Denklik

Denklik

Son dakika denklik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan denklik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını denklik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denklik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denklik gelişmeleri de dahil olmak üzere 590 denklik haberi bulunmuştur. Tüm denklik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtme Momentum Formülleri Nelerdir? İtme Nasıl Hesaplanır?
İtme Momentum Formülleri Nelerdir? İtme Nasıl Hesaplanır? Duran bir kutuya kuvvet uyguladığınızı düşünerek kutuyu itmeniz gerekir. Fizikteki itme kavramı ise, genellikle bu ilişkiyi anlatır. İtmenin formülünün (matematiksel modeli ya da tanımı) kuvvet ile kuvvetin uygulanma süresinin çarpımına denir. İtme ise, vektörel bir büyüklüktür. Çünkü kuvvet de vektöreldir. İtmenin yönü ise, her zaman kuvvet vektörünün yönü ile aynıdır. 
22.04.2024 Gündem
YÖK'ten denklik kararı! Yeni düzenleme geliyor
YÖK'ten denklik kararı! Yeni düzenleme geliyor Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yurt dışı yükseköğretim diplomalarının denklik işlemlerine ilişkin yeni bir düzenlemeye imza attı.
29.03.2024 Gündem
YÖK'ten YKS kararı: Puan şartı getirildi
YÖK'ten YKS kararı: Puan şartı getirildi "Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş Elon Musk’ın uydu internet hizmeti Starlink, Türkiye’de faaliyette bulunmak için resmi başvuru yaptı. Şirket şimdi saati 24 dolara Türkçe bilen personel arıyor.
23.09.2023 Dünya
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir?
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir? SpaceX, Türkiye'de Starlink internet hizmetini başlatmaya hazırlanıyor. ABD merkezli firma, Türkçe bilen Starlink temsilcisi arıyor. İşte Spacex iş başvurusu ile ilgili merak edilen detaylar…
22.09.2023 Gündem
Tercihler için son gün! Geleceğin iletişimcileri bu lisede yetişiyor
Tercihler için son gün! Geleceğin iletişimcileri bu lisede yetişiyor Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor. Lise tercihlerinin bitmesine bir gün kala Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişimci ve medyacılarına kapılarını açıyor.
19.07.2023 Eğitim
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor İlk yılında LGS’de yüzde 1’lik dilime giren adayların tercih ettiği Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişim ve medya’ çalışanlarını bekliyor.
6.07.2023 Eğitim
Yasa onaylandı: Almanya daha kolay göçmen alacak
Yasa onaylandı: Almanya daha kolay göçmen alacak İş gücü açığı yaşayan Almanya’da yabancıların ülkeye gelişini kolaylaştıracak düzenleme meclisten geçti.
24.06.2023 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Bülent Kent kimdir, nereli, kaç yaşında? Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in hayatı ve akademisyenlik kariyeri!
Bülent Kent kimdir, nereli, kaç yaşında? Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in hayatı ve akademisyenlik kariyeri! Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rektörlüğü görevine Prof. Dr. Bülent Kent'in ataması yapıldı. Atamanın açıklanmasının ardından Bülent Kent hakkında yapılan aramalar arttı. Adü öğrencileri yeni rektörlerini sorguluyor. Peki, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yeni rektörü Bülent Kent kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Bülent Kent'in kariyeri ve hayatı...
15.03.2023 Eğitim
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak!
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, giriş sınavı (sözlü sınav yöntemi) ile savunma sanayii uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 2023 yılı Ocak ayında başlıyor. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
26.12.2022 Personel Alımı
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! Kariyer Kapısı kamu işe alım e devlet ekranı ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı 224 personel alımı şartları, başvuru tarihi!
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! Kariyer Kapısı kamu işe alım e devlet ekranı ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı 224 personel alımı şartları, başvuru tarihi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 224 sözleşmeli personel alımı yapağını açıkladı. Bakanlığın açıklamasının ardından başvuru yapacak adaylar başvuru tarihlerini ve diğer detayları sorgulamaya başladı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman, Ulaştırma Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır, şartlar neler?
17.12.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı sosyal çalışmacı alımı! 222 sosyal çalışmacı alımı şartları nelerdir, Adalet Bakanlığı sosyal çalışmacı alımı başvurusu nasıl yapılır?
Adalet Bakanlığı sosyal çalışmacı alımı! 222 sosyal çalışmacı alımı şartları nelerdir, Adalet Bakanlığı sosyal çalışmacı alımı başvurusu nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı sosyal çalışmacı alımı bakanlığın personel alımı ilanının yayınlanmasıyla gündeme geldi. Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 132 psikolog, 52 pedagog ve 222 sosyal çalışmacı kadrosuna sözlü sınav sonucuna göre toplam 406 personel alımı yapılacak. Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları 05 Aralık 2022 tarihinde başlayacak, 16 Aralık 2022 tarihinde saat 23:59:59’da sona erecek. Peki, Adalet Bakanlığı sosyal çalışmacı alımı başvurusu nasıl yapılır, 222 sosyal çalışmacı alımı şartları nelerdir?
30.11.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar!
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar! Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı duyurdu! Strateji ve Bütçe Başkanlığına Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. KPSS’den en az 70 puan alanlar başvuruda bulunabilecek. Adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Peki, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Strateji ve bütçe uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
29.11.2022 Personel Alımı
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve  Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, sanatkar memur ve uzman memur olarak görev yapmak üzere stajyer, sahne amiri, kondüvit, suflör, sahne ışıkçısı, sahne terzisi, sahne makinisti kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Devlet Tiyatroları personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı 2 bin 500 personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Ticaret Bakanlığı 2 bin 500 personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2 bin 500 personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, açıktan atama usulü sözleşmeli muayene memuru, gümrük muhafaza memuru ve büro personeli alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları ve ilanda istenen eğitim şartını taşımaları gerekiyor. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır Ticaret Bakanlığı memur alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek! Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğüne sözleşmeli meteoroloji mühendisi alacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji Mühendisi alımı başvuru şartları!
9.11.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez teşkilatındaki kadrolara atama yapılmak üzere sözlü sınavla Aile ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular, 18 Kasım’da sona erecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte personel alımı ilanı ve detayları…
3.11.2022 Personel Alımı
TUS  yerleştirme sonuçları 2022 (2 dönem) ne zaman açıklanacak, TUS tercih sonuçları açıklandı mı? 2022 TUS yerleştirme sonuçları…
TUS  yerleştirme sonuçları 2022 (2 dönem) ne zaman açıklanacak, TUS tercih sonuçları açıklandı mı? 2022 TUS yerleştirme sonuçları… 2022 TUS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, TUS tercih sonuçları açıklandı mı? TUS tercihlerinin 25 Ekim’de sona ermesinin ardından, sonuçların açıklanacağı tarih merak konusu oldu. Sonuçların açıklanmasının ardından yerleştirmede boş kontenjan kalırsa, TUS için ek yerleştirme yapılacak.
1.11.2022 Eğitim
YÖK Başkanı'ndan KPSS soruşturması açıklaması
YÖK Başkanı'ndan KPSS soruşturması açıklaması Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. Dr. Erol Özvar, iptal edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) ilişkin soruşturmada ön incelemeyi tamamlayıp, savcılığa teslim ettiklerini hatırlatarak, "Sınavın kendisinden ziyade idari süreçlerle alakalı sıkıntılar olduğunu gördük" dedi.
27.10.2022 Gündem
SGK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı! Personel alımı için adaylardan hangi belgeler isteniyor?
SGK personel alımı sonuçları sorgulama ekranı! Personel alımı için adaylardan hangi belgeler isteniyor? Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) tarafından kamu ilan resmi internet sitesinde yayınlanan 341 personel alımı sonuçları merakla bekleniyordu. 7 Ekim 2022 tarihinde başvuruları sona eren personel alımında sonuçlar açıklandı.
26.10.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 11 Kasım’da sona erecek. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları!
24.10.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Denklik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denklik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.