde... Osteoporozu önlemeye ve tedavi etmeye yardımcı oluyor, antioksidan ve polifenol bakımından çok zengin, doğal ağrı kesici görevi görüyor. Boğaz ağrılarının ve sinirsel baş ağrılarının sonlanmasında etkili oluyor, karaciğeri temizliyor, bronşit ve astım belirtilerini hafifletiyor, hafızayı güçlendiriyor ve beyin fonksiyonlarını geliştiriyor. Stresi ve aşırı terlemeyi azaltıyor, saçların beyazlamasını yavaşlatıyor, kan şekerini düşürüyor ve diş eti iltihaplanmasını sonlandırıyor. Ağrılı kramplar, gaz ve şişkinliği yatıştırıyor, mide rahatsızlıklarına iyi geliyor. Baş ağrısı ve kronik baş ağrısını hafifletiyor, migren ağrılarına iyi gelen magnezyum bakımından çok zengindir. İşte faydaları saymakla bitmeyen besinler...
27.07.2022 Sağlık
Yılan zehrine panzehir, tam bir enerji deposu! Kalp sağlığında çok etkili, terleme sorununu da çözüyor...
Yılan zehrine panzehir, tam bir enerji deposu! Kalp sağlığında çok etkili, terleme sorununu da çözüyor... Enerji veriyor, insanı gün içerisinde daha zinde tutuyor. Mide rahatsızlıklarına iyi geliyor, gastrit ve ülser hastalıklarını tedavi ediyor. Hücre yenileyici özelliği bulunuyor, ciltteki kırışıklıkları yok ederek cildin yenilenmesine yardımcı oluyor. Diş ve diş eti hastalıklarına iyi geliyor, kan dolaşımını düzene sokuyor, kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyor. İşte düzenli olarak tüketildiğinde terlemeyi azaltan bu meyvenin bilinmeyen faydaları...
24.07.2022 Sağlık
Marburg virüsü nedir, nasıl bulaşır, Marbug’un aşısı tedavisi var mı? Ebola virüsüne benzeyen Marbug virüsünde ölüm oranı ne, kaç kişi öldü?
Marburg virüsü nedir, nasıl bulaşır, Marbug’un aşısı tedavisi var mı? Ebola virüsüne benzeyen Marbug virüsünde ölüm oranı ne, kaç kişi öldü? Ebola virüsüne benzeyen, şu an aşısı bulunmayan ve yüzde 88 ölüm oranına sahip olan 'Marbug virüsü' Gana'da iki kişinin ölümüne sebep oldu. Peki, Marburg virüsü nedir, nasıl bulaşır, Marburg virüsünün aşısı ve tedavisi var mı, belirtileri ve ölüm oranı ne, Marburg virüsünden kaç kişi öldü?
13.07.2022 Sağlık
Tansiyonu dengeliyor, kalbi koruyor, kan basıncını düzenliyor! Antioksidan, kalsiyum, fosfor ve magnezyum deposu...
Tansiyonu dengeliyor, kalbi koruyor, kan basıncını düzenliyor! Antioksidan, kalsiyum, fosfor ve magnezyum deposu... Yüksek besin değerine sahip olan bu besin A, B, C, E vitaminleri içeriğinin yanı sıra aynı zamanda tam bir demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve lif deposu. Antioksidan özelliği ile bedeni sağlıklı tutarak hastalıklardan koruyor, cildi güzelleştiriyor. Tansiyonu dengeliyor, kalbi koruyor ve kan basıncının normal düzeylerde seyretmesini sağlıyor. Ağız ve diş sağlığı için çok yararlı, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, diş eti sorunlarının oluşmasını engelliyor ve ağız içi yaraların iyileşmesine yardımcı oluyor. İşte kabuklu yemişle tüketildiğinde de çok etkili olan bu besinin saymakla bitmeyen faydaları...
15.05.2022 Sağlık
Güzel bir gülüşe sahip olmak için hangi işlemler tercih edilebilir?
Güzel bir gülüşe sahip olmak için hangi işlemler tercih edilebilir? Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr. Pınar Ünlü Kutay ortodonti tedavisi ile güzel bir gülüşe sahip olmak için yapılan uygulamaları sizler için anlatıyor.
11.05.2022 Sağlık
Ağız sağlığının ihmal edilmesi diş kaybına neden olabilir!
Ağız sağlığının ihmal edilmesi diş kaybına neden olabilir! Diş Hekimi Şahin Durmuş, diş kaybına neden olan ağız sağlığı ihtimali ve dikkat edilmesi gerekenleri sizler için anlattı.
11.05.2022 Sağlık
Güneş yanıklarına iyi geliyor, diş eti ve cilt sağlığı için çok faydalı! Herkes çöpe atıyor ama...
Güneş yanıklarına iyi geliyor, diş eti ve cilt sağlığı için çok faydalı! Herkes çöpe atıyor ama... Güneş yanıklarına iyi geliyor, saç sağlığı için çok yararlı. Saksıda yetiştirdiğimiz bitkilerin daha çabuk büyümesine yardımcı oluyor, diş eti problemlerine çare oluyor. Ayak kokularını gideriyor, göz altı halkalarını bitiriyor. Herkes çöpe atıyor ama bu faydalarını kimse bilmiyor. İşte bilinmeyen yararları...
10.05.2022 Sağlık
Son zamanlarda büyük bir yoğun çalışma içerisindeydiler... Artık insanlar ağız dolusu gülmek istiyorlar dedi Polen Akkılıç Gülüş Tasarımını anlattı
Son zamanlarda büyük bir yoğun çalışma içerisindeydiler... Artık insanlar ağız dolusu gülmek istiyorlar dedi Polen Akkılıç Gülüş Tasarımını anlattı Sağlıklı bir gülüşü etkileyen hususların bulunduğunu belirten Lema Clinic Kurucusu Polen Akkılıç, “Son teknoloji ile mükemmel bir gülüş sağlıyoruz. Bizim için hastalarımızın istedikleri gülüşe ulaşabilmeleri çok önemli.” ifadelerinde bulundu.
30.04.2022 Yaşam
Ramazan ayında ağız ve diş bakımını ihmal etmeyin
Ramazan ayında ağız ve diş bakımını ihmal etmeyin Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir, Ramazan ayında ağız ve diş bakımının ihmal edilmemesi gerektiğini belirterek, ağız ve diş sağlığını korumak adına yapılması ve uzak durulması gereken davranışları anlattı
18.04.2022 Ramazan
Kanserlerin yaklaşık üçte birinden sigara sorumlu
Kanserlerin yaklaşık üçte birinden sigara sorumlu Türkiye'de 2019 yılı verilerine göre her iki kişiden birisi sigara içtiğini belirten uzmanlar, sigaranın bir çok kanser türünde etken olarak önemli rol oynadığını, insanlardaki bütün kanserlerin yaklaşık 3'te 1'inden sigaranın sorumlu olduğunu belirtti.
7.04.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Diş Eti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diş eti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.