Deutsche Welle

Deutsche Welle

Son dakika Deutsche Welle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deutsche Welle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deutsche Welle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deutsche Welle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deutsche welle gelişmeleri de dahil olmak üzere 815 deutsche welle haberi bulunmuştur. Tüm deutsche welle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaza tarihinde yurt dışında yatılı okulunda olan Cemal Demirören ile ilgili yalanlar kanıtlarıyla yargıya taşındı
Kaza tarihinde yurt dışında yatılı okulunda olan Cemal Demirören ile ilgili yalanlar kanıtlarıyla yargıya taşındı Dava dilekçesinde Cemal Demirören'in belirtilen tarihlerde yurt dışında yatılı okulunda olduğuna dair deliller de paylaşıldı.
8.05.2024 Gündem
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi...
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi... Karabağ'daki başarılı operasyondan sonra Azerbaycan bölgede tamamen hakimiyet sağladı. Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan göründü. Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü ise, büyük yankı buldu. Karabağ'daki ayrılıkçı Ermenilerin rejiminde devlet bakanı olarak görev yapan Rus-Ermeni milyarder, sınır muhafızları tarafından fark edildi.
27.09.2023 Dünya
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi 'NATO Zirvesi Türkiye yüzünden başarısız' diyen Yunan medyası Ankara'nın hamlesini skandal başlıklarla gördü, Londra merkezli Suudi Arabistan gazetesi ise 'Türkiye'nin sır küpü' Hakan Fidan' başlığıyla uzun bir analiz yayımladı.
18.06.2023 Gündem
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor Alman Frankfurter Rundschau gazetesi terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Yeşil Sol Parti'nin Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çalıştığını itiraf ederek partinin eşbaşkanı Ricarda Lang'in Erdoğan karşıtları için oy istediğini yazdı.
6.05.2023 Dünya
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup ABD lideri Biden'a gönderilen skandal mektubu manşetten veren Yunan medyası, Alman yayın organı Deutsche Welle'deki bir yazıyı alıntıladı: "Yunanistan Türkiye'nin en güçlü politik ve askeri hasmı..."
3.02.2023 Dünya
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
Almanya'dan flaş karar! Aşının geçerlilik süresi değişiyor: 'Taze aşılı' kavramı dikkat çekti
Almanya'dan flaş karar! Aşının geçerlilik süresi değişiyor: 'Taze aşılı' kavramı dikkat çekti Alman hükümetinin yasa taslağında 'taze aşılı' kavramı dikkat çekti. Ekim'de yürürlüğe girmesi öngörülen yasada aşılılara yönelik muafiyetlerden yararlanabilmek için son doz üzerinden 3 ay geçmemiş olması gerekiyor. 'Taze aşılı' kavramı, eyaletlerin sorumluluk alanına bırakılan önlemlerde de yer alıyor. Eyaletler, sağlık önlemleri veya diğer kritik altyapıların işlevselliğinin devam ettirilebilmesi için gerekli durumlarda ek önlemler alabilecek.
4.08.2022 Dünya
Avrupa'nın korkulu rüyası başladı! Putin dediğini yaptı: Bu bir savaş ilanı...
Avrupa'nın korkulu rüyası başladı! Putin dediğini yaptı: Bu bir savaş ilanı... Avrupa'nın korktuğu başına geldi. Rusya enerji devi Gazprom'un Avrupalı müşterilerine gaz akışını garanti edemeyeceğini belirtip 'mücbir sebep' ilan ettiği ileri sürüldü. RusEnergy'nin kurucu ortağı Mikhail Krutikhin, Deutsche Welle'ye yaptığı açıklamada talimatın Putin'den gelmiş olabileceğini belirterek "Bu bir savaş ilanı" dedi.
19.07.2022 Dünya
Afganistan'da kadın sunucu ve muhabirler yüzlerini kapatacak
Afganistan'da kadın sunucu ve muhabirler yüzlerini kapatacak Afganistan'da Taliban yönetimi ekrandaki kadın sunucu ve muhabirlere yayın sırasında yüzünü kapatma zorunluluğu getirdi.
20.05.2022 Dünya
Resmen kavrulacağız! Tarih verildi, böylesi görülmedi
Resmen kavrulacağız! Tarih verildi, böylesi görülmedi Büyük tehlike! Hava sıcaklıkları artıyor. Rekor artışlar görülecek. Tarih belli oldu. Birleşmiş Milletler Dünya Meteoroloji Örgütü, 2026 yılına kadar hava sıcaklıklarında yeni bir rekor kırılacağı tahmininde bulundu. Kayıtların tutulmasından beri dünyada en sıcak yıl 2016 olmuştu.
10.05.2022 Gündem
Akaryakıt ile ilgili son dakika açıklaması! Avrupa'da benzin ve mazot alarmı: 'Kıtlık olabilir'
Akaryakıt ile ilgili son dakika açıklaması! Avrupa'da benzin ve mazot alarmı: 'Kıtlık olabilir' Akaryakıt ile ilgili son dakika açıklaması! Avrupa’dan benzin ve mazot için çarpıcı itiraf geldi. Rusya'ya yönelik yaptırımların devreye alınması halinde sıkıntılar olacağını belirten Almanya Federal Ekonomi Bakanı Robert Habeck, ülkenin doğu bölgelerinde benzin ve mazot sorununun baş gösterebileceğini söyledi.
7.05.2022 Ekonomi
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Ülke harekete geçti, vergi geliyor...
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Ülke harekete geçti, vergi geliyor... Koronavirüs salgını ile mücadele güçlü bir şekilde devam ediyor. Özellikle Delta, Beta ve Mu mutasyonlarının ardından ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Omicron varyantı büyük paniğe neden olurken, art arda aşı, maske ve mesafe çağrıları geliyor. Pandemiyle birlikte daha önce aşı sertifikası gündem olurken, Kanada’dan flaş bir hamle geldi. İddiaya göre; ülke yönetimi koronavirüs aşısı yaptırmak istemeyenlere özel bir vergi hazırlıyor.
12.01.2022 Dünya
'Euro'ya Türeci ve Şahin'in resimleri basılsın' önerisi
'Euro'ya Türeci ve Şahin'in resimleri basılsın' önerisi Tedavüle sürülüşünün 20’inci yılında yeniden tasarlanmasına karar verilen euro banknotlarından birinde BioNTech kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin fotoğrafının yer alması istendi.
1.01.2022 Dünya
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı!
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı! Almanya’da seçmenler bugün Federal Meclis’in yeni üyelerini belirlemek için oy verdi. Almanya'da federal meclis seçimlerinde sandıklar kapandı. Ülkede oy verme işlemi tamamlanırken, ilk sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; Sosyal Demokrat Parti (SPD), en yakın takipçisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile arasındaki farkı açmaya başladı. Yeşiller/Birlik 90 partisinin oy oranı ise yüzde 15 düzeyinde. Hür Demokrat Parti (FDP) ve Almanya İçin Alternatif (AfD) yüzde 11, Sol Parti ise yüzde 5 oranında oy aldı.
26.09.2021 Dünya
Afganistan'da Taliban dehşeti! İnsan avı başalttılar...
Afganistan'da Taliban dehşeti! İnsan avı başalttılar... Taliban'ın yönetimini ele geçirdiği Afganistan'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. BM’ye sunulan bir rapora göre Taliban, eski Kabil hükümeti veya NATO güçleri için çalışmış kişilere yönelik ‘insan avı’ başlattı.
21.08.2021 Dünya
Devlet Bahçeli: MHP’ye faşist diyen ağız kirli ve zırva bir ağızdır
Devlet Bahçeli: MHP’ye faşist diyen ağız kirli ve zırva bir ağızdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Almanya'da Sol Parti'nin MHP hakkında verdiği soru önergesindeki çirkin ifadelere sert tepki göstererek 'Sol Parti adına önerge veren bir Türk düşmanı, faşist MHP suçlamasıyla ne kadar yobaz olduğunu ifşa etmiştir. MHP’ye faşist diyen ağız kirli ve zırva bir ağızdır. Aynı zamanda itibarsızdır, iftiracıdır, demokrasi değerlerini yok sayan ilkel ve bağnaz bir anlayıştır. ' dedi.
24.03.2021 Siyaset
Almanya'dan Ülkücülerle ilgili flaş karar!
Almanya'dan Ülkücülerle ilgili flaş karar! Almanya, MHP bağlantılı Ülkücü hareketi Bozkurtlar adı altında kapatıp faaliyetlerini yasaklayan Fransa hükümetinin izinden gidiyor. Alman parlamentosunda kabul edilip hükümete gönderilen yasak önergesine, ATİB "Yakıştırmaları kabul etmiyoruz. Hiçbir şiddete bulaşmayarak tamamen toplum yararına dini ve kültürel hizmet veriyoruz" tepkisini gösterdi.
19.11.2020 Siyaset
ABD Başkanı Trump'tan flaş karar!
ABD Başkanı Trump'tan flaş karar! Tarihi seçimlerden yenilgiyle çıkan Donald Trump'tan flaş karar geldi. ABD Başkanı Trump'ın avukatları, Pennsylvania'daki seçim sonuçlarına itirazlarını yumuşattı. Avukatlar oyların geçersiz sayılması talebini geri çekti.
16.11.2020 Dünya
Türkiye eleştirmişti! Almanya gerekeni yaptı
Türkiye eleştirmişti! Almanya gerekeni yaptı Doğu Akdeniz'de görevli Alman fırkateyninin, BAE'den yola çıkan tankerin ek incelemeler için bir AB ülkesine ait limana yönlendirildiği belirtiliyor. BM silah ambargosuna uyumu denetleme amacıyla AB bünyesinde oluşturulan İrini misyonu, BAE'den Libya'ya yapılan sevkiyatı yeterince denetlemediği gerekçesiyle Türkiye tarafından eleştiriliyordu.
11.09.2020 Gündem
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan Türkiye’ye karşı küstah sözler
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan Türkiye’ye karşı küstah sözler Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkesinin Doğu Akdeniz'de Türkiye’ye karşı sert bir tavır takınarak "kırmızı çizgi politikası” uyguladığını savundu.
30.08.2020 Dünya
Tarihi skandalda 'gizli madde' ifşa oldu! İşte rüşvet...
Tarihi skandalda 'gizli madde' ifşa oldu! İşte rüşvet... İsrail ile BAE arasında diplomatik ilişkileri başlatma konusunda varılan anlaşmada, körfez ülkesine Amerikan F-35 ve İHA teknoloji transferine yeşil ışık yakan bir gizli madde bulunduğu bildiriliyor.
18.08.2020 Dünya
Meksika'da mamut kalıntıları bulundu
Meksika'da mamut kalıntıları bulundu Meksika'nın başkenti Meksiko'da yapımı devam eden yeni havalimanının inşaat sahasında 60'ın üzerinde mamuta ait kemiklerin bulunduğu bildirildi.
22.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Asker selamı veren Yunus Özmusul'un sözleşmesi feshedildi
Asker selamı veren Yunus Özmusul'un sözleşmesi feshedildi Yunanistan spor kulüplerinden AEK, bir maç sonrasında asker selamı veren Türk hentbolcu Yunus Özmusul'un sözleşmesinin feshedildiğini resmen duyurdu.
18.11.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Deutsche Welle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deutsche welle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.