Damatlık

Damatlık

Son dakika damatlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan damatlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını damatlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Damatlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan damatlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 damatlık haberi bulunmuştur. Tüm damatlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.
29.04.2024 Magazin
Yalı Çapkını 2. sezon fragmanı: Seyran ve Ferit'in düğününde sürpriz var! Ayrılık kapıda...
Yalı Çapkını 2. sezon fragmanı: Seyran ve Ferit'in düğününde sürpriz var! Ayrılık kapıda... Yalı Çapkını 2 sezon fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizi ikinci sezon için gün sayıyor. Yeni sezon fragmanında Seyran'ın gelinlik, Ferit'in damatlık giydiği anlar en büyük detay oldu. Ancak Ferit ve Seyran'ın düğününde sürpriz bir konuk var.
1.09.2023 Televizyon
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Metin Arolat'tan yıllar sonra şaşırtan Çağla Şıkel itirafı: 'Çok eziyet ettim'
Metin Arolat'tan yıllar sonra şaşırtan Çağla Şıkel itirafı: 'Çok eziyet ettim' Çağla Şıkel, ünlü bir marka için mücevher koleksiyonuna imza attı. Reklam filminin yönetmenliğini Metin Arolat yaptı. Çağla Şıkel ile anısını bu sözlerle anlattı.
31.05.2023 Magazin
Oğuzhan Koç damatlık ayakkabısını giyerek paylaşım yaptı! Yorum yağdı
Oğuzhan Koç damatlık ayakkabısını giyerek paylaşım yaptı! Yorum yağdı Oyuncu Demet Özdemir (31) ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un (37) mutluluğu kısa sürmüş, sosyal medyada aşk pozları paylaşan ünlü çiftin sekiz aylık evliliği 8 Mayıs'ta tek celsede sona ermişti. Aylıklarıyla çok konuşulan ikiliden Oğuzhan Koç, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.
31.05.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya,  küçük ev aletleri...
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya, küçük ev aletleri... Fiyat artışları vatandaşın gündeminde. Temel gıda maddesinden kiraya, beyaz eşyadan mobillyaya tüm ürünlerde fiyat artışları görülmeye devam ediyor. Özellikle buzdolabı, çamaşır - bulaşık makinesi ile küçük ev alatlerinin fiyatları son bir yıl içerisinde katlandı. Evlilik planı yapanların masrafları da bu nedenle bir hayli arttı. Beyaz eşya, oturma takımları, düğün organizasyonu, kına gecesi, bohça, gelinlik-damatlık ve nikâh şekeri derken ortalama bir evlilik bugünkü şartlarda 150 bin lirayı buluyor.
5.06.2022 Ekonomi
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu!
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu! Denizli’de judo antrenörlüğü yapan siyah kuşak sahibi gelin ile damat, nikah masasına judo kıyafetleriyle oturdu. İmzayı atmadan önce damadı yerden yere vuran gelin, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
9.05.2022 Yaşam
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer evlendi! Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı...
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer evlendi! Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı... 'Babil', 'Aşk 101' ve 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' gibi yapımlarda canlandırdığı karakterle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile evlendi. Çiftin gelinlik ve damatlık tercihi ise sosyal medyayı ikiye böldü.
17.04.2022 Magazin
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi…
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi… Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünde Leyla’nın Efe ile evlenmeye karar vermesi ve Kılıç ile Çetin’in sert kavgası damga vurdu. Kartal ve Efe’nin damatlık baktığı sırada karşılarına Kılıç’ın çıkması heyecanı  arttırdı. Üç Kuruş'a ise Kılıç Hicar karakteri ile dahil olan Necip Memili’nin hayatı merak konusu oldu. Peki, Kılıç Hicaz'ı oynayan Necip Memili kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi?
4.04.2022 Televizyon
Evlenip böbreğini alıyor! Oyun İstanbul'da bozuldu
Evlenip böbreğini alıyor! Oyun İstanbul'da bozuldu İstanbul'da yapılan operasyonla uluslararası organ kaçaklığı yapan 3'ü yabancı uyruklu 4 şüpheli tutuklandı. Böbrek nakli için 37 bin dolara anlaştığı belirlenen şüphelilerin alıcı ile vericiyi sahte evrakla evliymiş gibi gösterip organ nakline yasal izlenim vermeye çalıştıkları tespit edildi.
25.03.2022 Yaşam
Fiyatlar 25 bin liradan başlıyor! Yüzde 50 fiyat avantajı bulunuyor, erken davranan karlı çıkıyor
Fiyatlar 25 bin liradan başlıyor! Yüzde 50 fiyat avantajı bulunuyor, erken davranan karlı çıkıyor Baharın yaklaşmasıyla birlikte düğün planları yapılmaya başladı. Çiftlerin büyük bölümü hayallerindeki düğünü planlarken hava şartlarını dikkate alıyor. Özellikle yaz ayları çiftlerin en fazla tercih ettiği zamanlar oluyor. Ancak yaşanan ekonomik gelişmeler düğünleri de etkiliyor. Yeni hayatlarına borçsuz bir şekilde başlamak isteyenler en uygun koşullarda, az masrafla ama hayallerinden de vaz geçmeden dünya evine girmek istiyorlar. Talebin yoğun olması nedeniyle yaz ayları, hafta sonu günleri düğün organizasyonlarında fiyat değişikliğine neden oluyor. Ancak erken davranan karlı çıkıyor, fiyat avantajından yaralanıyor. Yapılan tercihler de aynı mekanda farklı fiyatların uygulanasını sağlıyor. Evlilik planlayan gençlerin en merak ettiği soru ise; 'Düğün bize kaç liraya mal olacak?' oluyor. Düğün organizasyonunda fiyatlar 25 bin liradan başlıyor. Kır düğünü tercih edeceklerin cebinden biraz daha fazla para çıkacak. Kır düğünü fiyatları 50 bin liradan başlıyor. Eğer otelde bir düğün planınız var ise en az 100 bin lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor.
18.02.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: (PKK) Dağdaki silahlı eleman sayısı 150'nin altına düştü
Bakan Soylu: (PKK) Dağdaki silahlı eleman sayısı 150'nin altına düştü İstanbul Erkek Berberler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2014'te tam 5 bin 558 yeni katılımı olan bir örgüttü PKK terör örgütü. Yani dağa 5 bin 558 kişi gidiyordu. Bugün bırakın katılımı, dağdaki silahlı eleman sayısı 150'nin altına düştü. Eylem sayısı 2014'te yıllık 2 bin 817'ydi, 2021 sonu itibarıyla 141 oldu" dedi. 
23.01.2022 Siyaset
Ayça Ayşin Turan'dan, Alp Navruz ile 'evlilik' iddialarına yanıt!
Ayça Ayşin Turan'dan, Alp Navruz ile 'evlilik' iddialarına yanıt! Ayça Ayşin Turan, önceki gün Etiler’de menajerlik şirketinde görüntülendi. Final yapan 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Alp Navruz ile adı aşk dedikoduların karışan oyuncu, gelinlik ve damatlık giydikleri sahne sonrası ortaya atılan 'evlilik' iddiası hakkında konuştu.
18.12.2021 Magazin
En mutlu günleri zehir oldu! Düğün fotoğrafçısına tazminat davası!
En mutlu günleri zehir oldu! Düğün fotoğrafçısına tazminat davası! Düğünü kabusa çeviren olay mahkemeye taşındı. Dünya evine giren çifte en güzel anlarını zehir eden olay İstanbul'da meydana geldi. Özlem-Mustafa Kanık çifti, fotoğraf ve video ekipmanlarını astığı yangın musluğunun patlayıp gelin odasına su basmasına neden olan fotoğrafçı Özkan Taşkıran’a 12 bin liralık tazminat davası açtı.
15.05.2021 Gündem
Cenk Küpeli ile Demet Şener boşandı ama o kriz bitmedi!
Cenk Küpeli ile Demet Şener boşandı ama o kriz bitmedi! Deneyimli manken Demet Şener ile Cenk Küpeli 2019’yılında evlendi. Cenk Küpeli ile Demet Şener boşandı ama düğünde giyilen damatlıkla ilgili kavga bitmedi. Cenk Küpeli, “Damatlığın parasını ödemedi” diye ekrana çıkıp demeç veren modacı Emre Bakar’a 40 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
29.01.2021 Magazin
Damat, gelini altınları almak için dövmüş! Tutuklandı...
Damat, gelini altınları almak için dövmüş! Tutuklandı... Hatay’ın Belen ilçesinde dün yol kenarında tartıştığı gelin Fatma Ş.’yi döven damat Hüseyin İ. tutuklandı. Damadın yağma suçundan tutuklandığı öğrenildi. Hüseyin İ.’nin gelini, takılan altınları almak için dövdüğü belirtildi.
2.11.2020 Gündem
Yol kenarında şoke eden anlar! Araçtan inen damat...
Yol kenarında şoke eden anlar! Araçtan inen damat... Hatay'ın Belen ilçesinde yol kenarında tartıştığı gelini döven damat, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
1.11.2020 Yaşam
Nikah günü uyuşturucu ile yakalandı, tutuklandı
Nikah günü uyuşturucu ile yakalandı, tutuklandı Aydın'da, uyuşturucuyla yakalanan İlker Ö. gözaltına alındı. Tutuklanan İlker Ö.'nün, bugün nikahının olduğu öğrenildi.
20.10.2020 Gündem
Düğünde takılar cansız mankenlere takıldı
Düğünde takılar cansız mankenlere takıldı Karabük'te, bir düğün salonunda corona virüs tedbirleri kapsamında gelin ve damadın yanına konulan cansız mankenlere takı takıldı. Düğün salonu işletmecisi Ersin Arslan, Türk gelenek ve göreneklerine göre takının gelin ve damada takıldığını, kendilerinin de takıların gelin ve damada takılıyormuş gibi bir ortam yarattıklarını söyledi.
5.07.2020 Gündem
Takılar gelin- damat yerine cansız mankenlere takıldı
Takılar gelin- damat yerine cansız mankenlere takıldı Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, hayatlarını birleştiren Sinem ve Sinan Dağ çiftinin düğünleri koronavirüs tedbirleri kapsamında yapıldı. Düğünde takılar gelin- damat yerine, yanlarına konulan cansız mankenlere takıldı.
5.07.2020 Yaşam
Sıla ve Hazer Amani evlendi İşte düğünden ilk fotoğraf
Sıla ve Hazer Amani evlendi İşte düğünden ilk fotoğraf Sanatçı Sıla Gençoğlu ile ünlü şef Hazer Amani dün sade bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin Nişantaşı’ndaki evlerinde gerçekleşen nikahı Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu kıydı.
14.01.2020 Magazin
Kahramanmaraş şehidini uğurladı!
Kahramanmaraş şehidini uğurladı! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'de Fırat'ın doğusundaki terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'nda şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Hacı Bebek (44), memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde toprağa verildi. Törende çocuklarıyla beraber eşinin tabutuna sarılan Gülseren Bebek, "Bu bizim düğünümüz. Aşkım düğünün çok kalabalık. Al bayrağı sana damatlık ettim aşkım. Bu senin damatlığın aşkım" dedi.
12.10.2019 Gündem
Ebru Şallı’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür
Ebru Şallı’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür Eski manken Ebru Şallı, iki yıldır aşk yaşadığı iş adamı Uğur Akkuş ile önceki gece Çırağan Sarayı’nda evlendi.
28.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Damatlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki damatlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.