Deaş

Deaş

Son dakika deaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.893 deaş haberi bulunmuştur. Tüm deaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalı
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası 9 maddelik MGK Bildirisi yayımlandı.
25.07.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilir
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilirAK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonda görüşebileceklerini söyledi.
22.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştırCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "15 Temmuz gecesi, milletimiz sadece bir darbe girişimini değil, aynı zamanda demokrasimize ve bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır." açıklamasında bulundu.
15.07.2024Gündem
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştık
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştıkBakan Güler 15 Temmuz gecesi yaşananlara dair açıklamalarda bulundu. Güler, dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı olarak "Düşman askerine bile yapılmayacak bir muamele ile karşılaştığını" söyledi. Bakan Güler "Silahlı kuvvetlerimizin ülkesine bağlı şerefli mensupları milletimizle omuz omuza vererek bu hainlere karşı kahramanca direndi" dedi.
14.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Rusya uyarısı: Çatışma ihtimali kuşkusuz endişe verici
Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Rusya uyarısı: Çatışma ihtimali kuşkusuz endişe vericiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için bulunduğu ABD'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İsrail'in tehditleri ve çatışmayı yayma girişimleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak" dedi.
11.07.2024Gündem
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyiz
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Dünyanın en güçlü savunma örgütünün üyeleri olarak bizler, en acil küresel sorunlardan biri olan Gazze'deki muazzam insanlık felaketini görmezden gelemeyiz. İsrail'in katliamları durdurulmalı ve daha fazla kan dökülmesi engellenmelidir.” dedi.
9.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, ABD'de Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı: F-16 meselesi olumlu bir gelişme
TBMM Başkanı Kurtulmuş, ABD'de Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı: F-16 meselesi olumlu bir gelişmeTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “F-16 meselesi olumlu bir gelişmedir. Türkiye'nin savunma sanayide ihtiyaçlarının karşılanması olumlu bir gelişmedir. Ama şunu da çok açık söyleyeyim. Eğer dostlarımız Türkiye'nin savunma ihtiyaçlarını göz ardı ederlerse artık Türkiye savunma ihtiyaçlarını kendi başına üretecektir.” dedi. Kurtulmuş, "PKK'nın kolu olan Suriye'deki uzantısı PYD-YPG'nin, terör örgütlerinin varlığı, Türkiye için yaşamsal bir tehdittir. Ne yazık ki ABD, stratejik ortaklığımıza rağmen, birçok alanda çok yakın işbirliğimize rağmen PYD'ye hem lojistik hem istihbari hem de siyasi destek vermeyi sürdürmektedir. İlişkilerimizi zehirleyen en önemli farklılığın bu olduğunu ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, "Biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara da, istismarlara da müsaade etmeyiz." dedi. Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin konuşan Erdoğan, "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir." ifadelerini kullandı. Ekonomi ile ilgili adımların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Erdoğan, "Programımız çalışıyor. Enflasyonda düşüş daha yeni başladı. Hızlanarak devam edecek." mesajını verdi. Ayrıca Erdoğan, UEFA'nın Merih Demiral için başlattığı soruşturmaya yönelik gerekli adımların atıldığını ve cumartesi günü Hollanda maçına gitme kararı aldığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
16 ilde DEAŞ operasyonu:45 şüpheli gözaltında
16 ilde DEAŞ operasyonu:45 şüpheli gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde DEAŞ'a gerçekleştirilen operasyonlarda 45 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırı! 42 şüpheli hakkında istenen ceza belli oldu
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırı! 42 şüpheli hakkında istenen ceza belli olduSarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin aralarında saldırganların da bulunduğu 31’i tutuklu 42 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, 42 şüpheli hakkında 'Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme', 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma', 'Tasarlayarak Kasten Öldürme', 'Tasarlayarak Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçlarından 7 yıl 6 ay ila 349 yıl 6 ay arasında değişen oranlarda hapis cezaları talep edildi.
4.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki yıkıntılar meşruiyetini kaybeden uluslararası sistemin enkazıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki yıkıntılar meşruiyetini kaybeden uluslararası sistemin enkazıdırKazakistan'ın başkenti Astana'da "Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 24. Devlet Başkanları Zirvesi" başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Astana’da Şanghay İşbirliği Örgütü Genişletilmiş Oturumu'nda yaptığı konuşmada "Gazze'de 16 binden fazla masum çocuğun altında can verdiği yıkıntılar, esasen meşruiyetini kaybeden uluslararası sistemin enkazıdır. İsrail'in durdurulması, kalıcı ateşkesi kabul etmeye zorlanması lazım, bunun için de İsrail yönetimi üzerindeki baskının artırılarak sürdürülmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.
4.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Gar katliamı davasında karar açıklandı
Gar katliamı davasında karar açıklandıYargıtayın bozma kararının ardından tekrar görülen, terör örgütü DEAŞ'ın Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te düzenlediği ve 101 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili 10'u tutuklu 26 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
1.07.2024Gündem
4 ilde DEAŞ operasyonu! Bakan Yerlikaya: 28 şüpheli yakalandı
4 ilde DEAŞ operasyonu! Bakan Yerlikaya: 28 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-47' Operasyonları'nda 28 şüpheli yakalandığını duyurdu.
28.06.2024Gündem
DEAŞ'lı terörist Gaziantep'te kıskıvrak yakalandı
DEAŞ'lı terörist Gaziantep'te kıskıvrak yakalandıGaziantep'te, DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde silahlı faaliyette bulunduğu tespit edilen ve yasa dışı yollarla sınırı geçerek terör eyleminde bulunabileceği değerlendirilen şüpheli N.A. jandarma ekiplerince yakalandı.
26.06.2024Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Ekonomimize zarar verilmesine izin vermeyeceğiz" diyen Erdoğan, "Bir cihan imparatorluğunun bakiyesi üzerine kurulan Türkiye gibi bir devleti ırkçı, lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu. Erdoğan, son 1 yılda PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda 7'si kırmızı kategoride aranan, toplam 1045 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Erdoğan, "Yaz ayları boyunca çok daha kararlı ve sonuç alıcı operasyonlar gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.06.2024Gündem
AK Parti'den son dakika vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcı açıklaması
AK Parti'den son dakika vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcı açıklamasıAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vergi reform paketiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, çok konuşulan yurt dışı çıkış harçlarına ilişkin soruya da yanıt verdi.
24.06.2024Ekonomi
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör koridoru kurulmasına müsaade etmeyeceğiz
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör koridoru kurulmasına müsaade etmeyeceğizMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler , ' terör örgütü tarafından bölgesel gerçekliklerle bağdaşmayan yapay terör devleti kurulmasının bir aşaması olarak görülen bu sözde seçim çalışmalarını kesinlikle reddediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri güney sınırlarının hemen ötesinde bölücü örgütün bir terör koridoru kurmasına asla müsaade etmeyecektir.' dedi.
10.06.2024Gündem
Bakan Fidan’dan Körfez ülkelerine “İsrail’e baskı” çağrısı
Bakan Fidan’dan Körfez ülkelerine “İsrail’e baskı” çağrısıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da düzenlenen Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Yüksek Düzeyli Stratejik Diyalog Dışişleri Bakanları 6. Toplantısı’nda, “Hepimizi İsrail ve müttefikleri üzerinde baskı kurmak için elimizdeki tüm imkanları kullanmaya çağırıyorum” dedi.
9.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.