Deaş Son Dakika

Deaş Son Dakika

Son dakika deaş son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deaş son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deaş son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deaş Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deaş son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 deaş son dakika haberi bulunmuştur. Tüm deaş son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye genelinde son dakika DEAŞ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var
Türkiye genelinde son dakika DEAŞ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var Türkiye bu sabah terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyon ve çatışma haberleriyle uyandı. Alınan son dakika habere göre; şu ana kadar Malatya'da 10, Eskişehir'de 6, Van'da 5, Kırıkkale'de 7, Hatay'da 23, Mersin'de 10, Elazığ'da 4, Trabzon'da 3, Sakarya'da 9 olmak üzere toplam 75 şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! DEAŞ hücre evinde canlı bomba operasyonu
Son dakika! DEAŞ hücre evinde canlı bomba operasyonu Alınan son dakika habere göre; Adana Emniyet Müdürlüğü terör örgütü DEAŞ'ın hücre evi oluşturduğu ve canlı bomba geldiği yönündeki istihbarat üzerine şafak vakti 250 polisle eve baskın yaptı.
29.09.2021 Gündem
ABD’den Münbiç hamlesi: YPG'nin daimi varlığının...
ABD’den Münbiç hamlesi: YPG'nin daimi varlığının... ABD'nin, Münbiç civarında muhtemel çatışma riskine karşı, DEAŞ karşıtı koalisyona ait zırhlı araçların devriye gezdiğini bildirildi.
10.03.2017 Dünya
Musul Havalimanı DEAŞ'tan alındı!
Musul Havalimanı DEAŞ'tan alındı! Operasyonun beşinci gününde hayati önemdeki havalimanı DEAŞ'tan kurtarıldı. Havalimanı'ndaki kontrol Irak güçlerinin eline geçti...
10.03.2017 Dünya
DEAŞ 'drone'larla saldırdı! Ölüler var!
DEAŞ 'drone'larla saldırdı! Ölüler var! Terör örgütü DEAŞ'ın patlayıcı yüklü insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırılarda 3'ü çocuk 9 sivil hayatını kaybetti. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
22.02.2017 Dünya
‘Titan’ generaller karşı karşıya!
‘Titan’ generaller karşı karşıya! Güvenlik analisti Metin Gürcan, Suriye’de DEAŞ’a karşı yürütülen operasyonları yöneten Korgeneral Zekai Aksakallı ile İranlı General Kasım Süleymani’nin yollarının Rakka’da kesişeceğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Sübyan okulunda cihatçılık dersleri!
Sübyan okulunda cihatçılık dersleri! 35 DEAŞ mensubu hakkında düzenlenen iddianamede, 'sübyan okulu' adı altında çocuklara verilen skandal dersler ortaya çıktı. Dosyaya küçücük çocukların ellerinde Kalaşnikoflarla çekilen fotoğrafları da girdi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: Adıyaman'da DEAŞ operasyonu
Son dakika haberi: Adıyaman'da DEAŞ operasyonu ADIYAMAN'da, polis tarafından terör örgütü DEAŞ'a yönelik çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ mensupları Çorum'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ mensupları Çorum'da yakalandı Çorum'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 2'si kırmızı bültenle aranan 3 terörist yakalandı.
12.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-35 Operasyonu'yla haklarında İnterpol’ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama kaydı bulunan 34 yabancı uyruklu DEAŞ üyesi şüpheli yakalandı1 ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem
Kilise saldırısıyla bağlantılı DEAŞ'lı 17 şüpheli yakalandı
Kilise saldırısıyla bağlantılı DEAŞ'lı 17 şüpheli yakalandı Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırıyla bağlantılı olan terör örgütü DEAŞ üyesi 17 şüpheli, İstanbul merkezli düzenlenen operasyonla yakalandı.
3.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 37 ilde DEAŞ operasyonu! 189 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: 37 ilde DEAŞ operasyonu! 189 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 37 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen Kahramanlar-38 Operasyonu'nda 189 kişinin yakalandığını duyurdu.
30.12.2023 Gündem
Tekirdağ merkezli 9 ilde DEAŞ operasyonu: Örgütün kasası da yakalandı
Tekirdağ merkezli 9 ilde DEAŞ operasyonu: Örgütün kasası da yakalandı Tekirdağ merkezli 9 ilde DEAŞ'ın finansmanına yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında DEAŞ'ın kasası olan teröristin de aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.
22.09.2023 Gündem
DEAŞ terör örgütü yanlısı firari yakalandı
DEAŞ terör örgütü yanlısı firari yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, DEAŞ terör örgütü yanlısı firari yakalandı.
26.07.2023 Gündem
DEAŞ'a şafak operasyonu: 6 gözaltı kararı
DEAŞ'a şafak operasyonu: 6 gözaltı kararı Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon başlatıldı. 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, adreslerde aramalar devam ediyor.
14.07.2023 Gündem
ABD duyurdu: DEAŞ lideri Usame El Muhacir'i öldürdü
ABD duyurdu: DEAŞ lideri Usame El Muhacir'i öldürdü ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Usame el-Muhacir adlı DEAŞ terör örgütü liderinin Suriye’nin doğusunda, 7 Temmuz'da düzenlenen saldırıyla öldürüldüğünü duyurdu.
9.07.2023 Dünya
Kritik isim Esenyurt'ta yakalandı! Çapraz sorguda gerçeği itiraf etti
Kritik isim Esenyurt'ta yakalandı! Çapraz sorguda gerçeği itiraf etti Küresel terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün sözde “Ninova (Musul) Bölgesi Kadısı” Iraklı terörist İstanbul’da yakalandı. Çapraz sorguda çözülen hücre sorumlusu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
10.06.2023 Gündem
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 9 gözaltı İstanbul'da DEAŞ terör örgütünün çatışma bölgeleri ile irtibatlı oldukları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. 
7.06.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
MİT'in DEAŞ operasyonunda yeni detaylar: Hiç dışarı çıkmadı, füze sesleri
MİT'in DEAŞ operasyonunda yeni detaylar: Hiç dışarı çıkmadı, füze sesleri Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen terör örgütü DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin El-Kureyşi'nin, MİT'ten saklanmak için Miske köyündeki villadan aylardır dışarı çıkmadığı öğrenildi.
3.05.2023 Gündem
MİT'in DEAŞ operasyonunun detayları ortaya çıktı
MİT'in DEAŞ operasyonunun detayları ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Suriye'de düzenlediği operasyonla DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el- Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurmuştu. MİT'in nefes kesen operasyonun detaylar ortaya çıktı.
1.05.2023 Gündem
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem
Konsolosluklar neden kapatılıyor? Nihat Uludağ detayları anlattı
Konsolosluklar neden kapatılıyor? Nihat Uludağ detayları anlattı Hollanda Başkonsolosluğu'nun ardından sırasıyla Almanya, Fransa, Belçika ve İngiltere Başkonsolosluğu güvenlik gerekçesiyle kapatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bu duruma yönelik bir açıklama yaptı ve 'Türkiye'ya karşı psikolojik bir harp yürütülmektedir.' diyerek 15 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 5'inin tutuklandığını açıkladı. Peki konsoloslukların kapanmasının ardında ne var? Ayrıntıları CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
2.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deaş Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deaş son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.