Terör Son Dakika

Terör Son Dakika

Son dakika terör son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.569 terör son dakika haberi bulunmuştur. Tüm terör son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika! Bu silahlar PKK ininden çıktı! Bakın hangi ülkenin
Son dakika! Bu silahlar PKK ininden çıktı! Bakın hangi ülkenin Son dakika haberine göre; ABD’nin terör örgütü YPG’ye verdiği silahlar PKK inlerinden çıkıyor. Bulunan silahların seri numaralarının kırmızı ve beyaz yağlı boya ile boyanarak, kapatıldığı tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Türkiye genelinde son dakika DEAŞ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var
Türkiye genelinde son dakika DEAŞ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var Türkiye bu sabah terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyon ve çatışma haberleriyle uyandı. Alınan son dakika habere göre; şu ana kadar Malatya'da 10, Eskişehir'de 6, Van'da 5, Kırıkkale'de 7, Hatay'da 23, Mersin'de 10, Elazığ'da 4, Trabzon'da 3, Sakarya'da 9 olmak üzere toplam 75 şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! DEAŞ hücre evinde canlı bomba operasyonu
Son dakika! DEAŞ hücre evinde canlı bomba operasyonu Alınan son dakika habere göre; Adana Emniyet Müdürlüğü terör örgütü DEAŞ'ın hücre evi oluşturduğu ve canlı bomba geldiği yönündeki istihbarat üzerine şafak vakti 250 polisle eve baskın yaptı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: YPG ile çatışma! Onlarcası öldü!
Son dakika haberi: YPG ile çatışma! Onlarcası öldü! Son dakika: Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG’nin çoğunluğunu oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri, (SDG) Halep’in batı kırsalındaki gruplara bir saldırı başlattı. Son dakika haberine göre, saldırı sonucunda her iki taraftan da onlarca ölü var...
14.06.2017 Dünya
DEAŞ 'drone'larla saldırdı! Ölüler var!
DEAŞ 'drone'larla saldırdı! Ölüler var! Terör örgütü DEAŞ'ın patlayıcı yüklü insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırılarda 3'ü çocuk 9 sivil hayatını kaybetti. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
22.02.2017 Dünya
PKK'dan kaçtı! Bir bir anlattı
PKK'dan kaçtı! Bir bir anlattı PKK’dan kaçan teröristler örgütte yaşanan içler acısı durumu anlattı. İnfazların ardı arkası kesilmezken hepsi de 'ajan' diye suçlanıyor...
29.09.2021 Gündem
Sübyan okulunda cihatçılık dersleri!
Sübyan okulunda cihatçılık dersleri! 35 DEAŞ mensubu hakkında düzenlenen iddianamede, 'sübyan okulu' adı altında çocuklara verilen skandal dersler ortaya çıktı. Dosyaya küçücük çocukların ellerinde Kalaşnikoflarla çekilen fotoğrafları da girdi.
29.09.2021 Gündem
ABD ile ilgili son dakika anketi: Terörün arkasında...
ABD ile ilgili son dakika anketi: Terörün arkasında... Türkiye genelinde 42 ilde yapılan son araştırmaya göre her 4 kişiden üçü terör örgütlerinin arkasında başka bir gücün olduğunu düşünüyor. İşte o anketin detayları...
29.09.2021 Gündem
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz, İstanbul'da yakalandı.
20.04.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
16 ilde harekete geçildi! 120 kişi gözaltına alındı
16 ilde harekete geçildi! 120 kişi gözaltına alındı 16 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen "Bozdoğan-2" operasyonlarında 120 şüpheli yakalandı.
17.02.2024 Gündem
Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir'
Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir' AK Parti programına yönelik saldırıya ilişkin konuşan Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay, "Bu bir terör girişimi ve bize yönelik. Bu bir siyasi kimliğe karşı yapılmış bir terör girişimidir, planlı eylemdir." dedi.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 32 ilde Bölücü Terör Örgütü'ne yönelik operasyonda 113 gözaltı
Bakan Yerlikaya: 32 ilde Bölücü Terör Örgütü'ne yönelik operasyonda 113 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik 32 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-41' operasyonlarında 113 şüphelinin yakalandığını açıkladı. 
13.01.2024 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından döşenen ve yaklaşık 3 kilo plastik patlayıcı ile desteklenen el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğinin imha edildiğini duyurdu.
14.11.2023 Gündem
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taraf değil, hakem konumdayız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta anma törenleri düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programında önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı da Anıtkabir'i ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aşkla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyetini her alanda yüceltemeye devam ediyoruz. Milletimizin asırlık hedeflerine ulaşmasına hiçbir güç engel olamayacaktır." dedi.
10.11.2023 Gündem
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama Adıyaman’a gelerek deprem hakkında seminer veren Japon Deprem Uzmanı Yoshınorı Morıwakı, Marmara Bölgesi'ni ciddi bir depremin beklediğini ve deprem olması halinde binlerce kişinin hayatını kaybedebileceğini vurguladı.
4.12.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terör Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.