Chatgpt

Chatgpt

Son dakika ChatGPT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ChatGPT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ChatGPT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chatgpt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chatgpt gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 chatgpt haberi bulunmuştur. Tüm chatgpt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sora nasıl kullanılır, yapay zeka sora nedir? Sora AI ne zaman gelecek kullanılacak, Sora Openai indir aktif mi?
Sora nasıl kullanılır, yapay zeka sora nedir? Sora AI ne zaman gelecek kullanılacak, Sora Openai indir aktif mi? Sora openai nedir, sora nasıl kullanılır? San Fransico merkezli teknoloji şirketi OpenAI, Chatgpt yapay zekası chat programının ardından Sora'yı tanıttı. Peki, Sora nedir? Sora nasıl kullanılır? Sora ne zaman çıkacak?
17.02.2024 Gündem
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, yapay zekânın global anlamda getirdiği fırsat, risk ve çözümleri, Forbes'da kaleme aldığı aşağıdaki yazıyla analiz etti.
9.02.2024 Ekonomi
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir?
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir? Chatgpt Türklere küfür mü etti, Chatgpt nedir? Yapay zeka sohbet botu ChatGPT'nin, Türk bir kullanıcıya ve Türklere küfür ettiği iddia edildi. Ekşi Sözlük'te iddiayı ortaya atan yazar olayın detaylarını da anlattı. Peki, Chatgpt Türklere ne dedi, gerçekten küfür mü etti?
8.02.2024 Yaşam
GPT-4 kullanıma sunuldu
GPT-4 kullanıma sunuldu OpenAI, görüntü ve metin girişlerini kabul eden, kod yazabilen ChatGPT modeli GPT-4'ü Temmuz ayının sonuna kadar genel kullanıma açtığını duyurdu.
7.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünya bu olayı konuşuyor: Yapay zeka, komutanı mı öldürdü?
Dünya bu olayı konuşuyor: Yapay zeka, komutanı mı öldürdü? ABD Hava Kuvvetleri’nden bir albay, yapay zekânın kontrol ettiği SİHA’nın simülasyon uçuşunda kendi operatörünü öldürdüğünü söyledi. Albay, emre itaatsizlik eden dron açıklamasının medyada geniş yankı uyandırması üzerine geri adım attı, ‘Yanlış anlaşıldım’ dedi.
3.06.2023 Dünya
ChatGPT iOS uygulaması Türkiye'ye de geldi!
ChatGPT iOS uygulaması Türkiye'ye de geldi! Sonunda meşhur YZ ile "cepleşebileceğiz"
2.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Yapay zekâdan dönüş imkansız! Rekabet hızla yükseliyor
Yapay zekâdan dönüş imkansız! Rekabet hızla yükseliyor Son ayların en çok konuşulan konularından biri olan yapay zekâ sohbet robotu ChatGPT, yapay zekâya yönelik soru işaretlerini artırdı. İnsanların mesleklerini kaybetme tehlikesinden kişisel verilerin korunmasına yönelik çok sayıda hassasiyet henüz bir sonuca ulaştırılamazken; teknoloji şirketleri arasındaki rekabet ise hızla yükseliyor.
24.04.2023 Gündem
Hata avcılarına  20 bin dolar ödül!
Hata avcılarına 20 bin dolar ödül! OpenAI, ChatGPT'de hata bulan kullanıcıları için yeni bir ödül programı başlattı. Şirketin salı günü yaptığı açıklamaya göre, popüler sohbet robotunun kulanıcıları, ChatGPT, OpenAI'ın eklentileri, OpenAI'ın API'si ve diğer servislerinde hata bulurlarsa 200 dolardan (yaklaşık 3860 TL) 20 bin dolara kadar (yaklaşık 38 bin 600 TL) ödül kazanabilecekler.
14.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Dev banka açıkladı! Yapay zeka 300 milyon tam zamanlı işi yapabilir
Dev banka açıkladı! Yapay zeka 300 milyon tam zamanlı işi yapabilir Goldman Sachs ekonomistleri, ChatGPT ve benzeri platformlar ile yapay zeka teknolojisinin gelişmesiyle birlikte, dünya genelinde 300 milyon işin insanlar tarafından yapılmasına gerek kalmayacağını tahmin etti. Bu durumun özellikle avukatlar, gazeteciler ve memurlar gibi beyaz yakalı çalışanlar için daha fazla risk oluşturabileceği belirtildi. Bununla birlikte, uzmanlar yapay zeka teknolojisinin işgücü verimliliğini artırarak küresel GSYİH'yi arttıracağını açıkladı.
30.03.2023 Ekonomi
Yapay zeka ürettİ! İşte aradaki fark...
Yapay zeka ürettİ! İşte aradaki fark... Yapay zeka artık hayatın her alanına girdi. Biz bir yandan Siri ya da OK Google'a "Annemi cepten arar mısın" diye laf geçirmeye çalışırken, bilim insanları da yapay zekayı geliştirmeye, belki de telefonlarımıza söz geçirmemizi kolaylaştıracak adımlar atmaya devam ediyor.
27.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’yi mobil telefon kullanıcılarının deneyimine sundu. Yazılı ve sesli sohbet edebilen Cere, ruh halinize göre müzik parçası öneriyor, gündemdeki haberleri derliyor, yemekten modaya, sağlıktan spora hemen her konuda bilgi paylaşıyor. Geniş dil modellerini baz alarak geliştirilen ve canayakın olması için özel eğitilen Cere’nin ilk mobil uygulama olduğunu söyleyen Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, “Cere hem güncel trendleri yakından takip eden bir influencer, hem de kurumsal versiyonu ile iş yaşamını kolaylaştıran bir çalışma arkadaşı. Türkçe sesli dil desteği ve mobil uygulamanın erişim kolaylığı ile kullanıcılar yapay zekanın olanaklarını hem günlük hem de iş yaşantılarında deneyimleyebilecek” dedi.
23.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Google yapay zekâ çalışmalarını engelliyor!
Google yapay zekâ çalışmalarını engelliyor! Google'ın merakla beklenen yapay zekâlı sohbet robotu Bard'ı yakın gelecekte piyasaya sürmesi beklenirken ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Wall Street Journal'ın haberine göre, iki eski Google mühendisi yıllar önce ChatGPT benzeri bir sohbet robotu geliştirdi ve bunu halka sunmayı planladı ancak yöneticiler güvenlik endişeleri nedeniyle buna karşı çıktı.
14.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Ülkeyi karıştıran itiraf! Mahkemede kararları hakimin yerine yapay zeka verdi
Ülkeyi karıştıran itiraf! Mahkemede kararları hakimin yerine yapay zeka verdi Kolombiya'da bir hakimin itirafları tartışmalara neden oldu. Şaşırtıcı açıklamalarda bulunan hakim, bir çocuğun sağlık hakları ile ilgili bir davada yapay zeka motoru ChatGPT'yi kullandığını açıklayarak son günlerdeki tartışmaları yeniden alevlendirdi.
3.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Chatgpt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chatgpt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.