Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti!
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.Bakan Göktaş, "Bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Fazıl Say'a yanıt: Kapımız size hep açık
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Fazıl Say'a yanıt: Kapımız size hep açık Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Atatürk Kültür Merkezi ve CSO Ada Ankara'da konser daveti almadığını açıkladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Fazıl Say'a sosyal medya hesabından yanıt verdi.
25.11.2023 Magazin
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar Denizli'de meslek lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel hazırladıkları koreografide; Cumhuriyet tarihini Atatürk, TBMM, fabrika, köprü, uçak ve Togg figürleri ile anlattı.
27.10.2023 Gündem
MEB'den Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel film
MEB'den Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel film Milli Eğitim Bakanlığı'nca Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel hazırlanan kısa filmde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşunda stratejik rol oynamış olan vatan evlatlarına işaret edildi. Cumhuriyetin 100'üncü yılı vesilesiyle bugünkü öğrencilerin de tıpkı önceki akranları gibi ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacağına vurgu yapıldı.
27.10.2023 Gündem
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
100. yıl marşını kim yazdı, İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşı sözleri (Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlan özel marş)
100. yıl marşını kim yazdı, İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşı sözleri (Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlan özel marş) İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşını yazan kim? Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan özel marş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı programı töreni kapsamında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından ilk defa icra edildi. Peki, İlker Kömürcü kimdir, 100. yıl marşını kim yazdı?
31.08.2023 Gündem
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak Modern ve “klasik crossover” yorumlarıyla müzikte sınır tanımayan çok yönlü yıldız soprano Sarah Pagin, 19 Temmuz’da “Yaz Ruhu”nu taşıyan özel bir repertuvarla CSO Ada Ankara #Yaz Sezonu’na konuk oluyor.
13.07.2023 Vitrin
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni" gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'ye girerken 101 pare top atışı yapıldı. Törene 78 ülkeden üst düzey temsilci katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Modern’in yeni binasının açılış töreninde konuştu. Kültür sanat alanında önemli adımlar atıldığını söyleyen Erdoğan, "Kültür ve sanat alanında her türlü eseri teşvik ediyoruz. Sanatımıza katkı veren herkese destek olmayı görev telakki ediyoruz. Kuşatıcı yaklaşımla hareket ediyoruz. Resmi ideoloji tarafından yasaklanan kim varsa hepsine kucak açtık." dedi.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği konserinde 6’ncı sınıf öğrencisi Atahan Dinç (12), şef ve solist olarak yer alacak.
19.04.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür Bakanlığı Özel Ödülleri töreninde yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar boyunca kültür sanat camiamızı esir alan, Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz." ifadelerini kullandı.
24.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Dün gece yayınlanan karar ile eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık. Türkiye'nin Kültür Sanat ikliminin son 20 yılda giderek zenginleşmesinin, başarıdan başarıya koşmasının sebebi budur." dedi.
21.12.2022 Gündem
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak. Tüm sanatseverleri festivale bekliyoruz. Bu etkinliklere katkı sağlayan tüm paydaşlara özellikle teşekkür ediyorum." dedi.
8.10.2022 Siyaset
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin maliyetine ilişkin, "Burada maliyet odaklı çalışmıyoruz açıkçası. Bizim öncelikli hedefimiz maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak. Kaynak sıkıntımız yok. Biliyorsunuz; Turizm Bakanlığı, turizmden de çok ciddi gelir elde ediyor. Turizmden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını çok rahat bir şekilde kullanabiliyoruz" dedi.
27.09.2022 Kültür Sanat
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek 5 Ekim’de İstanbul, 6 Ekim’de ise Ankara’da sahne almaya hazırlanan Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, dünyanın en sevilen keman sanatçılarından Roby Lakatos ve günümüzün önde gelen kanun virtüözlerinden Göksel Baktagir’i ağırlayacak.
16.09.2022 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: Hedefimiz, festivallerimizi herkese ulaşacak şekilde yaygınlaştırmak
Bakan Ersoy: Hedefimiz, festivallerimizi herkese ulaşacak şekilde yaygınlaştırmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolları tanıtım toplantısına katıldı. Burada konuşan Bakan Ersoy "Dünyada bu kadar geniş çapta, kültür ve sanat etkinlikleri gerçekleştiren ender ülkelerden biriyiz. Hedefimiz, festivallerimizi herkese ulaşacak şekilde yaygınlaştırmak" dedi.  
6.09.2022 Siyaset
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde “30 Ağustos - Büyük Zafer’in 100. Yılı Özel Programı”nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bir asır önce kendi halklarını ve ülkelerini felakete sürükleyen Yunanistanlı siyasetçilerin bugünde aynı yanlışta ısrar ettiklerini görüyoruz. Yunanistan bizim ne siyasi, ne ekonomik, ne de askeri olarak dengimiz ve muhatabımız değildir. Yunanistan’ın hava sahamızı ihlal, uçaklarımızı tacizle başlayan hasmane tavırlarını S-300 radar kilidi atma seviyesine çıkararak aslında bize değil NATO’ya ve müttefiklere meydan okumuştur” dedi.
30.08.2022 Gündem
Emine Erdoğan, Filistin Gençlik Orkestrası ve CSO sanatçılarının “Barış Konseri”ni izledi
Emine Erdoğan, Filistin Gençlik Orkestrası ve CSO sanatçılarının “Barış Konseri”ni izledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, daveti üzerine Türkiye'ye gelen Filistin direnişinin sembolü Mariam Afifi'nin de yer aldığı Filistin Gençlik Orkestrası üyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) sanatçılarının verdiği "Barış Konseri"ni izledi.
19.07.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Nerede insan, kadın ve çocuk hakları ihlal ediliyorsa kalbimiz orada atmalıdır
Emine Erdoğan: Nerede insan, kadın ve çocuk hakları ihlal ediliyorsa kalbimiz orada atmalıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Nerede insan hakları, kadın hakları, çocuk hakları ihlal ediliyorsa, hepimizin kalbi orada atmalıdır. Çünkü gerçek vicdan, dökülen tüm gözyaşlarına eşit yakınlıktadır” dedi.
18.07.2022 Gündem
Emine Erdoğan Başkent Kültür Yolu Festivaline katıldı
Emine Erdoğan Başkent Kültür Yolu Festivaline katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Venezuelalı El Sistema's Fusion Ensemble'nin, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamındaki konserini izledi.
31.05.2022 Gündem
Bakan Özer, “aynı bahçenin çiçekleri” korosu mensubu çocukları kabul etti
Bakan Özer, “aynı bahçenin çiçekleri” korosu mensubu çocukları kabul etti Türk Müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı yönetiminde Türk ve yabancı uyruklu çocuklardan oluşturulan “Aynı Bahçenin Çiçekleri” korosu, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret etti.
22.04.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.