Corona Virüs

Corona Virüs

Son dakika corona virüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan corona virüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını corona virüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Corona Virüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan corona virüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.615 corona virüs haberi bulunmuştur. Tüm corona virüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni kabus Eris! Vakalar artışa geçti, hemen bulaşıyor, bu belirtiler varsa dikkat
Yeni kabus Eris! Vakalar artışa geçti, hemen bulaşıyor, bu belirtiler varsa dikkat İngiltere’de ortaya çıkan ve hızla yayılanOmicron'un alt varyantı olan Eris virüsü, Covid-19 pandemisini yeniden hatırlattı. EG.5.1 olarak da bilinen Eris virüsü, son dönemde başta İngiltere olmak üzere, corona virüs vakası sayılarında artışa neden oldu.
12.08.2023 Sağlık
Çin’de yeni virüs alarmı! BtSY2 virüsü nedir, belirtileri ne? Yeni çıkan virüs BtSY2 bulaşıcı mı?
Çin’de yeni virüs alarmı! BtSY2 virüsü nedir, belirtileri ne? Yeni çıkan virüs BtSY2 bulaşıcı mı? Çin'in Yunnan eyalatinde virüs alarmı! Bilim insanları, yarasalarda ve insanlarda hastalığa neden olabilecek yeni bir virüs türü buldu. BtSY2 adlı virüsün Covid-19'a neden olan SARS-CoV-2 ile aynı aileden olduğu belirtiliyor. Araştırmacılar, yeni çıkan vürüs için yeni bir pandemi olasılığına dikkat çekiyor. Peki, Yeni virüs mü çıktı? Yeni çıkan virüs nedir? BtSY2 virüsü nedir, belirtileri ne? Yeni çıkan virüs BtSY2 bulaşıcı mı? Yeni çıkan virüs belirtileri ne? Pandemi yeniden başlar mı? İşte detaylar…
28.11.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Siyasi ve ekonomik olarak yükselen bir Türkiye var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Siyasi ve ekonomik olarak yükselen bir Türkiye var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adli Yıl Açılış Töreninde konuştu. Erdoğan, "Ülkemiz geçtiğimiz 20 yılda sahip olduğu altyapıyla adeta bugünlere hazırlanmıştır. Dünyanın ve bölgemizin adeta kaynadığı bir dönemde biz her şeyimizle büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına hazırız." dedi.
1.09.2022 Siyaset
Koronavirüs vaka sayısı açıklandı mı, Sağlık Bakanlığı 2 Ağustos Covid 19 tablosu yayınlandı mı? 25-31 Temmuz 2022 haftalık Türkiye koronavirüs vaka sayısı ne?
Koronavirüs vaka sayısı açıklandı mı, Sağlık Bakanlığı 2 Ağustos Covid 19 tablosu yayınlandı mı? 25-31 Temmuz 2022 haftalık Türkiye koronavirüs vaka sayısı ne? Koronavirüs vaka sayılarının son dönemde artış göstermesi nedeniyle haftalık koronavirüs vaka sayısı tablosu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı en son 18-24 Temmuz 2022 tarihlerinde Covid-19 tablosunu açıkladı. Şimdi yeni tablonun açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki, haftalık koronavirüs vaka sayısı tablosu açıklandı mı? Koronavirüs vaka sayısı kaç?
2.08.2022 Sağlık
Dünya bu Türk'ü konuşuyor! DSÖ Maymun Çiçeği hastalığında örnek olarak onu gösterdi
Dünya bu Türk'ü konuşuyor! DSÖ Maymun Çiçeği hastalığında örnek olarak onu gösterdi Koronavirüs salgınından sonra dünyayı tedirgin eden Maymun Çiçeği vakalarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak İngiltere’de yaşayan ve maymun çiçeği virüsüne yakalanan 35 yaşındaki Türk Harun Tulunay'ın tedavi süreci dünya gündeminde geniş yer buldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün Tulunay'ın tedavi sürecini sitesinden paylaştı. DSÖ, dünyada virüsü en ağır geçirenlerin başında geldiği belirtilen Tulunay’ın iyileşmesi haberini 'Maymun Çiçeği durdurulabilir' başlığıyla paylaştı
27.07.2022 Dünya
Kapanma gelir mi 2022? Artan kovid vakalarından sonra kapanma olacak mı?
Kapanma gelir mi 2022? Artan kovid vakalarından sonra kapanma olacak mı? Kapanma olacak mı, yeniden kapanma gelir mi? Corona virüs vakalarında 40 kat artış yaşandığını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kapanlara yönelik de açıklamalarda bulundu.
19.07.2022 Sağlık
Yeni Covid belirtileri nelerdir? İşte en sık görülen coronavirüs belirtileri!
Yeni Covid belirtileri nelerdir? İşte en sık görülen coronavirüs belirtileri! Coronavirüs vakaları yeniden artışa geçti. Son haftalarda artan coronavirüs vakaları sonrasında vakalarda görülen semptomlar da güncelledi. İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) Covid belirtilerini yeniden güncelledi. Peki, Yeni Covid belirtileri nelerdir? Coronanın yeni semptomları ne? En sık görülen semptomlar neler? İşte en sık görülen coronavirüs belirtileri!
15.07.2022 Sağlık
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır?
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! Son yaptırdığı aşının üzerinden 6 ay geçenler için aşı randevusu randevu e-nabız sistemine tanımlandı. Peki, Covid aşı randevusu nasıl alınır? e-Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? İşte Aşı randevusu alma ekranı!
10.07.2022 Sağlık
Kanser aşısı ile kanseri yenmek mümkün mü? Kanser aşısı kaç doz yapıldı? Birinci aşama sonuçları ortaya çıktı!
Kanser aşısı ile kanseri yenmek mümkün mü? Kanser aşısı kaç doz yapıldı? Birinci aşama sonuçları ortaya çıktı! Türk bilim insanları Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türeci tarafından geliştirilen kanser aşısının ilk sonuçları ortaya çıktı. Yapılan çalışmada kanser aşısının ilk sonuçları başarılı çıktı. Ayrıca, kanser aşısının da hastalığı başarılı bir şekilde uzak tutabildiği belirtildi. Peki, Kanser aşısı ile kanseri yenmek mümkün mü? Kanser aşısı kaç doz yapıldı? Birinci aşama sonuçları ne? Biontech kanser aşısı ne zaman çıkacak? İşte detaylar…
8.06.2022 Sağlık
Grimso virüsü nedir, belirtileri neler? Grimsö virüsü bulaşıcı mı?
Grimso virüsü nedir, belirtileri neler? Grimsö virüsü bulaşıcı mı? Yeni bir koronavirüs türü keşfedildi. Grimsö virüsü adı verilen koronavirüs türünün bir fare türünde ortaya çıktığı saptandı. Peki, Grimso virüsü nedir, belirtileri neler? Grimsö virüsü bulaşıcı mı? İşte detaylar…
6.06.2022 Sağlık
Hastanelerde maske kalktı mı? Maske nerelerde kullanılmaya devam edecek?
Hastanelerde maske kalktı mı? Maske nerelerde kullanılmaya devam edecek? Hastanelerde maske takmak zorunlu mu? sorusu hastanelere gidecek ve muayene olacak pek çok kişinin araştırdığı konuların başında geliyor. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son coronav virüs tablosuna göre, 24 saatte 2 kişi hayatını kaybetti, 864 yeni vaka tespit edildi. Vaka sayısının binin altına gelmesiyle birlikte maske zorunluluğu ile ilgili açıklama geldi. Peki, Hastanelerde maske kalktı mı? Maske nerelerde kullanılmaya devam edecek? Hastanelerde maske takmak zorunlu mu? İşte maske zorunluluğu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklaması…
30.05.2022 Gündem
Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Otobüste maske zorunlu mu? İşte Bakan Koca’dan maske açıklaması!
Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Otobüste maske zorunlu mu? İşte Bakan Koca’dan maske açıklaması! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? sorusu corona virüs tablosunun açıklanmasıyla birlikte gündemde yer alıyor. Türkiye'nin 29 Mayıs 2022 günlük corona virüs tablosuna göre, son 24 saatte 2 kişi hayatını kaybetti, 864 yeni vaka tespit edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni vaka sayısının üç gün art arda binin altında gelmesiyle birlikte maske zorunluğu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Otobüslerde maske zorunlu mu? İşte detaylar…
30.05.2022 Gündem
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı?
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı? Hastanelerde maske kalktı mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunmuş, Erdoğan, "Kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulaması vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir" ifadelerini kullanmıştı. 22 Mayıs itibariyle Türkiye'de son 24 saatte 118 bin 852 test yapılırken 905 vaka belirlendi. Söz konusu gelişmelerin ardından, Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske zorunlu mu, hastanelerde maske zorunluluğu var mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı?
23.05.2022 Gündem
21 Mayıs koronavirüs tablosu belli oldu! İşte vaka ve vefat sayısı...
21 Mayıs koronavirüs tablosu belli oldu! İşte vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Tabloya göre son 24 saatte 138 bin 386 test yapıldı, bin 264 vaka belirlendi. Tabloda günlük vefat 3 olarak açıklandı.
21.05.2022 Gündem
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttıracak mı? FED Başkanı Powell’dan faiz sinyali!
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttıracak mı? FED Başkanı Powell’dan faiz sinyali! Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası (Fed) haziran ayı toplantısını beklerken FED başkanı Jerome Powell faiz kararı ile ilgili açıklama geldi. Powell, FED’in faiz artırımı ile ilgili 'Finansal koşullar uygun, enflasyonun düştüğünü görüyoruz' diyebileceğimiz bir noktada olduğumuzu hissedene kadar gideceğiz" dedi. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttıracak mı? FED faiz arttırırsa ne olur? İşte FED Başkanı Powell’dan faiz açıklaması…
18.05.2022 Ekonomi
Zam geliyor! Araba, bilgisayar, telefon, beyaz eşya fiyatları artacak, yüzde 20...
Zam geliyor! Araba, bilgisayar, telefon, beyaz eşya fiyatları artacak, yüzde 20... Yeni zam haberi geldi. Birçok üründe fiyat artışına neden olacak. Arabadan akıllı telefona, bilgisayardan beyaz eşya fiyatlarına kadar çok sayıda ürünün fiyatına yansıyacak. Yüzde 20'lik zam resmen duyuruldu. Çip krizi devam ederken üreticilerden zam haberleri geliyor. Son iddialara göre Samsung çip fiyatlarını yüzde 20 artırmak için müşterileriyle görüşmelere başladı.
17.05.2022 Ekonomi
İnternetten alışverişte yeni dönem! Ürün satışları değişiyor, fiyatlar artık...
İnternetten alışverişte yeni dönem! Ürün satışları değişiyor, fiyatlar artık... İnternetten alışverişte yeni dönem. E-ticaret sektörü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Pazar genişledikçe hukuki düzenlemeler de kaçınılmaz oluyor. Yeni düzenlemeye göre firmalar, belirlenen şartlar sağlanmadığı takdirde internet platformlarında ürünlerinin satış iznini iptal edebilecek. Öte yandan bir önemli düzenlemede "yeniden satış fiyatı belirlenmesi". Özellikle beyaz eşya ve küçük ev aletleri sınıfında yer alan bir ürünün, tüm platformlarda aynı fiyatta satılması konusunda da tedbirler alınacak. İşte son dakika haberinin detayları...
11.05.2022 Ekonomi
Dolar neden yükseliyor? Dolar kaç TL? Dolar ne kadar oldu? 9 Mayıs 2022 dolar kuru!
Dolar neden yükseliyor? Dolar kaç TL? Dolar ne kadar oldu? 9 Mayıs 2022 dolar kuru! Dolar yükseliyor! Küresel piyasalarda talebin artmasıyla birlikte dolar, güne yükselişle başladı. Analistler, Çin'de yeni tip corona virüs salgını tedbirlerinin devam etmesinin enflasyonist baskılara ilişkin endişeleri artırdığını belirtiyor. Peki, Dolar neden yükseliyor? Dolar kaç TL? Dolar ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 dolar kuru!
9.05.2022 Ekonomi
Ameliyat öncesi PCR testi kalktı mı? PCR testi kaldırıldı mı?
Ameliyat öncesi PCR testi kalktı mı? PCR testi kaldırıldı mı? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Ameliyat öncesi PCR testi zorunluluğu ile ilgili önemli karar! Sağlık Bakanlığı ameliyat ya da endoskopi, kolonoskopi gibi girişimsel işlemler öncesinde hastalara tarama amaçlı test zorunluluğunu uyguluyordu. Peki, Ameliyat öncesi PCR testi kalktı mı? PCR testi kaldırıldı mı? İşte detaylar…
6.05.2022 Sağlık
Sağlık Bakanlığı resmi yazıyla duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı
Sağlık Bakanlığı resmi yazıyla duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı Sağlık kurumlarında hastalara yatış öncesi ya da yatış sırasında ya da günübirlik işlem ve operasyonlar öncesinde tarama amaçlı PCR testi uygulaması kaldırıldı.
6.05.2022 Gündem
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Bilim Kurulu toplantısı ertelendi mi? Maskeler kalkacak mı?
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Bilim Kurulu toplantısı ertelendi mi? Maskeler kalkacak mı? Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak Bilim Kurulu’nda kritik kararlar alınması bekleniyordu. Bakan Koca'nın, "Kurulun en önemli toplantılarından biri olacak" dediği Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısında okullarda maske kullanımı olmak üzere pek çok yeni kararın alınması beklenirken toplantının ertelendiği duyuruldu. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Bilim Kurulu toplantısı kararları ne zaman açıklanacak? Okullarda maske kalkacak mı? Bilim Kurulu toplantısı ne zamana ertelendi? İşte detaylar…
20.04.2022 Sağlık
ABD Türkiye dahil 90 ülkeye seyahat uyarısını kaldırdı
ABD Türkiye dahil 90 ülkeye seyahat uyarısını kaldırdı ABD, aralarında Türkiye'nin de olduğu 90 ülkeyi corona virüs nedeniyle seyahat edilmesi tehlikeli uçuş noktaları listesinden çıkardı.
19.04.2022 Gündem
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi...
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi... Akıllı telefon üreticilerini zorlu bir yıl bekliyor. Bir yandan maliyetler artarken diğer yandan talepler azalıyor. Son analizlere göre 2022'de planlanan akıllı telefon üretimi 170 milyon azaltıldı.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Vaka haritası açıklandı! Zirveye çıktı
Vaka haritası açıklandı! Zirveye çıktı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık vaka sayısı haritasına göre, 12-18 Mart'ta 100 bin kişide görülen vaka sayısı İstanbul, Ankara ve İzmir'de azaldı.
28.03.2022 Gündem
Türkgözü sınır kapısı nerede, açık mı? Türkgözü sınır kapısı hangi ülkeye, nereye açılır?
Türkgözü sınır kapısı nerede, açık mı? Türkgözü sınır kapısı hangi ülkeye, nereye açılır? Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı. Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkasya'ya açılan Türkgözü sınır Kapısı, Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapatıldıktan 24 ay sonra yaya trafiğine açılmıştı. Sınır kapısı modernize çalışmaları nedeniyle 2 aradan sonra yeniden kapatıldı. Türkgözü sınır kapısı ne zaman açılacak?
7.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Corona Virüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki corona virüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.