Çözülme

Çözülme

Son dakika çözülme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çözülme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çözülme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çözülme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çözülme gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 çözülme haberi bulunmuştur. Tüm çözülme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sodyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Sodyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Sodyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Sodyum Barındıran Gıdalar Listesi... Sodyum klorür olarak bilinen sofra tuzu %40 oranında sodyumdan oluşmaktadır. Paketli gıdalarda, çorbalarda, karides ve çökelekte yüksek oranda sodyum bulunur.
1.02.2024 Yaşam
Paleografya Nedir, Neyi İnceler? Paleografya Bilimi Neden Önemlidir?
Paleografya Nedir, Neyi İnceler? Paleografya Bilimi Neden Önemlidir? Paleografya, harflerin oluşumu ile ilgilenen bilim dalı olarak bilinmektedir. Eski dönemler de var olan el yazısının şifrelerinin çözülme sürecidir. Yazılı tarihi öğrenmek için belgelerin incelenmesine ve geçmişten günümüze kadar ulaşan eserleri tarihlendirme süresinde yardımcı olur. 
1.02.2024 Gündem
Bakan Fidan uyardı: Savaş sarmalı daha büyük bir girdaba dönüşüyor
Bakan Fidan uyardı: Savaş sarmalı daha büyük bir girdaba dönüşüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara’da Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic Radman ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuştu. Bakan Fidan "Gazze'de başlayan savaş sarmalı daha büyük bir girdaba dönüşüyor" uyarısında bulunurken Hırvatistan Dışişleri Bakanı Grlic Radman ise "Bizim için Türkiye (AB'ye) aday ülkedir ve AB'nin anahtar partneri olarak kalacaktır" ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Türk Lirası mevduatta 2 yılda yüzde 385 büyüme
Türk Lirası mevduatta 2 yılda yüzde 385 büyüme Bankacılık sisteminde hem mevduat hem kredide TL’ye geçiş sürüyor. Son 2 yılda yüzde 385 artan TL mevduatın payı yüzde 35.45’ten 59.85’e çıktı. Döviz hesapları 58.5 milyar dolar azaldı. Kredide TL’nin payı yüzde 67.5’e yükseldi.
9.01.2024 Ekonomi
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu!
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu! Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı Luhansk bölgesindeki bir yönetici evinde eşine az rastlanır bir suikasta uğradı. Kargo paketinin içinde bir cep telefonu vardı. General Yuri Afanasyevsky'nin cep telefonunu açmasıyla, evi havaya uçtu.
5.09.2023 Dünya
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı!
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde İki ülke arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı. Anlaşma dünya basınında geniş yankı uyandırırken Yunan basını yeni dönemde iş birliğine gidilecek alanları tek tek yazdı.
20.07.2023 Gündem
Bcaa Nasıl Kullanılır? Bcaa Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Bcaa Nasıl Kullanılır? Bcaa Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bcaa besin takviyesi olarak kullanılır. Gerçekleştirilen araştırmalarda bu besin maddesinin kreatin, whey proteini ve balık yağından daha önemli olduğu görülmüştür. Bu takviye son derece önemlidir.
24.06.2023 Sağlık
Ev sahibi ve kiracılara tazminat uyarısı! Fahiş fiyata karşı yeni çözüm
Ev sahibi ve kiracılara tazminat uyarısı! Fahiş fiyata karşı yeni çözüm Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yaşanan anlaşmazlıklarda hukuken izlenmesi gereken yol ve çözümler bir bir anlatıldı. Adalet Bakanlığının iki taraf arasında çıkan uyuşmazlıkların mahkemeye taşınmadan önce arabuluculuk yöntemiyle çözülme şartını getirdiğini belirten uzmanlar, fahiş kiraya yönelik de önemli uyarılarda bulundu.
6.06.2023 Yaşam
Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor
Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 5 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim olduğu bilgisine ulaşıldı.
1.06.2023 Gündem
Altın fiyatları uçuşa geçti! Uzman isimden çarpıcı altın uyarısı geldi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Uzman isimden çarpıcı altın uyarısı geldi ABD Merkez Bankası'nın(Fed) 25 baz puanlık faiz artışı altın fiyatlarını uçurdu. Ons ve gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Ons fiyatı karar sonrası uluslararası piyasalarda 2 bin 70 dolarla tüm zamanların en yükseğini gördü. İç piyasada gram altın ise 1394 lira seviyesine çıkarak rekor tazeledi. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise yatırımcıya kritik uyarıda bulunarak önümüzdeki süreçte yatırımcıyı nelerin beklediğine dikkat çekti.
7.05.2023 Ekonomi
Terör örgütü PKK'da çözülme devam ediyor
Terör örgütü PKK'da çözülme devam ediyor İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu.
10.01.2023 Gündem
Evinde doğurduğu bebeğini camdan atmıştı! Cani anne hakkında karar verildi
Evinde doğurduğu bebeğini camdan atmıştı! Cani anne hakkında karar verildi İstanbul Büyükçekmece'de evinin tuvaletinde doğurduğu bebeğini camdan atarak ölümüne neden olan sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme heyeti, sanığı müebbet hapis cezasına çarptırdı.
27.12.2022 Yaşam
Schengen vizesi alacaklar dikkat! Yeni adımı açıkladı
Schengen vizesi alacaklar dikkat! Yeni adımı açıkladı Schengen vizesi alacakları yakından ilgilendiriyor. Son günlerde Schengen vize alımında yaşanan sıkıntılar sonrası harekete geçildi. Dışişleri’nin AB üyesi ülkelerle yaptığı görüşmelerin ardından büyükelçilikler "acil vize kanalı açacağız” sözü verdi. İşte haberin detayları...
24.12.2022 Ekonomi
MSB: Irak'ın kuzeyinden kaçan 3 PKK'lı teslim oldu
MSB: Irak'ın kuzeyinden kaçan 3 PKK'lı teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki barınma alanından kaçan 3 PKK'lı teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.
9.12.2022 Gündem
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir mağarada tespit edilen 5 terörist daha teslim oldu. Böylece son 10 günde toplam 7 terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim olmuş oldu.
12.11.2022 Gündem
Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Bitcoin son 2 yılın en düşük seviyesinde!
Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Bitcoin son 2 yılın en düşük seviyesinde! Bitcoin’deki sert düşüş yatırımcıları endişelendiriyor. Önce kripto para borsası Binance'in rakibi FTX'i satın alma planı, daha sonra da satın alma anlaşmasından çekilmesi kripto piyasalarında çözülmeye neden oldu. Kripto para piyasasının istikrarına yönelik endişeler devam ederken yatırımcının gözü ABD enflasyon verilerine çevrildi. Peki, Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam Geçtiğimiz haftayı yükselişle kapatan altın, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın piyasası ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak, 'altın fiyatları düşecek mi?', 'bu fiyattan altın alınır mı?' sorularına yanıt verdi.
11.10.2022 Ekonomi
2 terör örgütü mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu
2 terör örgütü mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor. 2 terör örgütü mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu. 1 Ocak tarihinden bu yana ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı ise 83’e yükseldi.
14.09.2022 Gündem
Terör örgütü PKK mensubu 1 kişi daha ikna yoluyla teslim oldu
Terör örgütü PKK mensubu 1 kişi daha ikna yoluyla teslim oldu Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor, 1 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu.
25.08.2022 Gündem
Erhan Arman öldürüldü! MİT'ten özel operasyon...
Erhan Arman öldürüldü! MİT'ten özel operasyon... MİT, PKK-YPG Suriye/Ayn El Arap (Kobani) Eyalet Yürütme Kurulu üyesi 'Berxwedan Muş' kod adlı Erhan Arman'ı, düzenlediği özel bir operasyonla etkisiz hale getirdi.
1.08.2022 Gündem
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Rasim Özdenören kimdir? Rasim Özdenören kaç yaşındaydı? İşte 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdenören’in şiirleri ve sözleri!
Rasim Özdenören kimdir? Rasim Özdenören kaç yaşındaydı? İşte 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdenören’in şiirleri ve sözleri! Türk edebiyatının usta yazarlarından, 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi, ‘Gül Yetiştiren Adam’ Rasim Özdenören hayatını kaybetti. 82 yaşında, hayatını kaybeden Türk edebiyatının usta kalemlerinden Rasim Özdenören sağlık sorunları nedeniyle bir süredir Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Peki, Rasim Özdenören kimdir? Rasim Özdenören kaç yaşındaydı? İşte 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdenören’in şiirleri ve sözleri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Rasim Özdenören hayatını kaybetti
Rasim Özdenören hayatını kaybetti Türk edebiyatının usta yazarlarından Rasim Özdenören, yoğun bakıma alınmıştı. Gelen son dakika haberine göre; Rasim Özdenören'in hayatını kaybettiği öğrenildi.
23.07.2022 Yaşam
Bakanlık açıkladı: Terör örgütü PKK'lı 3 terörist teslim oldu
Bakanlık açıkladı: Terör örgütü PKK'lı 3 terörist teslim oldu Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor, 3 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 01 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 50'ye yükseldi.
25.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çözülme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çözülme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.