Ders Saatleri

Ders Saatleri

Son dakika ders saatleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ders saatleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ders saatleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ders Saatleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ders saatleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 499 ders saatleri haberi bulunmuştur. Tüm ders saatleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haftalık ders saatleri değişiyor mu? Okullarda ders saatleri azalacak mı 2024?
Haftalık ders saatleri değişiyor mu? Okullarda ders saatleri azalacak mı 2024? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Tekin, eğitim öğretim sürelerinde yapılacak değişiklikler hakkında detay verdi. Peki, Okullarda ders saatleri azalacak mı 2024?
16.03.2024 Gündem
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 DK mı oldu, ilkokul, ortaokul ve liselerde ders saatleri değişti mi?
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 DK mı oldu, ilkokul, ortaokul ve liselerde ders saatleri değişti mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da eğitim editörleri ile bir araya geldi. Türkiye genelinde devamsızlığın yüzde 35 oranında azaldığını söyleyen Bakan Yusuf Tekin, devamsızlıkta af konusunun kesinlikle gündemde olmayacağının altını çizerken ders saatlerine yönelik de açıklamalarda bulundu. Peki, Ders saatleri değişti mi? Ders saatleri 30 DK mı oldu, ilkokul, ortaokul ve liselerde ders saatleri değişecek mi?
29.01.2024 Gündem
Öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler! 1. dönem için velilere anlamlı, minnet vurgulu mesaj
Öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler! 1. dönem için velilere anlamlı, minnet vurgulu mesaj Okullar ilk ara tatiline bugün girdi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, 19 Ocak Cuma günü karnelerini aldı. Veliler okulların ilk dönemi sona ererken öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler için araştırmalarını hızlandırdı.
19.01.2024 Gündem
Okullarda öğle arası kalkıyor mu? Okullarda öğle arası kaç dakika?
Okullarda öğle arası kalkıyor mu? Okullarda öğle arası kaç dakika? Okullar 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başladı. Normal şartlarda sabahçı öğrenciler 07:30 -08:00 arasında ders başı yaparken öğlenci öğrenciler ise 12:30-13:30 arası ders başı yapıyor. Öğrenciler ilgilendiren ”öğle arası kalkıyor” iddiaları sonrası veliler ve öğrenciler “Okullarda öğle arası kalkıyor mu?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
5.10.2023 Eğitim
Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? Ücretli öğretmenlik ek ders hesaplama ve ücretli öğretmen ek ders saat ücreti 2023
Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? Ücretli öğretmenlik ek ders hesaplama ve ücretli öğretmen ek ders saat ücreti 2023 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada “ücretli öğretmenler ve usta öğreticiler saatlik ek ders ücretlerinde yaklaşık yüzde 25 oranında ilave bir artışa gidiyoruz." İfadeleri kullanıldı.
15.09.2023 Çalışma Hayatı
Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir?
Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir? Kamuda ve özel sektör için yayınlanan iş ilanlarında en çok güvenlik görevlisi alımları dikkati çekiyor. Sayıca çok fazla güvenlik görevlisi ilanına denk gelmek mümkün. Pek çok sektöre göre iş bulmak daha kolay olduğu için iş arama sürecindekilerin tercih ettiği alanlardan olan güvenlik sektöründe çalışmak için öncelikli olarak güvenlik sertifikası almak gerekiyor. Çoğu kişi bu alanda çalışmak için hangi aşamaların olduğunu merak ediyor. Peki, Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir? İşte detaylar...
11.05.2023 Çalışma Hayatı
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok Her sene olduğu gibi gelecek sene de öğrenciler istediği liseyi veya üniversiteyi kazanmak için sınavda ter dökecek. Hazırlık için ise özel kurs merkezlerine kayıtlar yaptırılmaya başlandı. Verilen eğitimlerin kalitesi öğrencinin başarısında büyük öneme sahip. Bazı durumlarda veliler ve kurs merkezi karşı karşıya gelebiliyor. Verilen eğitimleri beğenmeyen aileler, para iadesi isteyip çocuklarının kaydını sildiriyor. İade talebi reddedilen veliler ise hukuki yollara başvurmak zorunda kalıyor. Peki dershaneler ücretleri iade etmek zorunda mı? Kurs merkezleri paraları iade etmezse veliler ne yapabilir? Özel eğitim kurumları nereye şikayet edilir? Avukat tarafından konuya ilişkin kritik detaylara yer verildi.
6.10.2022 Gündem
Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte MEB eğitim takvimi!
Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? İşte MEB eğitim takvimi! 2022-2023 eğitim öğretim yılı başlıyor. Milyonlarca öğrenci için ilk ders zili yarın çalıyor. Uzun bir yaz tatilinin ardından öğrenciler sıralara dönecek ve yeni öğretim yılına resmen başlayacak. Anaokulları ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitimleri sona erdi. Şimdi de ortaokul ve lise uyum eğitimleri başlayacak. Peki, Liseler ne zaman açılıyor? Ortaokul ve lise uyum eğitimleri ne zaman başlayacak? Lise okul saatleri belli oldu mu? Lise dersleri başlıyor mu? İşte MEB eğitim takvimi!
11.09.2022 Eğitim
DYK kursları ne zaman başlıyor? DYK sınıfları belli oldu mu? DYK Takvimi 2022!
DYK kursları ne zaman başlıyor? DYK sınıfları belli oldu mu? DYK Takvimi 2022! Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuruları sona erdi. DYK kurslarına katılacak öğrencilerin kursları başlıyor. Peki, DYK kursları ne zaman başlıyor? DYK sınıfları belli oldu mu? DYK Takvimi 2022!
3.09.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı! Resmen değişti: Anasınıfı, ilkokul, liseler...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı! Resmen değişti: Anasınıfı, ilkokul, liseler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika kararı! Yönetmelik değişti ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni alınan karara göre nüfusu az ve dağınık olan köy ve diğer benzeri yerleşim yerlerinde anasınıfı ve ilkokullara öğretmen normu verilmesi için gerekli öğrenci sayısı azaltıldı. Mesleki ve teknik eğitim kurumlarının norm kadrolarına ilişkin de düzenleme yapıldı. Yeni karara göre 5 öğrencisi bulunan anasınıflarına öğretmen normu verilebilecek ve öğrenci sayısına bakılmadan ilkokul açılabilecek. İşte kararın tamamı...
18.08.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Tüm okullarda yeni dönem başlıyor, öğrenciler artık...
MEB'den son dakika kararı! Tüm okullarda yeni dönem başlıyor, öğrenciler artık... MEB'den son dakika kararı. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Bakan Mahmut Özer resmen duyurdu. 81 ilde başlıyor. Yeni dönem geliyor. Sistem tamamen değişecek. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararı açıkladı. Matematik dersinde yeni bir dönem başlıyor. İlkokuldan liseye kadar tüm kademlerde geçerli olacak. Matematik öğrencilerin korkulu rüyası olmaktan çıkıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, matematik dersini öğrencilere sevdirmek için başlattıkları "matematik seferberliği" kapsamında dersin yeni eğitim materyallerine yönelik çalışmalarda son aşamaya geldiklerini, gelecek hafta eylem planını açıklayarak projeyi resmî olarak başlatacaklarını bildirdi. Matematikte ders saatlerine ilişkin bir düzenlemenin olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Özer, "Ders saatleri aynı ama içeriklerde farklılıklar olacak" dedi. Öte yandan 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. İşte son dakika haberin detayları...
13.05.2022 Eğitim
MEB harekete geçti ve 81 ilde haftaya başlıyor!
MEB harekete geçti ve 81 ilde haftaya başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Bakan Mahmut Özer resmen duyurdu. 81 ilde başlıyor. Yeni dönem geliyor. Sistem tamamen değişecek. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararı açıkladı. Matematik dersinde yeni bir dönem başlıyor. İlkokuldan liseye kadar tüm kademlerde geçerli olacak. Matematik öğrencilerin korkulu rüyası olmaktan çıkıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, matematik dersini öğrencilere sevdirmek için başlattıkları "matematik seferberliği" kapsamında dersin yeni eğitim materyallerine yönelik çalışmalarda son aşamaya geldiklerini, gelecek hafta eylem planını açıklayarak projeyi resmî olarak başlatacaklarını bildirdi. Matematikte ders saatlerine ilişkin bir düzenlemenin olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Özer, "Ders saatleri aynı ama içeriklerde farklılıklar olacak" dedi.
13.05.2022 Eğitim
Öğretmenler kurslarda kaç saat ek derse girebilir? MEB ek ders ile ilgili sorulara açıklık getirdi!
Öğretmenler kurslarda kaç saat ek derse girebilir? MEB ek ders ile ilgili sorulara açıklık getirdi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin rutin görevleri ve yetiştirme kursları dışında halk eğitim merkezlerinde ek ders görevi alıp alamayacağı ile ilgili soruyu cevapladı. Bilindiği üzere, öğretmenler bir eğitim kurumunda görev yapmakta olan ve rutin müfredat kapsamında 30 saat, destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında ise 10 saat olmak üzere haftada toplam 40 saat ders okutabiliyor. Bunun dışında kalan zamanlarda ayrıca ek ders görevi verilip verilemeyeceği merak ediliyor. Peki, Öğretmenler kurslarda kaç saat ek derse girebilir? İşte Milli Eğitim Bakanlığı’nın konu ile ilgili verdiği cevap…
5.04.2022 Memur
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem başlıyor! Türkçe, yabancı dil ve matematik dersleri artık...
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem başlıyor! Türkçe, yabancı dil ve matematik dersleri artık... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Büyük değişiklik başlıyor. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Türkçe, yabancı dil ve matematik dersleri ile ilgili harekete geçildi. Bakan Özer yeni gelişmenin detaylarını paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Matematikteki öğrenme yaklaşımını değiştireceğiz. Yeni yaklaşımla öğrencilerimizin matematiği severek öğrenmelerini ve yaşama uyarlamalarını hedefliyoruz. Öğrencilerimiz, projelerini geliştirecek, alacakları geri dönütlerle projeyi sürekli geliştirecek ve böylece sürekli bir öğrenme sağlanacak. Bizim matematik dersindeki yaklaşımımız, öğrencileri soyut bilgi yığınından kurtarıp o bilgileri hayatta pratik şeylere dönüştürerek kalıcı öğrenmelerini sağlamak. 21. yüzyıl becerileri denildiğinde de kastedilen budur. Yani bilgi havuzunda boğulmadan öğrencilerimize bilgi okuryazarlığını öğreterek daha çok üretmelerini sağlamak istiyoruz. Matematik sadece yetenekli öğrencilerin üstesinden gelebileceği zorlu bir ders olmaktan çıksın, tüm öğrencilerin keyifle, günlük yaşamla bağdaştırılabildikleri keyifli bir ders olsun istiyoruz." diye konuştu.
2.03.2022 Eğitim
MEB, 81 ile resmi yazıyla duyurdu! Arttı 64 saat...
MEB, 81 ile resmi yazıyla duyurdu! Arttı 64 saat... MEB'den son dakika açıklaması! 81 ile yazı gönderildi ve resmen duyuruldu. Değişiklik yapıldı, artık 64 saat olarak uygulanacak. Yeni yıldan itibaren yürürlüğe girdi ve 31 aralık 2023 tarihine kadar uygulanacak. 13 başlıkta resmi yazı 81 il milli eğitim müdürlüğüne gönderildi. 6. dönem toplu sözleşme ile ilgili detaylı açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı personelini ilgilendiren düzenlemelerle ilgili resmi yazı yayımlandı. Yazıda öğretmenlerin ek ders ücretleri, ek ders saatleri, fazla çalışma ücretleri, resmi tatiller, yöneticilere, müdür ve müdür yardımcılarına ödenen ek ders ücretleri ile ilgili açıklamalar yer alıyor. İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklaması...
28.01.2022 Eğitim
Bugün karneler saat kaçta veriliyor? 1. dönem karneleri ne zaman verilecek 2022? Vali Ali Yerlikaya açıkladı!
Bugün karneler saat kaçta veriliyor? 1. dönem karneleri ne zaman verilecek 2022? Vali Ali Yerlikaya açıkladı! Karneler saat kaçta verilecek, yarın karneler nasıl alınacak? Karneler için son viraj. 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor. Öğrencileri ve velileri ise karne heyecanı sardı. Karnelerin ne zaman verileceği, karne alınacak saat ve günü araştırılıyor. Peki, karneler ne zaman verilecek 2022? Karneler nasıl, dijital mi verilecek?
21.01.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe açıkladılar...
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe açıkladılar... Okullar kapanacak mı? Uzaktan eğitim yeniden mi başlayacak? Milyonlarca öğrenci bu soruların yanıtını merak ediyordu. Yüz yüze eğitim ile ilgili karar verildi. Açıklamalar art art arda geldi. Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitim ile ilgili kararı açıkladı. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Omicron varyantının etkisi ile vakaların artması sonrası, 'Okullar kapanacak mı?' sorusunun yanıtını verdi. Özer'in ardından Sağlık Bakanı Koca da koronavirüs salgınında son durumu paylaşarak yüz yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Birçok üniversitede uzaktan eğitimin yeniden başlamasının ardından ilkokul, ortaokul ve liselerde de benzer bir uygulamanın gündeme gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci yakından takip ediyoruz" diye konuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise okullarda yüz yüze eğitimin ne şekilde devam edeceğini açıkladı. Koca, "Okullarımızda maske kullanımı, hijyen kurallarına uyum ve ortam havalandırma kurallarına tam uyum gerekmektedir. Okullarımızda Yüz Yüze Eğitim devam edecektir." ifadelerini kullandı.
6.01.2022 Eğitim
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim...
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim... Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. Milyonlarca öğrenci yeniden uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceğini merak ediyordu. Birçok üniversite uzaktan eğitim kararı aldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan uzaktan eğitim açıklaması geldi. Omicron'un yaygın varyant olacağının açıklanmasının ardından yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar verildi. Milli Eğitim Bakanı Özer son yaptığı açıklamada okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini vurguladı.
5.01.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! Müjdeli haberler art arda geldi, artık değişiyor! Atama, tayin, mecburi hizmet, ek ders..
MEB son dakika duyurdu! Müjdeli haberler art arda geldi, artık değişiyor! Atama, tayin, mecburi hizmet, ek ders.. MEB son dakika olarak duyurdu, öğretmenlere müjdeli haber geldi. TBMM’ye sunuldu, tarih belli oldu. Mecburi hizmet hariç, özlük hakları, atamalar, mazeret tayinleri... Kararlar art arda geldi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Artık hepsi değişiyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın son kararına göre ise öğretmenlerinin ders ve ek ders saatleri de düzenlendi. Uzun süredir atama bekleyen öğretmenler için de güzel bir haber geldi. MEB, 15 bin öğretmen atamasını tarih vererek açıkladı. İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamalarının detayları...
30.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, ders ve ek ders saatleri...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, ders ve ek ders saatleri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB yeni kararı resmen duyurdu. Ders ve ek ders saatleri ile ilgili flaş değişiklik! Yeni karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı, Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda değişiklik yaptı.
30.12.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması? Uzaktan eğitime geçilecek mi? Bakan Özer duyurdu
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması? Uzaktan eğitime geçilecek mi? Bakan Özer duyurdu Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Koronavirüste yeni varyantların ortaya çıkmasının ardından uzaktan eğitimin yeniden başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Birçok üniversitede online derslerin başlamasının ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için de benzer bir uygulamanın gündeme gelebileceği düşünülüyordu. Bakan özer yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada, yüz yüze eğitime ara verilmesinin şu an gündemde olmadığını duyurdu.
30.12.2021 Eğitim
Ders saatleriyle ilgili flaş açıklama! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor! 30 dakika...
Ders saatleriyle ilgili flaş açıklama! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor! 30 dakika... Ders saatleriyle ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. Omicron varyantının hızlı bulaşması nedeniyle başta okullar olmak üzere birçok kapalı alanda doğru havalandırma yapılması gerektiğine dikkat çeken Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nafiz Koçak, “Uzun süre kapalı alanlarda kalmak, bulaş riskini artırıyor. Okulların da açılmasından ve Omicron varyantının hızlı bulaşmasından dolayı, dersler 30 dakikaya düşürülmeli ve sınıflar en az 10 dakika kapı/pencereler karşılıklı açılarak havalandırılmalı” önerisinde bulundu.
23.12.2021 Eğitim
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 dakika mı olacak? Bakan Özer açıkladı!
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 dakika mı olacak? Bakan Özer açıkladı! Okullarda ders saatleri değişecek mi? Okullarda yüz yüze eğitim nasıl olacak? Koronavirüsle mücadele döneminde okullarla ilgili merak edilenleri Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında anlattı. Okullarda kış ayında salgınla mücadelede alınan tedbirleri tek tek açıklık getiren Bakan Özer, okullarda ders saatleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Özer’in ders saatleri ile ilgili açıklamaları…
4.11.2021 Eğitim
Ders saatleri azalacak mı? Okullarda dersler 30 dakika olacak mı, kaç dakika olacak? Bakandan ders saatleri açıklaması!
Ders saatleri azalacak mı? Okullarda dersler 30 dakika olacak mı, kaç dakika olacak? Bakandan ders saatleri açıklaması! Ders saatleri azalacak mı, sorusu uzun süredir gündemeydi. Merak edilen soruya Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. Bakan Özer, MEB olarak, ders saatleri ile ilgili olarak vaka ve okul bazlı bir yaklaşım benimsediklerini söyledi. Peki, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde ders saatleri düşecek mi, kaç dakika olacak?
7.10.2021 Eğitim
Ders saatleri azalacak mı? Ders saatleri kaç dakika, ders süreleri kısalıyor mu, okullarda ders saatleri…
Ders saatleri azalacak mı? Ders saatleri kaç dakika, ders süreleri kısalıyor mu, okullarda ders saatleri… Ders saatleri azalacak mı, kısalacak mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ders saatleriyle ilgili soruyu yanıtladı. Koronavirüs salgını gölgesinde başlayan eğitim faaliyetleriyle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Bakan Özer, ders sayılarının azaltılıp azaltılmayacağı yönündeki karışıklığı netleştirdi.
1.10.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ders Saatleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ders saatleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.